Gość ako Opublikowano 17 czerwca 2010 Opublikowano 17 czerwca 2010 Ja 60zł dałem za pełną wersję, nie strasz mnie taką ceną ;] Jeśli to jest inna nazwa map pack'a (w sensie prawdziwego, a nie takiego VIP Map Pack) to jestem za. Jest:) W dodatku mają być 4 zupełnie nowe mapki. No i do tego mase innych rzeczy do multi - bronie, pojazdy, nowe odznaczenia, acziwmenty... będzie grubo Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 Panowie, może i głupie pytanie będzie ale.......... Jak w wersji PC się kupuje to i owo? Np addon ze strojami, wspomniana parę postów temu "kampania" itp. Na konsoli to oczywiste, ale tutaj już nie tak bardzo. A przynajmniej nie dla mnie Cytuj
Gość Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 Więc na razie się nie kupuje Czekamy na patcha który ma to dodać [ale na razie go nie ma właśnie przez to, że miał to dodać i się wykrzaczało XD ] Cytuj
Gość ako Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 I raczej nie doda, bo z tego póki co zrezygnowali i paczyk ma być w najbliższą środę albo w poniedziałek 28 (hehe). No chyba że ja coś źle wyczytałem na forum na którym to opisał ktoś z DICE Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Patch jednak będzie w poniedziałek. Nie przeszedł kontroli jakości w STEAM'ie. Ciekawe jak zepsucie noża przeszło... Cytuj
killjoy 6 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Panowie zamierzam kupic w tym tygodniu BF:BC2 i moze sprobowac pociupac troche online.Duzo jest na serwerach osob poczatkujacych,czy raczej sami killerzy z wymaksowanymi statystykami i uzbrojeniem?Za duzo nie mialem do czynienia z graniem w multi wiec nie chcialbym sie zniechecic niepotrzebnie do tej gry.Myslalem zeby pograc troche z poczatkujacymi zeby obadac co i jak ,a po jakims czasie zaczac powoli grac z ludzmi o coraz lepszych umiejetnosciach. Cytuj
Gość ako Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 (edytowane) Panowie zamierzam kupic w tym tygodniu BF:BC2 i moze sprobowac pociupac troche online.Duzo jest na serwerach osob poczatkujacych,czy raczej sami killerzy z wymaksowanymi statystykami i uzbrojeniem?Za duzo nie mialem do czynienia z graniem w multi wiec nie chcialbym sie zniechecic niepotrzebnie do tej gry.Myslalem zeby pograc troche z poczatkujacymi zeby obadac co i jak ,a po jakims czasie zaczac powoli grac z ludzmi o coraz lepszych umiejetnosciach. Generalnie na serwerach można spotkac cały przekrój rang i umiejętności, po prostu zaczynaj od serwerów softcore i będzie ok. Rangami nie ma się co przejmować, równie dobrze można spotkać goscia z 40 levelem który jest lamką jak gościa z levelem 10, który zamiata wszystkim dookoła Grunt to na początek zacisnąć zęby i kilka/naście meczy po prostu przeżyć. PS. 3 ogarniające gre osoby w T90 albo Abramsie to jest potęga, hue hue. Zostawiam SQDM na niedzielne wieczory, podbój mi się spodobał Edytowane 23 czerwca 2010 przez ako Cytuj
Gość Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Nareszcie! Bo już mnie mdliło jak musiałem dołączać do Ciebie na SQDM Zapraszam na Atakamę [Warwolfs lub SFW] 24/7 HC Często brakuje mi strzelca i muszę latać sam Cytuj
Gość ako Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Nareszcie! Bo już mnie mdliło jak musiałem dołączać do Ciebie na SQDM Zapraszam na Atakamę [Warwolfs lub SFW] 24/7 HC Często brakuje mi strzelca i muszę latać sam Hehe, do zobaczenia na serwie Siedzisz na jakimś TS/Skype/cokolwiek do vc? Cytuj
Gość Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Niet, jak jakiegoś masz to daj żeby każdy mógł skorzystać PS. Tak się grzałem na atakamę, a troszku tam polamiliśmy Cytuj
Gość ako Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 (edytowane) Niet, jak jakiegoś masz to daj żeby każdy mógł skorzystać PS. Tak się grzałem na atakamę, a troszku tam polamiliśmy Nie mam właśnie, ja jestem casual i zawsze jak grałem z ekipą to z konferencją na Skype No Atacama nie wyszła, zwłaszcza że nie do końca połapałem ta mapę na początku... o co Ci chodziło z reddot w helce? Na PPM nic sie nie działo Ale jeszcze kiedyś zdobędziemy tą mapę, czołgiem da sie tam fajnie powalczyć Muszę wbić jeszcze na jakiś pusty serv i nauczyć się latania. PS. Grałeś kiedyś z ekipą z PcujLaba? Edytowane 23 czerwca 2010 przez ako Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Do vc polecam mumble, super jakośc dźwieku itp. Cytuj
Gość Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 reddot to tracerdart w helce. Jak jesteś strzelcem i masz ustawione jako perk3 dodatkową broń, to pod PPM masz strzałkę. Strzelasz nią w czołg albo helkę, a ja [pilot] puszczam TOWa który od razu zabija Co do komunikatora, ja używam TS'a, kiedyś Ventrilo. O tym mumblu nawet nie słyszałem i ciężko raczej namawiać każdego żeby to sobie instalnął. Nie gram z wiarą z PClaba bo oni grają na SC i do tego Rush, dla mnie to gówniane combo Cytuj
Gość ako Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 reddot to tracerdart w helce. Jak jesteś strzelcem i masz ustawione jako perk3 dodatkową broń, to pod PPM masz strzałkę. Strzelasz nią w czołg albo helkę, a ja [pilot] puszczam TOWa który od razu zabija Dobrze wiedzieć na przyszłość Szkoda że helką długo się nie polata jak zaczną wszyscy ładować ze wszystkiego co mają pod ręką. Cytuj
Gość Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Trza czekać na pacza [kolejny miesiąc?] , bo helka jest bez szans wobec tracerdartowanych RPG ;/ Wbrew pozorom czołg/humvee dużych szans nie ma. Ogólnie trzeba mieć kumatego strzelca i można latać bez obaw. Czasami zdarza się że prawie całą rundę latam na jednej helce [ofkoz z lądowaniami na naprawę ] Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 (edytowane) Myślę że jeśli to ad-on, to z 50-60 pln będą targać za niego. Zależy jak to rozegrają. Ty małpo! Wygadałeś... no prawie. http://www.amazon.com/Battlefield-Bad-Company-2-Vietnam-Pc/dp/B002I0HGU2/ref=sr_1_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=1277353928&sr=1-2 Jeśli o mnie chodzi to więcej jak 30zł nie dam! Edytowane 24 czerwca 2010 przez Shankor Cytuj
Gość Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Łooooooooot? Cena jak za pełną grę? o.O Czyli to nie dodatek tylko osobny produkt jest. Olewamy Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Panowie zamierzam kupic w tym tygodniu BF:BC2 i moze sprobowac pociupac troche online.Duzo jest na serwerach osob poczatkujacych,czy raczej sami killerzy z wymaksowanymi statystykami i uzbrojeniem?Za duzo nie mialem do czynienia z graniem w multi wiec nie chcialbym sie zniechecic niepotrzebnie do tej gry.Myslalem zeby pograc troche z poczatkujacymi zeby obadac co i jak ,a po jakims czasie zaczac powoli grac z ludzmi o coraz lepszych umiejetnosciach. To zależy od ludzi. Niby ranga nic nie znaczy bo wymiatacz nabije ją w 2 miesiące, a casualowi zajmie to 2 lata. Co nie zmienia faktu ze jak zobaczysz kolesia z rangą 30+ to nie urodził się on raczej wczoraj i wie jak strzelać. Choć ja mam ponad 30 level a czasami robię takie rzeczy, że się w głowie nie mieści i z metra trafić nie mogę ;p Praktyka, praktyka i praktyka - tyle Ci trzeba I opanowania do bycia zamiatanym przez czołgi i ludzi z Gustavem (sam nim czasem pocinam jak się zirytuję xD). Panowie, zapodajcie swe nicki to dodam w najbliższym czasie do FL. Jakoś tak z polakami się milej gra. A w składzie jeszcze fajniej jak ludzie nie robią z każdego trybu ślepo deathmatchu i przegrywają w 5 minut. Cytuj
Gość Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Lepiej zapodaj Ty, każdy sobie Ciebie doda i będzie mniejszy bajzel Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 No tez prawda ;p Ostatnio rzadziej grywałem ale w wolnej chwili chętnie sprzedam kulkę tu i tam Nick: Edek_Kazuun Cytuj
Gość ako Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 (edytowane) No tez prawda ;p Ostatnio rzadziej grywałem ale w wolnej chwili chętnie sprzedam kulkę tu i tam Nick: Edek_Kazuun Świetnie się dzisiaj grało, dzięki Pierwsza runda na Atacamie to była istna dominacja Pierwszy raz chyba mi się udało prawie całą rundkę jednym czołgiem przejechać, i jeszcze 2 heli przy tym zestrzelić Ale znowu potem na Arica to takie baty dostaliśmy że szkoda gadać. Odbijemy się razem następnym, jeszcze Stone zwerbować do heli i pozamiatane EDIT: No nie liczac paru wpadek z TK, hehehe. Tak jak pisałeś, HS z reapir toola był epicki... przypadkiem Edytowane 26 czerwca 2010 przez ako Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 ...w wolnej chwili chętnie sprzedam kulkę tu i tam No i widzisz..... sprzedałem. Ty mi wsadziłeś Repair tool w ucho, a ja Ci rakietę w czołg xD Również dzięki, bo grało się nieźle. Twoje zestrzelenie Heli było ostre. Arica Harbor nawet nie komentuję... a przynajmniej pierwszej rundy. 'Krzywdę' jaką nam tam zrobili, nie uleczy nawet tona wazeliny. Tym bardziej mnie to zabolało, bo to moja fav mapka Next time trza się rozbiec ASAP, a nie kryć w spawn base. Wy macie Panowie jakieś w miarę stałe godziny o których Was można złapać, czy raczej nieregularnie? Cytuj
Gość ako Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 Wy macie Panowie jakieś w miarę stałe godziny o których Was można złapać, czy raczej nieregularnie? Ja raczej nieregularnie, ale za to dużo Tak serio to wieczorami można mnie złapać praktycznie zawsze, mniej więcej po 20-21. W środku dnia to już totalny random. Cytuj
Gość Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 Arica jest za(pipi)ista bo to typowy infantry, można tam srgofo kosić Idę spać, dizękuje dobranoc Cytuj
Gość ako Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 (edytowane) Czołg + heli = epickość A właściwie, czołg strzelający do heli Edytowane 26 czerwca 2010 przez ako Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi