Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Quaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up:

+1

No, to dzisiaj przekroczone 40 000 zabitych i 8mln punktów ;)

700h na liczniku też niedługo pęknie <no life>

Opublikowano

Lista, lista, lista przebojów ;)

No.1

pauki2003.jpg

Greah musi poczekać, aż się staty załadują. Jak ktoś jeszcze z nami grywa, a go pominąłem, to niech da znać :)

Opublikowano (edytowane)

F00k yeah! lamki :D

Nazwa boardu rządzi, czy skoro jestem na 1 miejscu to mam największą paukę? :D

Edytowane przez ako
Opublikowano

Możesz się dowartościować po tym, jak Lubicz zrobił Ci kilka operacji na otwartym sercu swoim wielofunkcyjny scyzorykiem :D

BTW, odkryłem sekret cichobiegów Lubicza:

1.jpg

REAL foto zrobione wczoraj za pomocą FRAPSa Lubiczowym nogom !

Opublikowano

Możesz się dowartościować po tym, jak Lubicz zrobił Ci kilka operacji na otwartym sercu swoim wielofunkcyjny scyzorykiem :D

Po wczorajszym już nic nie będzie tak samo, to uraz do końca zycia :(

Opublikowano (edytowane)

BTW, odkryłem sekret cichobiegów Lubicza:

http://www.jaslo4u.p...ot/kapcie/1.jpg

REAL foto zrobione wczoraj za pomocą FRAPSa Lubiczowym nogom !

A to kanalia jedna! A mówił, że gra fair, że nie cheatuje! A tutaj widać wyraźnie modyfikacje na poziomie clienta! Nie gramy z bucem już! O! xD

PS: ako, se tak nie fapaj bo to zależy co bierzemy pod uwagę. Killsy, K/D, SPM etc :P

PS 2: Tutaj ako też prowadzisz :P

http://bfbcs.com/stats_pc/Edek_Kazuun/dogtags

pacnijcie sobie CTRL+F, mam Was wszystkich ;)

Edytowane przez Kazuun
Opublikowano (edytowane)

Punkty, k**wa, tylko punkty się liczą, bażanty!!!!!!!!!! :D

Prawda, prawda, prawda?

Edytowane przez ako
Opublikowano

ako, skoro punkty się liczą, tzn że bierzemy pod uwagę kto ma ile Score Per Minute.... bo nie będziem liczyli łącznego score bo wiadomo że każdy ma inny playtime ogólnie.....

....no więc jesteś 4, tuż przed Kubiczem - graty xDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano (edytowane)

Szatafakap Edziosław :D Trzeba było grać więcej a nie teraz tu jęczeć :D

No nic panowie, ja pakuję manatki i ziuuuu do Krk... do zobaczenia w piątek wieczór, a Kubicę do tego czasu macie wysłac na Kamczatkę :ninja:

Edytowane przez ako
Opublikowano (edytowane)

Chodź, chodź, im nas więcej, tym szansa że dr Lubicz trafi nożem akurat we mnie, mniejsza :potter:

Nie wiedziałem że Rabin ma takie ładne K/D, gratz.

@Edek

Wiedziałem że i ten ranking wyciągniesz na światło dzienne, ale Ty przynajmniej te 23 tagi rozłożyłeś chyba na jakieś 200h (?), a nie tak jak Kubicz wczoraj, w 30 minut klepnął prawie 1/4 tego co Ty tam masz :ninja:

Od teraz to dupką do ściany po skraju mapy albo w krzaku kamperem siedzieć, a w ogóle to nie gramy już na Harvest Day :P

Edytowane przez ako
Opublikowano (edytowane)

No nie ma co się oszukiwać, wyruchałes nas wczoraj bez wazeliny wszystkich czterech. To nie było miłe :(

Ale jak w koncu sam dojdziesz do złotych tagów, to sobie odbierzemy - srebrne nas nie interesują, kto by ten złom zbierał :thumbsup:

Edytowane przez ako
Opublikowano

No nie ma co się oszukiwać, wyruchałes nas wczoraj bez wazeliny wszystkich czterech. To nie było miłe

Dokładnie! Ja rozumiem przyjacielski seksik poprzedzony kawą, pączkiem i uściskami. Ale Tyś bez słowa "wstępu" wszedł nam brutalnie w dupę :(

Opublikowano (edytowane)

Doktorze, gotów na przyjęcie nadchodzącej zemsty? Jutro, po 20 :D

Edytowane przez ako
Opublikowano

starzeję się - kosy nie wchodzą, slugi z metra przelatują przez kubicza jak przez powietrze a do tego kilka razy zapomniałem, że gram engi i zamiast rzucić sobie apteczkę strzeliłem sobie pod nogi z rpg :mellow:

Opublikowano

A co tak wczoraj zniknąłeś nagle? W Poznaniu w niedziele internet odcinają? :D

Opublikowano (edytowane)

Ha, a myślałem że takie rzeczy to tylko u mnie na wsi się dzieją. Hmm...

No dobrze panowie, widzimy się na serwerach w czwartek wieczorem (wolne piątki :thumbsup:), więc się nie rozluźniajcie zbytnio bo przeleci raz dwa :diablo:

Edytowane przez ako