Opublikowano 28 marca 201114 l Żołnierzu! Nie p*****ić, wziąść CG, morale odbudować! Macie być w formie kiedy przyjdzie pora! To jest wojsko!
Opublikowano 28 marca 201114 l Nie, nie boli. Boli za to jak ty siedzisz na mumblu, a masz wszystko wyłączone (odbiór i nadawanie dźwięku) i w Battlefielda nie grasz. Zgadnijcie co? Vientam znowu mi nie działa! Ale zaskoczenie. <_<
Opublikowano 28 marca 201114 l Vientam znowu mi nie działa! Ale zaskoczenie. <_< A jak wtedy rozwiązałes tę sytuację z kodem? Dostałeś nowy czy wtf?
Opublikowano 28 marca 201114 l Dostałem nowy, od tego samego "zaufanego sprzedawcy" wpisałem go 10 marca, dzisiaj już nie działa (nie wiem dokładnie kiedy przestał, bo miałem przerwę). Teraz będę go cisnął o zwrot kasy, bo mnie nie bawi pisanie do niego co miesiąc o nowy klucz.
Opublikowano 31 marca 201114 l Jeśli się pojawię, to dopiero ok "godziny duchów" (00:00), bo ostatnio mnie przycisnęli na uczelni.
Opublikowano 31 marca 201114 l uu, ja jutro na rano do pracy, więc mnie już o tej godzinie nie będzie.
Opublikowano 1 kwietnia 201114 l To grajcie ;P Podsumowanie Marca _____________^ i on nie ma czitów na nóż? eheeeeeeeeeeee
Opublikowano 1 kwietnia 201114 l Ja jadnak zmuszony jestem spasować na dzisiaj, masakryczny wieczór Have fun
Opublikowano 1 kwietnia 201114 l W koncu kupilem, dlugo sie wstrzymywalem, i wyciagnalem w koncu te 100 zlociszczy, moglem kupic na allegro kod, ale tak to przynajmniej mam plytke. MASAKRA byla z updatem, przez pol nocy sie pojawial jakis blad, i chyba za 50 razem sie sciagnal. UGH Ku mojemu zdziwieniu, gra jest bardziej taktyczna niz typowa strzelanka w terenie. duzo trzeba kampic, robic podchodow, a jak sie wyjdzie na otwary teren na dluzej, jest jak w banku kulka w leb. Ale jest bardzo fajnie, zwlaszcza w tym trybie gdzie nie ma mapki, Huda, crossaira i innych podobnych, mega klimatyczne. Gra bawi jak s(pipi)iel, i zero lagow dla mnie. łiii
Opublikowano 2 kwietnia 201114 l Głosuję za zbanowanie Kubicza w BF:BC2 Kto jest za proszę podnieść rękę i nacisnąć przycisk A tak serio, to dziś możemy pograć. Edziu, Pikol, zapraszamy!
Opublikowano 2 kwietnia 201114 l Ja tylko żałuję, że wczoraj nie nagrałem tej rozmowy o czitach kubicza. Byłby nowy hit internetu.
Opublikowano 2 kwietnia 201114 l Tja, Stona wczoraj porządził I ma rację, c'nie. Edytowane 2 kwietnia 201114 l przez ako
Opublikowano 2 kwietnia 201114 l Lubicz, spójrz sobie na tabelkę za marzec. Ile masz noży/h grania ? Jak to nie są czity, to ja nie wiem.
Opublikowano 2 kwietnia 201114 l @Stona Też przy pierwszych nożach myślałem "doszedł nam do drużyny jakiś gimnazjalista i już jedzie na jakimś artificial aiming", bo chłopak naprawdę pojawiał się znikąd. Tydzień temu, z czystej ciekawości, postanowiłem trochę za nim pobiegać i nie nadążałem - on gra w BBC2 jak w jakiegoś Quake tj. nawet na sekundę nie stanie tylko leci ciągle przed siebie. Mnie zbadanie budynku zajmuje 3-4sekundy (granat, wbiegnięcie tyłem etc.), Kubicz przelatuje przez cały budynek w dwie. Ot cala filozofia - szarżować; ginie przy tym bardzo często ale co "zakosi" to jego. @Kubicz Za bardzo przeżywasz te blachy. W momencie jak Ci powiedziałem, że jest 5-3 na Twoją korzyść strzeliłeś taki elaborat o tym, że serwer źle nalicza, że nawet nie słyszałem jak mi za plecami granaty wybuchają. Oczywiście później musiałeś zerknąć w statystyki aby dowieść, że jednak jest 8-3 :] Wyluzujcie, to jest tylko zabawa - wczoraj tak się nakręciliście, że Stona prawie się zapalil a Kubicz zaczął się jąkać
Opublikowano 2 kwietnia 201114 l wczoraj tak się nakręciliście, że Stona prawie się zapalil a Kubicz zaczął się jąkać Tekst dnia! Mnie osobiście się wydaję, że kubicz przypuścił udany atak wirusowy/malewareowy/bugowy/erotyczny na komp stony, przez co biedny stona nie słyszy kroków kubicza (i tylko jego). Edytowane 2 kwietnia 201114 l przez Shankor
Opublikowano 2 kwietnia 201114 l Powyższe posty, to jak niezły kabaret Co się działo? Kubicz zdobył 10 blach Stony? Co do Kubicza: to prawda - chłopak przelatuje przez spoty jak huragan! PS: ja tez nie słycham kroków Kubicza - jakieś pierdzielone cichobiegi nosi
Opublikowano 2 kwietnia 201114 l Wyluzujcie, to jest tylko zabawa - wczoraj tak się nakręciliście, że Stona prawie się zapalil a Kubicz zaczął się jąkać Trzeba Stone z Kubiczem do jednego squadu wrzucać i z głowy