Gość ako Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Masz szanse dzisiaj wieczorkiem się zrehabilitować xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Krótka notka ode mnie: Chciałem z tego miejsca serdecznie pozdrowić pana KuRcZaCzKa oraz pana Radzika którzy stworzyli przekomiczny duet o nazwie 'Kurczak z Rożna', który umilał nam dzisiejszy wieczór na mapie Atacama Desert! Panowie - You ROX! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Ale by były jaja jakby się okazało że czytują FPE, ale pewnie się nie ujawnią Dali radę chłopcy Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Dobra panowie, napier.alamy. Razem ze stona czekamy na was. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Ja napier.alam.... tramwajem po krakowskich ulicach Do piątku wieczór panowie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 K/D 43/4 FTW ;p Było by pewnie lepiej ale Stona zwalił (prawie że dosłownie; z góry na dół) sprawę ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 (edytowane) Bo mnie nie było, i nie miał Was kto wysadzać w powietrze Coście to za czity odstawiali, hm? Edytowane 6 Marca 2011 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Tryb: Rush Mapa: Oasis Strona: Attack Stona: pilot śmigłofca Edek: szczelec zawodowy śmigłofca Spadliśmy jakoś na 2 min przed końcem CAŁEGO meczu ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Oldsnejk was pozdrawia. Właśnie dostałem (pipi)icy! Jakieś pedały latały w heli przez pół godziny i miały statsy na poziomie 40/2, bałem się wychylić nos bo od razu ginąłem. Tak sobie zaryczałem z nerwów, że aż gra mi do windowsa wyszła o_O Ide grać w Dead Space 2 się odstresować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 (edytowane) Muhahaha, pięknie EDIT: Ale to "pedały" mnie zastanawia... ;> Edytowane 6 Marca 2011 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Oldsnejk was pozdrawia. Właśnie dostałem (pipi)icy! Jakieś pedały latały w heli przez pół godziny i miały statsy na poziomie 40/2, bałem się wychylić nos bo od razu ginąłem. Tak sobie zaryczałem z nerwów, że aż gra mi do windowsa wyszła o_O Ide grać w Dead Space 2 się odstresować. looooooooooooooooooooooooooooool xDDDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Wcale bym się nie zdziwił jakby okazało się, że wczorajsza banda kolesi z sufiksem PL też tu przesiadywała ale przez wzgląd na to jakie dostali bęcki na Atacamie to wolą się nie wypowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Oldsnejk was pozdrawia. Właśnie dostałem (pipi)icy! Jakieś pedały latały w heli przez pół godziny i miały statsy na poziomie 40/2, bałem się wychylić nos bo od razu ginąłem. Tak sobie zaryczałem z nerwów, że aż gra mi do windowsa wyszła o_O Ide grać w Dead Space 2 się odstresować. looooooooooooooooooooooooooooool xDDDDDDDDDDD Ahahahahah Edziu, wiesz coś o tym? Zrobiłeś screeny? Latalibyśmy dłużej, tylko ktoś na zniszczył luckyshootem z CG ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Wcale bym się nie zdziwił jakby okazało się, że wczorajsza banda kolesi z sufiksem PL też tu przesiadywała ale przez wzgląd na to jakie dostali bęcki na Atacamie to wolą się nie wypowiadać Wiesz Szakir, nie chodzi o to jaki mieli wynik.... każdy ma lepsze i gorsze rundy - normalka. Chłopaki po prostu grali jak ostatnie tanie szmaty i tyle. A jak grasz tanio, starasz się "kantować" itp i Ci nie wychodzi to wg mnie to powód do ubawu po pachy xD Ahahahahah Edziu, wiesz coś o tym? Zrobiłeś screeny? Nie zrobiłem właśnie Ale kolega StarySnake zrobił nam tę przysługę że uwiecznił (nawet jeśli tylko w swej pamięci) nasz wyczyn Kubicz: przekaż drogiemu koledze, że panowie pedały go pozdrawiają serdecznie. Czekamy na więcej wspólnych meczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Wiesz Szakir, nie chodzi o to jaki mieli wynik.... Ale ja nic nie mówiłem... Za szybko wyszedłem wczoraj. Mogłem to zobaczyć. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Dr.Lubicz aka fan grania w gierki video na polu bitwy, też dawał radę starając się wbić hołkiem w stada wrogów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 WIecie, że namawiacie mnie do rzucenia studiów i powrotu do domu do gry? O Wy niedobrzy, kusiciele! Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Nic takiego ako! Bez Ciebie gra się lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Lepiej zbierajcie kudosy na nowe kompy pod BF3 :potter: Kiedyś się trzeba zgadać w 6 i zownować jakiś serwerek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 (edytowane) Nic takiego ako! Bez Ciebie gra się lepiej! No ja wiem że masz wtedy lepsze k/d , ale powinieneś się cieszyć że jak jestem to Edek swoje analne podchody z ostrym narzędziem przerzuca na mnie i masz wolne. Takiś wdzięczny? @Stona: najlepiej jakiś polski, bo będzie zabawnie Edytowane 7 Marca 2011 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Nie zrobiłem właśnie Ale kolega StarySnake zrobił nam tę przysługę że uwiecznił (nawet jeśli tylko w swej pamięci) nasz wyczyn Kubicz: przekaż drogiemu koledze, że panowie pedały go pozdrawiają serdecznie. Czekamy na więcej wspólnych meczy Panowie, nie wstydzcie sie i sami mu to powiedzcie: http://forum.neogo.pl/topic/3013-battlefield-bad-company-2/page__st__510 Czuje, ze to moze byc poczatek wspanialej przyjazni. Dr.Lubicz aka fan grania w gierki video na polu bitwy, też dawał radę starając się wbić hołkiem w stada wrogów Jeszcze tylko kilkadziesiat prob i sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Jeszcze tylko kilkadziesiat prob i sie uda. a później możesz osiągnąć wyższy stopień wtajemniczenia plantując czołg we wraku na atacamie element zaskoczenia gwarantowany Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Lepiej zbierajcie kudosy na nowe kompy pod BF3 :potter: Dokładnie! Chce każdego z Was ujrzeć na Karkandzie, bo jak nie to "przyjadę i spie***lę wam święta albo dam w ryja przy wszystkich pracownikach!" Założy się jakiś mini klan Urban Warriorz czy coś i jedziemy z pożogą xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 No nie wiem. W tym roku kończę studia i chyba granie zrobi "pa pa". Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 o.O Znaczy grają tylko studenty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi