Opublikowano 1 lutego 201114 l Żeby tylko Cię każdy dobrze zrozumiał. Ściany znikają tylko jako tekstury, bo jako obiekty cały czas tam są :potter: Gramy dzisiaj?
Opublikowano 2 lutego 201114 l Właśnie chodzi o to, że jestem PO sesji Mama nie pozwala mi grać w domu.
Opublikowano 2 lutego 201114 l Właśnie chodzi o to, że jestem PO sesji Polityki tu nie mieszaj No to musisz w nocy, jak mama śpi
Opublikowano 2 lutego 201114 l Ona ma w pokoju router i jak miga lampka od aktywności się budzi i wyłącza!
Opublikowano 2 lutego 201114 l No, ale ja granie odkladam na jutro, niniejszym anulując swoją decyzję z paru postów wyżej. Ruskie zaraziły mnie grypą i muszę opracować plan powstania. Zarządzam przeniesienie rozgrywek na jutro. Spocznij
Opublikowano 4 lutego 201114 l Bedzie smigal BC2 na takim pc : C2d e6300 1,86 ghz 2gb ram xp sp3 Nvidia 8800gts 320mb ?
Opublikowano 21 lutego 201114 l To i ja zglaszam sie do sluzby. Pozno zaczalem swoja przygode z BBC 2, mam jednak nadzieje, ze w razie czego forumowa brac pomoze noobowi. ;] PS Pozwolilem sobie wyslac kilka zaproszen.
Opublikowano 21 lutego 201114 l To i ja zglaszam sie do sluzby. Pozno zaczalem swoja przygode z BBC 2, mam jednak nadzieje, ze w razie czego forumowa brac pomoze noobowi. ;] Noobowi - nie. Newbie - zawsze
Opublikowano 21 lutego 201114 l Ja tam noobkom zawsze chętnie pomogę. Zwłaszcza tym z CG :potter: @kubicz: jeszcze odszukaj tu w temacie namiary na serwer mumble, warto. Prawda że tak, Mietku? Edytowane 21 lutego 201114 l przez ako
Opublikowano 27 lutego 201114 l No wczoraj w czwóreczkę się elegancko już grało Jeszcze trochę zgrania i możemy zacząć podbijać clanbase XD
Opublikowano 28 lutego 201114 l Panowie dalej gracie tylko w weekendy? Pytam, bo ostatnio miałem tak zapchany harmonogram, że nawet nie miałem czasu odpalić foobara a co dopiero BBC2 ale teraz wyrobiłem się z wszystkimi kontraktami, mam trochę wolnego i bym z chęcią poszarpał
Opublikowano 28 lutego 201114 l Ogólnie wieczorami, szukaj nas na mamblu. Nawet jak nikogo nie ma, to zostaw włączony, ktoś się pojawi
Opublikowano 1 marca 201114 l Przegięcie pałki, zwłaszcza 2-gi http://www.youtube.com/watch?v=JZnhWzY864s
Opublikowano 1 marca 201114 l Dzisiaj późnym wieczorem mogę was zaszczycić moją obecnością. Ale dawno nie grałem i będę osłabiony...