Kazuun 221 Opublikowano 12 marca 2011 Opublikowano 12 marca 2011 Ja się przychylę do strony Rinka. Wczorajsze pierwsze dwie rundy to była psychiczna mordęga, i po pierwszej juz autentycznie miałem dość. Z tego samego powodu. Srać wygraną/przegraną. Ale właśnie ta niemoc. U nas nikt nie był w stanie przeżyć w heli dłużej niż minutę. To z miejsca sprawiało że mieliście air-superiority. Fakt, że nawet nie mogłem ze snajpą się zaczaić i wykampić was jak lądowaliście żeby się naprawić tylko pogłębiał frustrację. To właśnie z tego typu względów (pojazdy: heli, czołgi itp) preferuję inf only w BFach Ile nerwów człowiek zaoszczędził w BF2 gdy nie był kampiony przez jeden czołg i APC na Karkandzie przy Hotelu. Urban Wariorzz for life! xD Cytuj
Stona 569 Opublikowano 12 marca 2011 Opublikowano 12 marca 2011 Battlefield Bad Company 2™ Vietnam DOSTĘPNE DO POBRANIA 49,00 zł z VAT 29,40 zł z VAT Promocja do końca tygodnia. Cytuj
Gość ako Opublikowano 12 marca 2011 Opublikowano 12 marca 2011 (edytowane) No a na SQDM jakoś żadnego noża nie zebrałem :D :D Co się odwlecze, to nie uciecze btw ako jest dobrym pilotem i to dzięki niemu wygraliście - strzelać z działka to potrafię nawet ja Co do tego , że strzelać każdy potrafi, to chyba jednak nie latałeś za często jako gunner. Jako pilot wiem, że ogarnięty gunner, a jakikolwiek gunner to OGROMNA różnica. Dzięki Rinek, ale muszę się też zgodzić ze Stoną, bo przy okazji walki z AA i helką, to głównie jego zasługa że ciągle się trzymaliśmy w powietrzu, TYM BARDZIEJ że ja jako pilot HINDa nie mogę strzelać w ogóle a tylko oglądać krajobrazy. Dobre porównanie miałeś w drugiej rundzie - zamieniliśmy się ze Stoną miejscami w krowie i już tak dobrze nie szło, ja jako gunner wypadam raczej przeciętnie. Battlefield Bad Company 2™ Vietnam DOSTĘPNE DO POBRANIA 49,00 zł z VAT 29,40 zł z VAT Promocja do końca tygodnia. ... Kupiłem. Kurde, ze mną to jak z dzieckiem Edytowane 12 marca 2011 przez ako Cytuj
Stona 569 Opublikowano 12 marca 2011 Opublikowano 12 marca 2011 Battlefield Bad Company 2™ Vietnam DOSTĘPNE DO POBRANIA 49,00 zł z VAT 29,40 zł z VAT Promocja do końca tygodnia. ... Kupiłem. Kurde, ze mną to jak z dzieckiem No to teraz chyba wszyscy mają NAM? Rabin? Cytuj
Gość ako Opublikowano 12 marca 2011 Opublikowano 12 marca 2011 (edytowane) Edek chyba nie ma? EDIT: Hmm.... podstawka BC2 wietnama polyka na sniadanie, zuje, trawi i robi kupe. Takie pierwsze wrazenia Edytowane 12 marca 2011 przez ako Cytuj
Stona 569 Opublikowano 12 marca 2011 Opublikowano 12 marca 2011 Pobiegaj z m16 przez chwilę. W NAM ta broń ma power PS. GRAMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 13 marca 2011 Opublikowano 13 marca 2011 FPSy w czasach niewspółczesnych mnie zawsze nudziły Cytuj
Gość Oran Opublikowano 13 marca 2011 Opublikowano 13 marca 2011 HC w wietnamie jest zaj.e(pipi)iste, jak nie lubię go w podstawce, bo lubie te bajerki, miny zbliżeniowe itp, czuję się jak nowoczesny żołnierz (iksde) to w namie no, poezja, kampie w krzakach snajpem przez całą rozgrywkę, pomału staję się trochę takim wasilim zajcewem Nie no fajnie się gra. Tylko ile ja nie grałem i znowu lama w ch.uj mi się włączyła (K/D ogólne to ja chyba mam z 0.05 ). Cytuj
Gość ako Opublikowano 13 marca 2011 Opublikowano 13 marca 2011 No pograliśmy trochę ze Stonką i powiem że nawet się przekonałem, chociaż wielu wad nie mogę wybaczyć (czołgi z kartonu, helki kamikadze i tego, że te krzaki i lasy może ładnie wyglądają, ale zasrańców snajperów to tam no ni chuchu nie widać z daleka). HC w podstawce przy HC z Vietnamu to jest walk in the park, masakracja. Ale gra się fajnie (M60 i heja). Cytuj
Gość ako Opublikowano 15 marca 2011 Opublikowano 15 marca 2011 W czwartek wieczorem rzeźniczymy! Cytuj
kubicz 189 Opublikowano 15 marca 2011 Opublikowano 15 marca 2011 Nie da sie ukryc. Chetnie zagram TDM i powalcze ze stonka. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 16 marca 2011 Opublikowano 16 marca 2011 W czwartek wieczorem rzeźniczymy! Czyli, mówiąc romantycznym językiem poetów, spier****cie z wykładu i wracacie wcześniej do domu szeregowy akosław? Cytuj
Gość ako Opublikowano 16 marca 2011 Opublikowano 16 marca 2011 Czyli, mówiąc romantycznym językiem poetów, spier****cie z wykładu i wracacie wcześniej do domu szeregowy akosław? Wersja oficjalna jest nieco inna, cicho siedź Cytuj
kubicz 189 Opublikowano 17 marca 2011 Opublikowano 17 marca 2011 No i gdzie jestescie ? Czemu jeszcze nie napier.alamy ? Cytuj
django 549 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 Ja bym sobie chetnie pogral, ale przy probie wejscia do multiplejera wyskakuje info, ze niby moj serial juz jest w uzyciu. Dzieki Dice/EA. Cytuj
Gość ako Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 (edytowane) Napisz na support EA. Kupiłeś klucz na alledrogo? box? Edytowane 18 marca 2011 przez ako Cytuj
django 549 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 Support nic nie zrobi z tym, na ich forum jest dwuletni temat z 12 stronami ludzi ktorzy maja ten sam problem. Ani jednej odpowiedzi od ludzi z DICE/EA. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 Ale olej temat, napisz do nich, a nie się bawisz w forum Kupiłeś na alledrogo czy jakoś bardziej legal? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 Tak tylko wtrącę: Kupowanie kluczy do jakichś gier jak MMO, FPSy w które będziemy ciorac multi itp na Allegro to jest głupi pomysł. Nigdy nie masz pewności co się działo/będzie dziać z Twoim Keyem. MMO kupuję zawsze w jednym zaufanym sklepie internetowym, a FPSy zawsze normalnie, w pudełku Cytuj
django 549 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 Boxa mam, spoko loko. Jak mi sie bedzie chcialo to do nich napisze, ale wiele sie nie spodziewam. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 No to ładnie. A nie mają jakiejś infolinii? Załatw sobie tego keja, zawsze to będzie więcej osób do wbijania kosy w klatę Dziś ofkoz gramy? Pogoda jest tak (pipi)asta że nigdzie się z chaty nie ruszam. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 Dziś ofkoz gramy? Pogoda jest tak (pipi)asta że nigdzie się z chaty nie ruszam. Psze Stony, ależ oczywiście! Sir, yes, Sir! Ja będę koło 21:00, ako podobnie. Kubicz mówił wczoraj, że żeby mu szło tak dobrze jak wczoraj to musi jakieś dopalacze kupić w pobliskiej piwniczce - będzie koło 22:00. Słuchy o Szakirze - brak. Podobnie z Rinkiem. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 19 marca 2011 Opublikowano 19 marca 2011 Kubicz, tak Ci powiem grzecznie: UMRZYYYYYYYYYYJJJJJJJJJJJJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi