Kazuun 221 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 http://img821.imageshack.us/img821/2572/akoj.jpg Cytuj
Gość ako Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 (edytowane) Nioch nioch nioch Bo ja nerwowy człowiek jestem. A w ogóle to lubisz tak od tylca zachodzić, co? Edytowane 21 września 2010 przez ako Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 (edytowane) Platyna z GOL'a wpadła, przerzucam się na mechanika i będę lamił z CG Ale te pukawki mechanika są dziadowskie Edytowane 21 września 2010 przez Shankor Cytuj
Gość ako Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 (edytowane) Platyna z GOL'a wpadła, przerzucam się na mechanika i będę lamił z CG Ale te pukawki mechanika są dziadowskie Ja też lamię z CG, warunkiem jest to że 5x zginę w rundzie z tej właśnie broni. Wtedy odpalam <cg rape mode> i wale rakietami we wszystko co się rusza dookoła. Nie będzie mnie jakiś frajer leszczył Ale na codzień to F2000 i jeszcze 3 gwiazdki do zrobienia Edytowane 21 września 2010 przez ako Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 WARNING! ATTENTION! UWAGA! Headset w drodze, paczka dojdzie do piątku prawdopodobnie Coście za programik do voipa wybrali? Stona, jak to ukazywanie czyjegoś imienia w grze przez Mumble? Sprawdza się to to ? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 No pewnie, że tak Mumble ftw! Cytuj
Gość ako Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Headset w drodze, paczka dojdzie do piątku prawdopodobnie Żeś się pauko pośpieszył... jak ja za 2 tygodnie będę miał odcięcie od BC2 to Ty headseta kupujesz Ale i tak Ci nagadam w weekendy Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Żeś się pauko pośpieszył... jak ja za 2 tygodnie będę miał odcięcie od BC2 to Ty headseta kupujesz Rodzice nie pozwalają Ci grać po 1. października, czy jak ? ;p Cytuj
Gość Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Platyna z GOL'a wpadła, przerzucam się na mechanika i będę lamił z CG Ale te pukawki mechanika są dziadowskie Say WHAT?! Cytuj
Gość Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 SERVER MUMBLE: adres mumble2.multigaming.pl port 64769 hasło psxextreme programik do zassania Cytuj
Gość ako Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 (edytowane) Działa cacy. Ten mumble troche ma dziwną konfigurację dźwięku i robi ciekawe rzeczy, ale z relacji Stony wygląda na to, że mnie słychać ;] Edytowane 22 września 2010 przez ako Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 To testujcie chłopaki! Ja wrócę do gry w czwartek w nocy/piątek. @Stona dla mnie te bronie "śmierdzą"! Cytuj
Gość Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 No słychać idealnie, prawie jak byś siedział obok mnie i szeptał mi do uszka :* Barteziak, jak włączyć ten cały podgląd tej ? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 podgląd czyli co? Że te nicki sa u góry czy co? Cytuj
Gość ako Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 W grze overlay działa super, szkoda że pojawia się też w dziwnej postaci na windowsowym Aero Cytuj
Gość Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 Może ktoś zrobić screena, bo jakoś tego nie widzę o.O BTW. mam nadzieję że serwy ruszą o tej 12 to bym sobie jeszcze godzinkę poownował Cytuj
Gość ako Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 (edytowane) Może ktoś zrobić screena, bo jakoś tego nie widzę o.O BTW. mam nadzieję że serwy ruszą o tej 12 to bym sobie jeszcze godzinkę poownował Konfiguracja, zaawansowane, overlay. Ja to miałem włączone domyślnie, jest mniej więcej w prawym górnym rogu ekranu. Tylko tak jak mówie, ja jak to włączę to widzę nie tylko w grze, ale na interfejsie każdego programu korzystającego z Aero i D2D. Firefox 4 jest tutaj najbardziej ewidentnym przykładem. Lekki fail No niech włączą te serwery bo musze coś punktów nabić i ratio podratować dzisiaj, wczoraj tak ownowaliśmy że... mi spadło Edytowane 22 września 2010 przez ako Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 Czyli że voip tak Wam pomaga ze ratio na pysk leci ? xD Poza tym, przecież jak chcesz pogadać poza gra to overlay sobie wyłączasz i po sprawie Jak już się nauczysz głosów i zapamiętasz też Ci tak potrzebne nie będzie. Btw, gracie na.... push to talk? voice acti? non stop? Cytuj
Gość ako Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 (edytowane) Czyli że voip tak Wam pomaga ze ratio na pysk leci ? xD Za dużo o cyckach gadamy i się nie mozna skupić. Poza tym, przecież jak chcesz pogadać poza gra to overlay sobie wyłączasz i po sprawie No własnie nie, bo nie da się tego wyłączyć w locie, tylko trzeba cały program restartować. Traktuję to jako poważną niedoróbkę Btw, gracie na.... push to talk? voice acti? non stop? Ja gram na push to talk póki co, dzięki czemu oszczędzę Wam grubego miecha latającego po okolicy. Chociaż trzeba się przyzwyczaic, bo czasem albo zapomnę nacisnąć albo puszczę za wcześnie Ciągłe nadawanie coś nie gra, bo ten program dziwnie wyciąga wszystko z tła - klikanie myszki, klawiatury, chrząknięcia, pierdnięcia i tak dalej. Edytowane 22 września 2010 przez ako Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 Dziewczyny coś chyba sknociłem :-( Zainstalowałem, przeszedłem konfigurację, podłączyłem się do kanału, ale mnie nie słychać... HELP ;] Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 No własnie nie, bo nie da się tego wyłączyć w locie, tylko trzeba cały program restartować. Traktuję to jako poważną niedoróbkę Ajjj, to kiepskawo, fakt ...klikanie myszki, klawiatury, chrząknięcia, pierdnięcia i tak dalej. Ako, bałwaniu - sounds of the battle! xD Dziewczyny coś chyba sknociłem :-( Zainstalowałem, przeszedłem konfigurację, podłączyłem się do kanału, ale mnie nie słychać... HELP ;] Hmm, a ustawiłeś czy mówisz na push to talk, czy aktywacja głosem? Wiem, niby pierdoła ale momentami człek zapomina o takich podstawach ze szok Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 Już działa i było testowane :-) Tylko Stona non-stop coś psuł ;P Cytuj
Gość ako Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 (edytowane) Po czym zepsuł sam siebie i tak się skończyło Nie no ale gra się fajowo z głosem, jak nic trzeba spróbować rusha. Stone to na kilometr czuć że poznaniak, tej EDIT: Kazuun a Ty skasuj tego WoWa ;p Podobno nadchodzą 4 mapki jeszcze przed Vietnam, dwie z BC1 i dwie wytargane z singla BC2. Póki co tylko plotka na forum EA, ale kto ich tam wie - było by miło. Może jakaś miejska mapka się załapie. Edytowane 23 września 2010 przez ako Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 (edytowane) Hmm, jeden z moich najlepszych kumpli jest z Poznania Ale podejrzewam, że imię Stony nie jest "Tomasz" ;p btw ako, jak do tego doszedłeś? W Poznaniu się nie mówi "To ja idę, narazie" ? xDDDDD Wpadne na BFa jak headset dojdzie... pewnie w sobote/niedziele Edytowane 23 września 2010 przez Kazuun Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi