Gość Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Niet, coś jest skopane, bo mam napisane: # Next Update: in 3 days A zawsze było 4sec i wystarczyło odświeżyć stronę :< Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 http://www.bfbc2.eu/ Ja używam zamiennie tej stronki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Niet, coś jest skopane, bo mam napisane: # Next Update: in 3 days A zawsze było 4sec i wystarczyło odświeżyć stronę :< Ja mam next update in 1 day, ale tak juz od poniedziałku Last update był ponad tydzień temu. Pojawił się już ten paczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Nie pojawił się. Przekładają wypuszczenie na przyszły tydzień, a znając życie to będzie za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Bazajaytee No BFBC2 PC patch today. QA has another version to test that Mikael made over the weekend. More updates to follow as I get them. 10:06 AM May 17th via TweetDeck Ostatni wpis jest taki. Na razie nic nowego nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Nie gralem dwa miesiace w bc2, teraz zagralem dwa mecze i nic sie nie zmienilo, gustav jak wymiatal tak wymiata dalej. Mialo byc chyba kolejkowanie przy wbijaniu na serwer ale cos tego nie widze. Nowych map nadal nie ma, moge im nawet za nie zaplacic. Z perspektywy czasu jestem zawiedziony, spodziewalem sie wiekszej ilosci dodatkow do bc2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Nie gralem dwa miesiace w bc2, teraz zagralem dwa mecze i nic sie nie zmienilo, gustav jak wymiatal tak wymiata dalej. Mialo byc chyba kolejkowanie przy wbijaniu na serwer ale cos tego nie widze. Nowych map nadal nie ma, moge im nawet za nie zaplacic. Z perspektywy czasu jestem zawiedziony, spodziewalem sie wiekszej ilosci dodatkow do bc2. Paczyka R8 jakoś do teraz nie mogą wydać, więc lipa. Licze że się w końcu pojawi i rozwiąże wszystkie problemy Mapki też fakt, jak się DICE nie chce robić to niech chociaż udostępnią jakiś edytor... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ano ja już nie mogę się doczekać patcha, bo W(pipi)IA mnie gówniany bug [bo inaczej tego nazwać nie można] z tracerdartem. Przez to nie mam jak latać na helce ;/ Teoretycznie patch miał być w tym tyg. ale zatrzymał się na etapie Q&A ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ano ja już nie mogę się doczekać patcha, bo W(pipi)IA mnie gówniany bug [bo inaczej tego nazwać nie można] z tracerdartem. Przez to nie mam jak latać na helce ;/ Teoretycznie patch miał być w tym tyg. ale zatrzymał się na etapie Q&A ;/ Mnie bardziej wkurza łażenie po drzewach i triki na wchodzenie w różne dziwne miejsca, które w teorii miały ograniczać mapę (górki, głazy itp.). ... teoretycznie to patch miał być miesiąc temu i zatrzymał się na etapie Q&A, więc wiesz ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zatrzymał się na tym etapie, później zrobili jakiś "nowszy" który też utknął ;/ Mi tam nie przeszkadza kampienie na górkach "gdzie nie ma jak wejść" bo tak czy srak granat załatwia sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Hmm, można by się podzielić pseudonimami to po dodaniu na FL by się popykało co nieco razem, huh? BTW, a tak się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 (edytowane) ... teoretycznie to patch miał być miesiąc temu i zatrzymał się na etapie Q&A, więc wiesz ;] w sensie, że na etapie QA, nie Q&A ? bo to dwie różne rzeczy łejezu, nie czepiaj się, ja nie jestem programistą żeby się na tym znać /stona Edytowane 6 Czerwca 2010 przez stona dopisałem się żeby nie spamować :P Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Patch rodzi się długo, ponieważ dodają do niego coraz to nowe rzeczy. Ma się w nim znaleźć min. Infantry Mode (nowy tryb single o ile się nie mylę) i bronie SPECTACT. Chodzą słuchy o nowych mapach, ale tego nikt pewny nie jest. Mogliby chociaż wypuścić fix'a związanego z nożem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zatrzymał się na tym etapie, później zrobili jakiś "nowszy" który też utknął ;/ Mi tam nie przeszkadza kampienie na górkach "gdzie nie ma jak wejść" bo tak czy srak granat załatwia sprawę No to choćby dlatego, że jak chłop wbiega pod pionową ścianę, to śmiesznie wygląda Bug jest bugiem i trzeba go wyeliminować a nie mówić że niby nie przeszkadza :> ... teoretycznie to patch miał być miesiąc temu i zatrzymał się na etapie Q&A, więc wiesz ;] w sensie, że na etapie QA, nie Q&A ? bo to dwie różne rzeczy O to to. QA. Stona nie umie i sie zasugerowałem (bo wina czyjaś być musi) ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Nie mówię że mają go zostawić [to wbieganie] tylko że są ważniejsze wałki dla mnie [TRACERRRRRRRRRRRRRRRRRRR] Aktualnie mam tak że pogram chwilę, wbije się Atacama, startuję helką, po chwili dostaję traka, RPG, odpierdalam hołubce których nie powstydził by się TieFighter , ginę, w(pipi)iam się, gram jeszcze chwilę, wyłączam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Aktualnie mam tak że pogram chwilę, wbije się Atacama, startuję helką, po chwili dostaję traka, RPG, odpierdalam hołubce których nie powstydził by się TieFighter , ginę, w(pipi)iam się, gram jeszcze chwilę, wyłączam Ja tam wole czołgi, Abrams i do przodu! XD Helką nie umiem nawet dobrze latać, troche wstyd ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Czołgi też lubię, ale wolę helkę. Za dużo AirWolf'a w młodości oglądałem Apropos helek, na jakiej dokładnie zasadzie działa w nich TOW [?] ? Bo powiedzmy że sobie lecę, ktoś zaznaczy czołg dartem i mam normalnie kwadracik jak w RPG. I teraz jak mam nacelować TOWa na niego? Ja na ogół po prostu będąc blisko czołgu/nad nim puszczam TOWa i trafiam ale hmm.. da się nacelować tym cholerstwem na większe odległości? Bo z tego co widziałem kontrolnie go puszczając to on prawie że spada w dół ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 TYlko ja jestem miłośnikiem Infantry only ? ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 TYlko ja jestem miłośnikiem Infantry only ? ;/ W DM zgoda, ale znowu nic nie cieszy bardziej w podboju niż wjazd na flage Abramsem i ustawianie ekipy po kątach :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 The client update will be roughly 500MB in size. Client R8 / Server R12 are in QA Changelog: Server - Infantry only mode available per-level FCK YEAH!!!!!!!! Gameplay - Knifing people in the back works again (we backed out the change that we had done for Server R11) Server Browser - Join queue system when attempting to join a full server Server Browser - all settings are automatically saved between sessions :potter: Client - Any points you get while being dead will be added to your score Moje typy Jaram się jak widzisz nie tylko Ty , ja jaram się już od miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Rozpacz z powodu braku pacza powoduje już różne dziwne objawy, rozmowy z samym sobą, takie tam... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!! Czyżby w końcu DRUGA* dobra gra o wojnie w Wietnamie? I love the smell of napalm in the morning Pierwsza* ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Ciekawe ile będą chcieli zerżnąć kasy za ten dodatek, ale i tak pewnie się skuszę... Moar multiplejer fun, dawać to No i nadal czekamy na pacza Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Hehe, to samo chciałem napisać z tym spojlerem :potter: Myślę że jeśli to ad-on, to z 50-60 pln będą targać za niego. Zależy jak to rozegrają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Ja 60zł dałem za pełną wersję, nie strasz mnie taką ceną ;] Jeśli to jest inna nazwa map pack'a (w sensie prawdziwego, a nie takiego VIP Map Pack) to jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi