Trundle 1 Opublikowano 18 grudnia 2010 Opublikowano 18 grudnia 2010 Dodatek jest mega miodny, wart kazdej wydanej na niego zlotowki. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 18 grudnia 2010 Opublikowano 18 grudnia 2010 Gorsze od podstawki ale to taki trochę inny typ rozgrywki. Jest o wiele szybciej. Naprawdę masakracja czasami jest. M16A1 Dźwięk tej broni to słodycz Huey daje radę, ale hmmm za lekko się nim lata. W ogóle wydaje mi się , że pojazdy są za lekkie. Nie czuć tego ciężaru. Czołg prowadzi się jak jeepa ;/ No i na HC nie ma celownika w czołgu XD Masakra jak dwa staną 50m od siebie i próbują w siebie trafić Podoba mi się No i klimatyczne wstawki po i przed rundą Fajne W tle kolo propagandowo opowiada jak to złe wojska północnowietnamskie rozniosły w strzępy dzielnych jankesów Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 18 grudnia 2010 Opublikowano 18 grudnia 2010 Gram tylko rush i gra sie swietnie, imo troche wiecej skilla trzeba bo nie ma celownikow i spamowania rakiet z CG. Ta mala ilosc broni jakos mi nie przeszkadza bo i tak biegam tylko z garandem i z 870. Teraz trzeba zapracowac na nowa mape ;d Cytuj
Stona 569 Opublikowano 18 grudnia 2010 Opublikowano 18 grudnia 2010 Squad DM jest przekozak na tych wietnamskich mapach. Polecam Niby kamperiada ale jednak nie Cytuj
Shankor 1 606 Opublikowano 21 grudnia 2010 Opublikowano 21 grudnia 2010 Oglądałem filmiki na ppe.pl i mapy ciekawie wyglądają, tylko spolonizowane głosy jakieś takie słabe. Na allegro jest już za 30zł, jeszcze troszkę stanieje i będzie moje! Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 21 grudnia 2010 Opublikowano 21 grudnia 2010 Może mi się tylko wydaje ale w Vietnam chyba przesadzili z HC, bo ginie się tam dosłownie po dwóch pociskach. Nie wiem na jakiej mapie grałem ale wystarczyło rzucić sobie pod nogi amunicję i stojąc w jednym miejs u skończylem z 16/3 zabijając jednym magazynkiem średnio 2-3 przeciwników. Czołg bez celownika to zdrowa przesada, ta parówa pretendująca do miana granatnika nie powinna mieć "celownika" bo i tak jest całkowicie bezużyteczny a pociski lecą zupełnie inaczej niż w podstawce. Mapy mają za dużo blind spotów, które nie pozwalają wejść w dane miejscówki - jest to o tyle dziwne, że niekiedy można wskoczyć na skałę większą niż my a zaraz za nią nie można przeskoczyć zwykłego głazu (i nie mówię tu o jakichś niewidzialnych ścianach). Sama kolorystyka jest ciekawa ale nie wiem po co nakładali ten blur - przez to wygląda jakby człowiek grał na jakichś mokradłach. Cytuj
Shankor 1 606 Opublikowano 21 grudnia 2010 Opublikowano 21 grudnia 2010 Właśnie oglądając te filmiki zauważyłem, że mimo trybu SC ginie się trochę szybko. Poza tym Butcher gra słabiutko Cytuj
Stona 569 Opublikowano 21 grudnia 2010 Opublikowano 21 grudnia 2010 No mapki są niedopracowane. Ale mają swój klimat i bieganie po hill 137 z miotaczem i smażenie pelcków jankesom to coś pięknego Spawnpointy w SQDM to jakieś nieporozumienie. Miałem już kilka motywów z pojawieniem się 5m PRZED przeciwnikiem. Bum hedszot i kolejny spawn.... Cytuj
Velius 5 699 Opublikowano 21 grudnia 2010 Opublikowano 21 grudnia 2010 Zakupilem bfbc 2 w promocji na steamie i chetnie pogram z kims z forum bo na PC-cie nie am az tylu kumpli:P Gralem w bad company 2 na ps3 wiec wiem to i owo i zostaje mi tylko przyzwyczaic sie do nowego sterowania (myszka + klaw). Nie mam jeszcze vietnamu ale jak tylko dadza jakikolwiek upust to biore. Na steamie jestem jako Velsu Cytuj
Gość ako Opublikowano 21 grudnia 2010 Opublikowano 21 grudnia 2010 (edytowane) To dodawaj do friendsów i pogramy, o ile CQ HC Cie nie odstrasza Edytowane 21 grudnia 2010 przez ako Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 23 grudnia 2010 Opublikowano 23 grudnia 2010 http://www.battlefieldbadcompany2.com/vietnam/battleforhastings gogogo Cytuj
Sandking 47 Opublikowano 24 grudnia 2010 Opublikowano 24 grudnia 2010 Trochę zmienię temat Ma ktoś może z was wolny kod do Battlefield play4free? Cytuj
filipppek 17 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 PW Dzisiaj na EA Store Vietnam za 24.50 zł http://eastore.ea.com/store/eaemea/pl_PL/DisplayProductDetailsPage/ThemeID.850300/productID.219316800?resid=TDiNKwoHAisAAFkMt8sAAAAY&rests=1293238000466 Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 ladnie polecieli w ch z ta obnizka po tygodniu od premiery Cytuj
Dziewiątek 88 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 za(pipi)iście, dwa dni temu kupiłem po normalnej cenie... czy tylko mi w Vietnamie nie działają nagrody? po meczu dostaje piny i pkt za nie, ale w statystykach w ogóle ich nie widać, tak jakbym niczego jeszcze nie zdobył Cytuj
Gość ako Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 za(pipi)iście, dwa dni temu kupiłem po normalnej cenie... czy tylko mi w Vietnamie nie działają nagrody? po meczu dostaje piny i pkt za nie, ale w statystykach w ogóle ich nie widać, tak jakbym niczego jeszcze nie zdobył Pojawią się do kilku dni, przynajmniej tak jest w BC2 - po prostu serwery statystyk są zbyt obciążone po premierze Vietnama i mają "lekkie" lagi lub nawet w ogóle nie odpowiadają Cytuj
Shankor 1 606 Opublikowano 26 grudnia 2010 Opublikowano 26 grudnia 2010 (edytowane) Kurde, mam nadzieję, że promocja potrwa do poniedziałku, bo przelew na paypal mi idzie wolno... Edit: I ch.uj po promocji... Ale na allegro jest za 26 ;] Edytowane 26 grudnia 2010 przez Shankor Cytuj
Gość Oran Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 Zaj.ebiście się tym HUEYem lata Tylko celować nie umiem zbyt dobrze jeszcze i zamiast robić dogfight to wlatuje na heli przeciwnika niczym jurny byczek Cytuj
Stona 569 Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 Syfnie się lata ;/ Zero klimatu i w ogóle karton w powietrzu. Gdzie tu finezja latania? Phi Cytuj
Stona 569 Opublikowano 30 grudnia 2010 Opublikowano 30 grudnia 2010 Akurat jak się zbieram do pracy Cytuj
Shankor 1 606 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 Dobra, wróciłem do żywych i możemy grać. Vietnam daje rade, nie marudźcie! Cytuj
Gość Oran Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 Syfnie się lata ;/ Zero klimatu i w ogóle karton w powietrzu. Gdzie tu finezja latania? Phi Pewnie jarasz się lataniem Apaczem, zdecydowanie HUEY wygrywa pod względem feelingu. Nie porównuje przecież go pod względem mocy, tylko po prostu jakie wrażenie z latania jest. Jaram się strasznie tym do tej pory Cytuj
Gość ako Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 Dobra, wróciłem do żywych i możemy grać. Vietnam daje rade, nie marudźcie! To w łikend Cię widzę na Rushu Cytuj
Stona 569 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 Syfnie się lata ;/ Zero klimatu i w ogóle karton w powietrzu. Gdzie tu finezja latania? Phi zdecydowanie HUEY wygrywa pod względem feelingu. Nie, po prostu uh1 jest totalnie kartonowy, biedny i nie ma w nim żadnego filingu w porównaniu do apacza. Zrób sobie eksperyment i leć szybko po czym postaraj się zawisnąć nad ziemią. W apaczu poczujesz ciężar i lekką bezwładność, w uh1 poczujesz kartonowość. W ogóle fizyka w Vietnamie jest troszku z(pipi)ana. Bronie mają power ale się tego nie czuje [np wystrzały w czołgu itp]. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi