Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Featured Replies

Opublikowano

Ownujemy dziś niemiaszków?

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 100,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie mam problemów z graniem po polskawu, tak zainstalowałem, bo grałem w single'a i się już przyzwyczaiłem ;)Poza tym, to nie BF2 żeby musiał znać nazwy flag , bo tu masz po prostu ABCD

• http://www.fileplay.net/keys   Klucz rozdają co godzinę. Na próbę dziś zdobyłem jeden. Zajęło mi to minutę [utworzenie konta>meil>odbiór klucza.]

• Nie wiem co to są baraksy o.O W BC2 masz statsy na stronach oraz w menu gry.

Opublikowano

No my z ako znów ostatnio grywamy codziennie koło 22:00 - wpadaj śmiało. Poklniemy na noobów razem ;)

Opublikowano

Gorzej jak nas niemiaszki zbanują za polsko-polskie rozmówki :D

Opublikowano

ako: wyje....chało mnie z serva za - powód:

"You were kick by server to meke room for VIP person" xD

Opublikowano
  W dniu 5.09.2010 o 00:35, Kazuun napisał(a):

ako: wyje....chało mnie z serva za - powód:

"You were kick by server to meke room for VIP person" xD

Co za jaja. Widocznie za mocno kopalismy tyłki i ktoś uznał ze jeden losowo musi wylecieć:D I tak kończyliśmy po tej rundzie więc wiele nie straciłeś ;)

Edytowane przez ako

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No ja jakoś do tego już nie jestem przekonany. Jak będzie fajna kampania [ze znanym i lubianym pilotem huey'a] to pewnie kupię ;)

Opublikowano

Szczerze, to wolał bym zupełnie nowe mapy i zabawki do tego co jest... Ten film mnie jakoś nie przekonał.

Opublikowano

No film mnie też nie przekonał, szczególnie gówniany ekran wyboru klasy :F Mam nadzieję, że takie coś tylko na kĄsolach ;)

Ja liczę na dobrą kampanię, bo w multi raczej pozostanę przy podstawce. Choć nigdy nic nie wiadomo ;)

PS. Po co Ci nowe mapy, skoro i tak grasz na 1?

Opublikowano
  W dniu 16.09.2010 o 11:45, stona napisał(a):

PS. Po co Ci nowe mapy, skoro i tak grasz na 1?

Na 2 najlepszych ;)

Chociaz Arica mnie dzisiaj za mocno wku... i generalnie gram teraz na allmaps, o.

Opublikowano

Przed meczem se popykamy, bo muszę się na kimś wyżyć ;)

Tak sobie myślałem, że brakuje nam 4 do teamu ;)

Opublikowano

Ano Szakira coś ostatnio nie grywa, co to się stało się ;)

Opublikowano

Czasu brak. Może po niedzieli się pojawię. I znowu będę rządził :P (no chyba, że Stona będzie grał - on mnie peszy :teehee: )

Opublikowano

to ten cały Vietnam ma być w czasach wojny w Wietnamie (sic!)? Sądziłem, że to będzie jakiś nowy konflikt z obecną ekipą a nie kolejny blast from the past. Ja pasuję - nie przepadam za strzelankami w tamtejszych realiach, wolę kolimatory, c4 i pochodne.

Szkoda, że czas na granie mam tylko albo jak mam urlop albo jak mam L4. Wczoraj odpaliłem na chwilę sądząc, że jak nowa klawiatura i mysz to będę rzucał wszystkimi na boki; niby wylądowałem na pierwszym ale jaka to satysfakcja jak grałem z samymi fujarami, które albo siedziały w oklepanych miejscówkach albo robiły defib ledwo zabitemu (dzięki temu wpadły 4 punkty za defibrylowanego i 1 za medyka - nie miałem sumienia kontynuować... ale i tak zostałem zwyzywany od spawnkillerów)

Opublikowano
  W dniu 16.09.2010 o 16:34, greah napisał(a):

to ten cały Vietnam ma być w czasach wojny w Wietnamie (sic!)? Sądziłem, że to będzie jakiś nowy konflikt z obecną ekipą a nie kolejny blast from the past. Ja pasuję - nie przepadam za strzelankami w tamtejszych realiach, wolę kolimatory, c4 i pochodne.

Ta jest! Nie ma to jak (pipi)nięcie CG między oczy i poprawka z RPG w zada! ;p

Stona: to nie ako, to ja gram na 1 mapie ;p

Czuję głód urban mapek po prostu *tu wielkie nadzieje na BF3 ma*

Opublikowano
  W dniu 16.09.2010 o 19:10, Kazuun napisał(a):

Stona: to nie ako, to ja gram na 1 mapie ;p

Czuję głód urban mapek po prostu *tu wielkie nadzieje na BF3 ma*

Niby Arica jest fajna, ale tak po prawdzie to można się porzygać ciągle jedno i to samo.

Prawda też taka, że ta mapa deko ssie pod względem balansu. No ale gwiazdki gdzieś trzeba robić.

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez ako

Opublikowano

Szybko Ci poszło, ja jednak już nie mogę zdzierżyć tego serwera. Jak widzę 40% kampy i jedną , góra dwie drużyny które starają się przejąć flagę, to mnie krew zalewa. Ja już totalny FUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dostaję, jak wychodząc z bazy na wzgórzu dostaję od czubaki snajpą w plecy.....

Opublikowano

Wczoraj pierwszy raz od miesiąca odpaliłem BF i już na starcie konsternacja - cały team BRowców. Sądziłem, że tak z wybiciem 30lvl ludzie normalnieją ale jak widać nie - cały team 35+ i wszyscy siedzą na A i w tym baraku po prawej (Arica) i czają się na ledwo respawnujących się Rosjan.

Co to za zabawa siedzieć w jednym miejscu i strzelać do kaczek? Przecież ta gra jest tak skonstruowana, że pod koniec rundy gość z 30/5 będzie niżej niż biegający medyk z 5/30 więc jaki sens siedzieć czubaką na drzewie przez 15 minut?

btw

ako czy Ciebie też irytował ten cwaniak z 50lvl, co przeszedł do wygrywającego teamu i rżnął progamera?

Opublikowano
  W dniu 17.09.2010 o 10:47, greah napisał(a):

ako czy Ciebie też irytował ten cwaniak z 50lvl, co przeszedł do wygrywającego teamu i rżnął progamera?

Chyba było widać po rozmowie z nim że tak, w kazdym razie na odchodne go ubiłem 4x pod rząd i skończyło się "easy" ;)

Ale to normalne wśród 50 levelowców, żeby wspomnieć z tego samego serwera gościa BigLebowski, który zgrywał pro gracza kampiąc całą mapę, bo, cytuję: "w tej grze nie liczy się kto ma ile flag, tylko która druzyna lepiej zabija. Zobacz na tickety". Oj z tym gościem to było sporo historii :D Co nie Edek?

EDIT: no i cholera energetyka pokrzyżowała mi plany, miał być dzisiaj 47 a nie miałem prądu do 16. Pffff. A wakacje się kurna kończą.

Edytowane przez ako

Opublikowano

Ako Ako cho na frytki!

Gramy gdzieś teraz?

Opublikowano

Ja dam rade dopiero ok. 18.

Opublikowano

Szarpnąłem się na serwer TS ;) Zassajcie TS3 jak jeszcze nie macie. Jak uruchomię serwa to wrzucę info.

Już mam dość pisania : dom na C drugie piętr.......... [death] :teehee:

No i będzie można wrzucać sampla : GET TO THE CHOPPA :potter:

Opublikowano

Siaką to ma przewagę nad Skajpem? :]

Edek kupiłeś mica w końcu? :D