Kazuun 221 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 No my z ako znów ostatnio grywamy codziennie koło 22:00 - wpadaj śmiało. Poklniemy na noobów razem Cytuj
Gość ako Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Gorzej jak nas niemiaszki zbanują za polsko-polskie rozmówki Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Taaaaa, pamiętne "I'll google some translator to keep up with you guys" xD Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 ako: wyje....chało mnie z serva za - powód: "You were kick by server to meke room for VIP person" xD Cytuj
Gość ako Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 (edytowane) ako: wyje....chało mnie z serva za - powód: "You were kick by server to meke room for VIP person" xD Co za jaja. Widocznie za mocno kopalismy tyłki i ktoś uznał ze jeden losowo musi wylecieć I tak kończyliśmy po tej rundzie więc wiele nie straciłeś Edytowane 5 września 2010 przez ako Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 (edytowane) http://tgs.gamespot.com/video/6275964/ Filmik z targów dot. dodatku "Vietnam" Obejrzałem tylko fragment, ale usłyszałem "4 maps". Dziękuję, do widzenia. Edytowane 15 września 2010 przez Shankor Cytuj
Gość Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 No ja jakoś do tego już nie jestem przekonany. Jak będzie fajna kampania [ze znanym i lubianym pilotem huey'a] to pewnie kupię Cytuj
Gość ako Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Szczerze, to wolał bym zupełnie nowe mapy i zabawki do tego co jest... Ten film mnie jakoś nie przekonał. Cytuj
Gość Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 No film mnie też nie przekonał, szczególnie gówniany ekran wyboru klasy :F Mam nadzieję, że takie coś tylko na kĄsolach Ja liczę na dobrą kampanię, bo w multi raczej pozostanę przy podstawce. Choć nigdy nic nie wiadomo PS. Po co Ci nowe mapy, skoro i tak grasz na 1? Cytuj
Gość ako Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 PS. Po co Ci nowe mapy, skoro i tak grasz na 1? Na 2 najlepszych Chociaz Arica mnie dzisiaj za mocno wku... i generalnie gram teraz na allmaps, o. Cytuj
Gość Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Przed meczem se popykamy, bo muszę się na kimś wyżyć Tak sobie myślałem, że brakuje nam 4 do teamu Cytuj
Gość ako Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Ano Szakira coś ostatnio nie grywa, co to się stało się Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Czasu brak. Może po niedzieli się pojawię. I znowu będę rządził (no chyba, że Stona będzie grał - on mnie peszy ) Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 to ten cały Vietnam ma być w czasach wojny w Wietnamie (sic!)? Sądziłem, że to będzie jakiś nowy konflikt z obecną ekipą a nie kolejny blast from the past. Ja pasuję - nie przepadam za strzelankami w tamtejszych realiach, wolę kolimatory, c4 i pochodne. Szkoda, że czas na granie mam tylko albo jak mam urlop albo jak mam L4. Wczoraj odpaliłem na chwilę sądząc, że jak nowa klawiatura i mysz to będę rzucał wszystkimi na boki; niby wylądowałem na pierwszym ale jaka to satysfakcja jak grałem z samymi fujarami, które albo siedziały w oklepanych miejscówkach albo robiły defib ledwo zabitemu (dzięki temu wpadły 4 punkty za defibrylowanego i 1 za medyka - nie miałem sumienia kontynuować... ale i tak zostałem zwyzywany od spawnkillerów) Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 to ten cały Vietnam ma być w czasach wojny w Wietnamie (sic!)? Sądziłem, że to będzie jakiś nowy konflikt z obecną ekipą a nie kolejny blast from the past. Ja pasuję - nie przepadam za strzelankami w tamtejszych realiach, wolę kolimatory, c4 i pochodne. Ta jest! Nie ma to jak (pipi)nięcie CG między oczy i poprawka z RPG w zada! ;p Stona: to nie ako, to ja gram na 1 mapie ;p Czuję głód urban mapek po prostu *tu wielkie nadzieje na BF3 ma* Cytuj
Gość ako Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 (edytowane) Stona: to nie ako, to ja gram na 1 mapie ;p Czuję głód urban mapek po prostu *tu wielkie nadzieje na BF3 ma* Niby Arica jest fajna, ale tak po prawdzie to można się porzygać ciągle jedno i to samo. Prawda też taka, że ta mapa deko ssie pod względem balansu. No ale gwiazdki gdzieś trzeba robić. Jeszcze 79 killsów i platyna z AEK, bosz, co się namęczyłem to moje. A z moim szczęściem F2000 jest jeszcze gorszy W sumie to nie wiem czy się bardziej opłaca męczyć te gwiazdki czy wziąść AN-94 i siać spustoszenie. Chyba efekt psychologiczny tu działa: "łał, 5k punktów na raz, ZOMG!!!" Edytowane 17 września 2010 przez ako Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 To szybko CI poszło z tym badziewiem Cytuj
Gość Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Szybko Ci poszło, ja jednak już nie mogę zdzierżyć tego serwera. Jak widzę 40% kampy i jedną , góra dwie drużyny które starają się przejąć flagę, to mnie krew zalewa. Ja już totalny FUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dostaję, jak wychodząc z bazy na wzgórzu dostaję od czubaki snajpą w plecy..... Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Wczoraj pierwszy raz od miesiąca odpaliłem BF i już na starcie konsternacja - cały team BRowców. Sądziłem, że tak z wybiciem 30lvl ludzie normalnieją ale jak widać nie - cały team 35+ i wszyscy siedzą na A i w tym baraku po prawej (Arica) i czają się na ledwo respawnujących się Rosjan. Co to za zabawa siedzieć w jednym miejscu i strzelać do kaczek? Przecież ta gra jest tak skonstruowana, że pod koniec rundy gość z 30/5 będzie niżej niż biegający medyk z 5/30 więc jaki sens siedzieć czubaką na drzewie przez 15 minut? btw ako czy Ciebie też irytował ten cwaniak z 50lvl, co przeszedł do wygrywającego teamu i rżnął progamera? Cytuj
Gość ako Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 (edytowane) ako czy Ciebie też irytował ten cwaniak z 50lvl, co przeszedł do wygrywającego teamu i rżnął progamera? Chyba było widać po rozmowie z nim że tak, w kazdym razie na odchodne go ubiłem 4x pod rząd i skończyło się "easy" Ale to normalne wśród 50 levelowców, żeby wspomnieć z tego samego serwera gościa BigLebowski, który zgrywał pro gracza kampiąc całą mapę, bo, cytuję: "w tej grze nie liczy się kto ma ile flag, tylko która druzyna lepiej zabija. Zobacz na tickety". Oj z tym gościem to było sporo historii Co nie Edek? EDIT: no i cholera energetyka pokrzyżowała mi plany, miał być dzisiaj 47 a nie miałem prądu do 16. Pffff. A wakacje się kurna kończą. Edytowane 17 września 2010 przez ako Cytuj
Gość Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Ako Ako cho na frytki! Gramy gdzieś teraz? Cytuj
Gość ako Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Ja dam rade dopiero ok. 18. Cytuj
Gość Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 Szarpnąłem się na serwer TS Zassajcie TS3 jak jeszcze nie macie. Jak uruchomię serwa to wrzucę info. Już mam dość pisania : dom na C drugie piętr.......... [death] No i będzie można wrzucać sampla : GET TO THE CHOPPA :potter: Cytuj
Gość ako Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 Siaką to ma przewagę nad Skajpem? :] Edek kupiłeś mica w końcu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi