Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Quaro

Rekomendowane odpowiedzi

Oldsnejk was pozdrawia. ;)

Właśnie dostałem (pipi)icy! Jakieś pedały latały w heli przez pół godziny i miały statsy na poziomie 40/2, bałem się wychylić nos bo od razu ginąłem. Tak sobie zaryczałem z nerwów, że aż gra mi do windowsa wyszła o_O Ide grać w Dead Space 2 się odstresować.

Właśnie dostałem (pipi)icy! Jakieś pedały latały w heli przez pół godziny i miały statsy na poziomie 40/2, bałem się wychylić nos bo od razu ginąłem. Tak sobie zaryczałem z nerwów, że aż gra mi do windowsa wyszła o_O Ide grać w Dead Space 2 się odstresować.

looooooooooooooooooooooooooooool xDDDDDDDDDDD

looooooooooooooooooooooooooooool xDDDDDDDDDDD

Ahahahahah

Edziu, wiesz coś o tym? :D Zrobiłeś screeny?

Latalibyśmy dłużej, tylko ktoś na zniszczył luckyshootem z CG ;/

Wcale bym się nie zdziwił jakby okazało się, że wczorajsza banda kolesi z sufiksem PL też tu przesiadywała ale przez wzgląd na to jakie dostali bęcki na Atacamie to wolą się nie wypowiadać :whistling:

Wiesz Szakir, nie chodzi o to jaki mieli wynik.... każdy ma lepsze i gorsze rundy - normalka. Chłopaki po prostu grali jak ostatnie tanie szmaty i tyle. A jak grasz tanio, starasz się "kantować" itp i Ci nie wychodzi to wg mnie to powód do ubawu po pachy xD

Ahahahahah

Edziu, wiesz coś o tym? :D Zrobiłeś screeny?

Nie zrobiłem właśnie :( Ale kolega StarySnake zrobił nam tę przysługę że uwiecznił (nawet jeśli tylko w swej pamięci) nasz wyczyn ;)

Kubicz: przekaż drogiemu koledze, że panowie pedały go pozdrawiają serdecznie. Czekamy na więcej wspólnych meczy ;)

Nic takiego ako! Bez Ciebie gra się lepiej! :thumbsup:

No ja wiem że masz wtedy lepsze k/d :good:, ale powinieneś się cieszyć że jak jestem to Edek swoje analne podchody z ostrym narzędziem przerzuca na mnie i masz wolne. Takiś wdzięczny? :D

@Stona: najlepiej jakiś polski, bo będzie zabawnie ;)

Edytowane przez ako

Nie zrobiłem właśnie :( Ale kolega StarySnake zrobił nam tę przysługę że uwiecznił (nawet jeśli tylko w swej pamięci) nasz wyczyn ;)

Kubicz: przekaż drogiemu koledze, że panowie pedały go pozdrawiają serdecznie. Czekamy na więcej wspólnych meczy ;)

Panowie, nie wstydzcie sie i sami mu to powiedzcie: http://forum.neogo.pl/topic/3013-battlefield-bad-company-2/page__st__510

Czuje, ze to moze byc poczatek wspanialej przyjazni. ;)

Dr.Lubicz aka fan grania w gierki video na polu bitwy, też dawał radę starając się wbić hołkiem w stada wrogów :D

Jeszcze tylko kilkadziesiat prob i sie uda. :P