Dziewiątek 88 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Ja to sobie oglądam z ciekawości, a o takich wałkach nie słyszałem jeszcze. ciekawe co ma z tego taki pajac, że to niby śmieszne jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 A co ma troll z trollowania na forum? Co ma dziecko z wyrywania muchom skrzydełek? ..dziką satysfakcję. Głupotę trudno pojąc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Ale oszukują w sensie, że czitują na jakiś łolhakach czy coś w ten deseń? Kurcze no czekam na jakieś 50% off przynajmniej na steamie bo 200 zł to płacić nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Wchodzisz z kolegą na pusty serwer i nabijasz staty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
__bercik07 202 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 http://allegro.pl/item959134259_battlefield_bad_company_2_klucz_cd_key_tanio.html ciekawa aukcja Cytuj Odnośnik do komentarza
Quaro 0 Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Takie pytanka ode mnie. Dużo się zmieniło w stosunku do bety? Optymalizacja gry, balans broni, czy coś w tym stylu? Da się przypisać pudełkową wersje gry do konta steam? Są jakieś "ciekawe" polskie serwery? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 1.Dużo się zmieniło w stosunku do bety? Optymalizacja gry, balans broni, czy coś w tym stylu? 2.Da się przypisać pudełkową wersje gry do konta steam? 3.Są jakieś "ciekawe" polskie serwery? 1. Dużo. 2. Nie. 3. Tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 (edytowane) @Bercik http://allegro.pl/it..._key_tanio.html To nie jest fejk? Bo bym se kupił, a cd key to cd key, czy do steama może? (pipi)a bo chce BFa na steamie Edytowane 16 Marca 2010 przez Oran Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 *UPDATE* 533175 is going live now. STEAM will launch later, possibly tomorrow, as it needs to go through extra QA before it goes live on Steam. Version 522175 is going live within a couple of minutes. This has fixed the multiplayer map CTD's we experienced with 522174. Changelog for 522175 Quote: Single Player - Fixed: Graphical issues on some systems on SP_03 (at start and when displaying background mountains at ?Up river?) Fixed: Character voice issue during cut scenes in SP_03b (only affected Spanish) Fixed: Hang when killed using TOW Launchers in SP_05 Fixed: Graphical issue on some systems on SP_05 (displaying background mountains) Fixed: Voice volume in cut scenes on SP_06 Fixed: Unexpected dialog at start of SP_08 (only affected Italian) Fixed: Random crash in SP_09 cut scenes Multi Player - Fixed: Server Browser - Joining a password protected server results in a connection timeout Fixed: Server Browser auto updating server list when reopened causing a timeout issue Fixed: Password issue during Friend invites Fixed: Password text field issue on joining a password protected server Fixed: ?Flickering? ship on Arica Harbor Fixed: Clan tags that use numbers in them displaying a ?0? on the Select Spawn Point screen Fixed: Display issue on long server names Fixed: Mortar Strike icon not updating (Beta issue) Fixed: No ?Exit Game? menu option appearing at the end of some rounds. Fixed: Flickering user rank icon (appeared as an animated gif) when user reaches rank 10. Fixed: Flickering trees and ?Red Box? on Laguna Presa Fixed: User is logged out when failing to create a new soldier Fixed: Zeus stationary weapon not appearing in stats Fixed: Zu23 not appearing in stats Fixed: BMD3 AA not appearing in stats Fixed: Friend request displaying incorrect Veteran stats Fixed: End of Round screen displayed incorrect ?UAV_Station? ? now displays correct localized text. Fixed: K/D ratio displays in the Front End Fixed: K/D ratio displays correctly when ?comparing? Change: Server browser now defaults to list via Ping first Change: News Ticker font support for Spanish, Polish, Russian and Japanese Change: New message for server full (reported as ?I get no message when I try and join a server, it does nothing?) Change: New message displayed for attempting to join a password protected server without providing a password (reported as ?I get no message when I try and join a server, it does nothing?) Change: Displays version number on Front End Legal Screen Change: Display of weapon icon during loading screen Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 @Bercik http://allegro.pl/it..._key_tanio.html To nie jest fejk? Bo bym se kupił, a cd key to cd key, czy do steama może? (pipi)a bo chce BFa na steamie Tutaj jest o nim dyskusja. Według mnie koleś jest OK, sam niedługo u niego zamawiam BC2 :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Stona, czy Twój nick w grze to "Stona"? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Szerloku, skąd to wywnioskowałeś? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Szerloku, skąd to wywnioskowałeś? ;> Ma się ten łeb, co nie ;] Niezłe statsy, nołlajfie:D W jakich trybach ciupiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Staty mam z dupska, bo za dużo grałem na sofcie ;/ Teraz gram praktycznie tylko na serwach HC. Gram podbój albo tim detmecz 4/4/4/4 [ofkoz HC]. Nie trawię Rasza, bo ludzie są za głupi żeby coś sensownego tam robić. Dodaj mnie do frendsów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 (edytowane) Staty mam z dupska, bo za dużo grałem na sofcie ;/ Teraz gram praktycznie tylko na serwach HC. Gram podbój albo tim detmecz 4/4/4/4 [ofkoz HC]. Nie trawię Rasza, bo ludzie są za głupi żeby coś sensownego tam robić. Dodaj mnie do frendsów Z dupska nie z dupska, ciekawe co byś powiedział o moich K/D 0.85 , zazwyczaj Recon... Grywam Team DM w 99% przypadków, HC lub normalny, zależy od nastroju. Edytowane 27 Marca 2010 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Takie marne ratio przy grze reconem? To raczej klasa nie dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 (edytowane) Takie marne ratio przy grze reconem? To raczej klasa nie dla Ciebie. Jakie powinienem mieć żeby była to klasa dla mnie? EDIT: No i z niedzieli ratio poprawione na 0.93, odpokutowałem? @Stona: zaproszenie poszło Edytowane 28 Marca 2010 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Reconem powinieneś mieć powyżej 2.0 jeśli grasz jako camper. Ja reconem gram z musu* i biegam na ogół z SAIGą + większy magazynek i nie campię, bo nienawidzę takiej gry *choć i tak jeszcze wszystkiego nie odblokowałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziewiątek 88 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 niestety nie wszyscy kumają że recon to nie tylko snajper bardzo przydaje się też do spotowania przeciwników, do tego mortar i jest git. ja akurat reconem grałem najmniej, ale pewnie kiedyś się nim pobawię Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Reconem powinieneś mieć powyżej 2.0 jeśli grasz jako camper. Ja reconem gram z musu* i biegam na ogół z SAIGą + większy magazynek i nie campię, bo nienawidzę takiej gry *choć i tak jeszcze wszystkiego nie odblokowałem Może i bym miał 2.0 jakbym od samego początku ogarniał co się dzieje, a jako że to mój pierwszy BF + przyzwyczajenia z FEAR i MW, to się troche gryzło glebę Nie lubię też za dużo siedzieć w jednym miejscu, no może poza Port Arica, gdzie to się faktycznie opłaca (czyt. przyczaić się w dobrym miejscu i siać ze snajpy + moździeż). Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziewiątek 88 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 muszę z przykrością przyznać że serwery G4G.pl i tamtejsi admini nieco ssą. Lubię tam grać bo ludziki mają dobrego skilla ale niektóre komentarze po prostu mnie załamują. wczoraj grałem trochę medykiem, wskoczyłem jakoś w połowie rundy (rush). udało mi się zrobić 8 fragów w dość krótkim czasie ale cały czas biegałem do ludzi z apteczkami i defibrylatorem (głównie to robię grając medykiem, czasem mam w rundzie ok. 5 killsów bo przy tej klasie nie zależy mi na nich)...w kolejnej rundzie przeczytałem że nie gram drużynowo i że zalezy mi tylko na koszeniu fragów a nie wykonywaniu celów gry, lol. Adminowi chyba się żal zrobiło że zaliczyłem dobrą rundę, nie zauważył jednak że większość pkt była z leczenia, wskrzeszania i spotowania...tak ogólnie to nie lubie jak ludzie pierdo*** zamiast grać. to tylko jeden z kilku przykładów buractwa ze strony adminów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Norma, ja tam dostałem dwa kicki za za dobrą grę względem admina i już tam nie wracam XD Co mnie ostatnio irytuje. Jako pilot Apacza lub Mi, ma się prze(pipi)ane :< Ganer sobie kosi wszystko, a Ty, choćbyś grał dobrze [jak ja ] za dużych szans na fragi nie masz [nawet na HC]. Śmieszy mnie to, że żeby zniszczyć głupiego tanka, muszę zrobić dwa przeloty [bo trafienie całą serią w ruchomy czołg graniczy z cudem, a nawet jeśli się uda, to nie gwarantuje to jego zniszczenia]. A przecież nie będę jak lamperia strzelał do piechocińców [od tego mam gunnera]. No i AA które jest kompletnie przegięte względem helek. Cytuj Odnośnik do komentarza
TwardkiSlovian 1 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Zastanawiam sie nad kupnem gry. Chcialem Was tylko zapytac czy gra podlicza fragi i deathy w czyms ala barracksy jak w MW2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Nie wiem co to są baraksy o.O W BC2 masz statsy na stronach oraz w menu gry. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
TwardkiSlovian 1 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Nie wiem co to są baraksy o.O W BC2 masz statsy na stronach oraz w menu gry. No ogolnie stan fragow i deathow czy jest wyswietlany w grze tak jak w MW2? W MW2 mnie to wkurza bo mi wjezdza na fpsowa ambicje, ze musze jeszcze paru zatluc zanim bede spokojnie mogl isc spac Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi