Opublikowano 18 grudnia 201014 l Gorsze od podstawki ale to taki trochę inny typ rozgrywki. Jest o wiele szybciej. Naprawdę masakracja czasami jest. M16A1 Dźwięk tej broni to słodycz Huey daje radę, ale hmmm za lekko się nim lata. W ogóle wydaje mi się , że pojazdy są za lekkie. Nie czuć tego ciężaru. Czołg prowadzi się jak jeepa ;/ No i na HC nie ma celownika w czołgu XD Masakra jak dwa staną 50m od siebie i próbują w siebie trafić Podoba mi się No i klimatyczne wstawki po i przed rundą Fajne W tle kolo propagandowo opowiada jak to złe wojska północnowietnamskie rozniosły w strzępy dzielnych jankesów
Opublikowano 18 grudnia 201014 l Gram tylko rush i gra sie swietnie, imo troche wiecej skilla trzeba bo nie ma celownikow i spamowania rakiet z CG. Ta mala ilosc broni jakos mi nie przeszkadza bo i tak biegam tylko z garandem i z 870. Teraz trzeba zapracowac na nowa mape ;d
Opublikowano 18 grudnia 201014 l Squad DM jest przekozak na tych wietnamskich mapach. Polecam Niby kamperiada ale jednak nie
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Oglądałem filmiki na ppe.pl i mapy ciekawie wyglądają, tylko spolonizowane głosy jakieś takie słabe. Na allegro jest już za 30zł, jeszcze troszkę stanieje i będzie moje!
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Może mi się tylko wydaje ale w Vietnam chyba przesadzili z HC, bo ginie się tam dosłownie po dwóch pociskach. Nie wiem na jakiej mapie grałem ale wystarczyło rzucić sobie pod nogi amunicję i stojąc w jednym miejs u skończylem z 16/3 zabijając jednym magazynkiem średnio 2-3 przeciwników. Czołg bez celownika to zdrowa przesada, ta parówa pretendująca do miana granatnika nie powinna mieć "celownika" bo i tak jest całkowicie bezużyteczny a pociski lecą zupełnie inaczej niż w podstawce. Mapy mają za dużo blind spotów, które nie pozwalają wejść w dane miejscówki - jest to o tyle dziwne, że niekiedy można wskoczyć na skałę większą niż my a zaraz za nią nie można przeskoczyć zwykłego głazu (i nie mówię tu o jakichś niewidzialnych ścianach). Sama kolorystyka jest ciekawa ale nie wiem po co nakładali ten blur - przez to wygląda jakby człowiek grał na jakichś mokradłach.
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Właśnie oglądając te filmiki zauważyłem, że mimo trybu SC ginie się trochę szybko. Poza tym Butcher gra słabiutko
Opublikowano 21 grudnia 201014 l No mapki są niedopracowane. Ale mają swój klimat i bieganie po hill 137 z miotaczem i smażenie pelcków jankesom to coś pięknego Spawnpointy w SQDM to jakieś nieporozumienie. Miałem już kilka motywów z pojawieniem się 5m PRZED przeciwnikiem. Bum hedszot i kolejny spawn....
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Zakupilem bfbc 2 w promocji na steamie i chetnie pogram z kims z forum bo na PC-cie nie am az tylu kumpli:P Gralem w bad company 2 na ps3 wiec wiem to i owo i zostaje mi tylko przyzwyczaic sie do nowego sterowania (myszka + klaw). Nie mam jeszcze vietnamu ale jak tylko dadza jakikolwiek upust to biore. Na steamie jestem jako Velsu
Opublikowano 21 grudnia 201014 l To dodawaj do friendsów i pogramy, o ile CQ HC Cie nie odstrasza Edytowane 21 grudnia 201014 l przez ako
Opublikowano 23 grudnia 201014 l http://www.battlefieldbadcompany2.com/vietnam/battleforhastings gogogo
Opublikowano 24 grudnia 201014 l Trochę zmienię temat Ma ktoś może z was wolny kod do Battlefield play4free?
Opublikowano 25 grudnia 201014 l PW Dzisiaj na EA Store Vietnam za 24.50 zł http://eastore.ea.com/store/eaemea/pl_PL/DisplayProductDetailsPage/ThemeID.850300/productID.219316800?resid=TDiNKwoHAisAAFkMt8sAAAAY&rests=1293238000466
Opublikowano 25 grudnia 201014 l za(pipi)iście, dwa dni temu kupiłem po normalnej cenie... czy tylko mi w Vietnamie nie działają nagrody? po meczu dostaje piny i pkt za nie, ale w statystykach w ogóle ich nie widać, tak jakbym niczego jeszcze nie zdobył
Opublikowano 25 grudnia 201014 l za(pipi)iście, dwa dni temu kupiłem po normalnej cenie... czy tylko mi w Vietnamie nie działają nagrody? po meczu dostaje piny i pkt za nie, ale w statystykach w ogóle ich nie widać, tak jakbym niczego jeszcze nie zdobył Pojawią się do kilku dni, przynajmniej tak jest w BC2 - po prostu serwery statystyk są zbyt obciążone po premierze Vietnama i mają "lekkie" lagi lub nawet w ogóle nie odpowiadają
Opublikowano 26 grudnia 201014 l Kurde, mam nadzieję, że promocja potrwa do poniedziałku, bo przelew na paypal mi idzie wolno... Edit: I ch.uj po promocji... Ale na allegro jest za 26 ;] Edytowane 26 grudnia 201014 l przez Shankor
Opublikowano 27 grudnia 201014 l Zaj.ebiście się tym HUEYem lata Tylko celować nie umiem zbyt dobrze jeszcze i zamiast robić dogfight to wlatuje na heli przeciwnika niczym jurny byczek
Opublikowano 27 grudnia 201014 l Syfnie się lata ;/ Zero klimatu i w ogóle karton w powietrzu. Gdzie tu finezja latania? Phi
Opublikowano 9 stycznia 201114 l Dobra, wróciłem do żywych i możemy grać. Vietnam daje rade, nie marudźcie!
Opublikowano 9 stycznia 201114 l Syfnie się lata ;/ Zero klimatu i w ogóle karton w powietrzu. Gdzie tu finezja latania? Phi Pewnie jarasz się lataniem Apaczem, zdecydowanie HUEY wygrywa pod względem feelingu. Nie porównuje przecież go pod względem mocy, tylko po prostu jakie wrażenie z latania jest. Jaram się strasznie tym do tej pory
Opublikowano 10 stycznia 201114 l Dobra, wróciłem do żywych i możemy grać. Vietnam daje rade, nie marudźcie! To w łikend Cię widzę na Rushu
Opublikowano 10 stycznia 201114 l Syfnie się lata ;/ Zero klimatu i w ogóle karton w powietrzu. Gdzie tu finezja latania? Phi zdecydowanie HUEY wygrywa pod względem feelingu. Nie, po prostu uh1 jest totalnie kartonowy, biedny i nie ma w nim żadnego filingu w porównaniu do apacza. Zrób sobie eksperyment i leć szybko po czym postaraj się zawisnąć nad ziemią. W apaczu poczujesz ciężar i lekką bezwładność, w uh1 poczujesz kartonowość. W ogóle fizyka w Vietnamie jest troszku z(pipi)ana. Bronie mają power ale się tego nie czuje [np wystrzały w czołgu itp].