Opublikowano 30 sierpnia 201014 l No my z ako znów ostatnio grywamy codziennie koło 22:00 - wpadaj śmiało. Poklniemy na noobów razem
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l Taaaaa, pamiętne "I'll google some translator to keep up with you guys" xD
Opublikowano 5 września 201014 l ako: wyje....chało mnie z serva za - powód: "You were kick by server to meke room for VIP person" xD
Opublikowano 5 września 201014 l ako: wyje....chało mnie z serva za - powód: "You were kick by server to meke room for VIP person" xD Co za jaja. Widocznie za mocno kopalismy tyłki i ktoś uznał ze jeden losowo musi wylecieć I tak kończyliśmy po tej rundzie więc wiele nie straciłeś Edytowane 5 września 201014 l przez ako
Opublikowano 15 września 201014 l http://tgs.gamespot.com/video/6275964/ Filmik z targów dot. dodatku "Vietnam" Obejrzałem tylko fragment, ale usłyszałem "4 maps". Dziękuję, do widzenia. Edytowane 15 września 201014 l przez Shankor
Opublikowano 16 września 201014 l No ja jakoś do tego już nie jestem przekonany. Jak będzie fajna kampania [ze znanym i lubianym pilotem huey'a] to pewnie kupię
Opublikowano 16 września 201014 l Szczerze, to wolał bym zupełnie nowe mapy i zabawki do tego co jest... Ten film mnie jakoś nie przekonał.
Opublikowano 16 września 201014 l No film mnie też nie przekonał, szczególnie gówniany ekran wyboru klasy :F Mam nadzieję, że takie coś tylko na kĄsolach Ja liczę na dobrą kampanię, bo w multi raczej pozostanę przy podstawce. Choć nigdy nic nie wiadomo PS. Po co Ci nowe mapy, skoro i tak grasz na 1?
Opublikowano 16 września 201014 l PS. Po co Ci nowe mapy, skoro i tak grasz na 1? Na 2 najlepszych Chociaz Arica mnie dzisiaj za mocno wku... i generalnie gram teraz na allmaps, o.
Opublikowano 16 września 201014 l Przed meczem se popykamy, bo muszę się na kimś wyżyć Tak sobie myślałem, że brakuje nam 4 do teamu
Opublikowano 16 września 201014 l Czasu brak. Może po niedzieli się pojawię. I znowu będę rządził (no chyba, że Stona będzie grał - on mnie peszy )
Opublikowano 16 września 201014 l to ten cały Vietnam ma być w czasach wojny w Wietnamie (sic!)? Sądziłem, że to będzie jakiś nowy konflikt z obecną ekipą a nie kolejny blast from the past. Ja pasuję - nie przepadam za strzelankami w tamtejszych realiach, wolę kolimatory, c4 i pochodne. Szkoda, że czas na granie mam tylko albo jak mam urlop albo jak mam L4. Wczoraj odpaliłem na chwilę sądząc, że jak nowa klawiatura i mysz to będę rzucał wszystkimi na boki; niby wylądowałem na pierwszym ale jaka to satysfakcja jak grałem z samymi fujarami, które albo siedziały w oklepanych miejscówkach albo robiły defib ledwo zabitemu (dzięki temu wpadły 4 punkty za defibrylowanego i 1 za medyka - nie miałem sumienia kontynuować... ale i tak zostałem zwyzywany od spawnkillerów)
Opublikowano 16 września 201014 l to ten cały Vietnam ma być w czasach wojny w Wietnamie (sic!)? Sądziłem, że to będzie jakiś nowy konflikt z obecną ekipą a nie kolejny blast from the past. Ja pasuję - nie przepadam za strzelankami w tamtejszych realiach, wolę kolimatory, c4 i pochodne. Ta jest! Nie ma to jak (pipi)nięcie CG między oczy i poprawka z RPG w zada! ;p Stona: to nie ako, to ja gram na 1 mapie ;p Czuję głód urban mapek po prostu *tu wielkie nadzieje na BF3 ma*
Opublikowano 17 września 201014 l Stona: to nie ako, to ja gram na 1 mapie ;p Czuję głód urban mapek po prostu *tu wielkie nadzieje na BF3 ma* Niby Arica jest fajna, ale tak po prawdzie to można się porzygać ciągle jedno i to samo. Prawda też taka, że ta mapa deko ssie pod względem balansu. No ale gwiazdki gdzieś trzeba robić. Jeszcze 79 killsów i platyna z AEK, bosz, co się namęczyłem to moje. A z moim szczęściem F2000 jest jeszcze gorszy W sumie to nie wiem czy się bardziej opłaca męczyć te gwiazdki czy wziąść AN-94 i siać spustoszenie. Chyba efekt psychologiczny tu działa: "łał, 5k punktów na raz, ZOMG!!!" Edytowane 17 września 201014 l przez ako
Opublikowano 17 września 201014 l Szybko Ci poszło, ja jednak już nie mogę zdzierżyć tego serwera. Jak widzę 40% kampy i jedną , góra dwie drużyny które starają się przejąć flagę, to mnie krew zalewa. Ja już totalny FUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dostaję, jak wychodząc z bazy na wzgórzu dostaję od czubaki snajpą w plecy.....
Opublikowano 17 września 201014 l Wczoraj pierwszy raz od miesiąca odpaliłem BF i już na starcie konsternacja - cały team BRowców. Sądziłem, że tak z wybiciem 30lvl ludzie normalnieją ale jak widać nie - cały team 35+ i wszyscy siedzą na A i w tym baraku po prawej (Arica) i czają się na ledwo respawnujących się Rosjan. Co to za zabawa siedzieć w jednym miejscu i strzelać do kaczek? Przecież ta gra jest tak skonstruowana, że pod koniec rundy gość z 30/5 będzie niżej niż biegający medyk z 5/30 więc jaki sens siedzieć czubaką na drzewie przez 15 minut? btw ako czy Ciebie też irytował ten cwaniak z 50lvl, co przeszedł do wygrywającego teamu i rżnął progamera?
Opublikowano 17 września 201014 l ako czy Ciebie też irytował ten cwaniak z 50lvl, co przeszedł do wygrywającego teamu i rżnął progamera? Chyba było widać po rozmowie z nim że tak, w kazdym razie na odchodne go ubiłem 4x pod rząd i skończyło się "easy" Ale to normalne wśród 50 levelowców, żeby wspomnieć z tego samego serwera gościa BigLebowski, który zgrywał pro gracza kampiąc całą mapę, bo, cytuję: "w tej grze nie liczy się kto ma ile flag, tylko która druzyna lepiej zabija. Zobacz na tickety". Oj z tym gościem to było sporo historii Co nie Edek? EDIT: no i cholera energetyka pokrzyżowała mi plany, miał być dzisiaj 47 a nie miałem prądu do 16. Pffff. A wakacje się kurna kończą. Edytowane 17 września 201014 l przez ako
Opublikowano 18 września 201014 l Szarpnąłem się na serwer TS Zassajcie TS3 jak jeszcze nie macie. Jak uruchomię serwa to wrzucę info. Już mam dość pisania : dom na C drugie piętr.......... [death] No i będzie można wrzucać sampla : GET TO THE CHOPPA :potter: