Stona 569 Opublikowano 2 kwietnia 2011 Opublikowano 2 kwietnia 2011 Grałem chwilę z tym rozim i snejkiem z N+ [no i z Kubisztalem] i ..hmm chopaki są bardzo nerwowe XD Cytuj
Gość ako Opublikowano 2 kwietnia 2011 Opublikowano 2 kwietnia 2011 (edytowane) Dało się zauważyć już wczoraj, hehe. Kubicz, powiedz im że mają instalować mumble albo w(pipi) Niech się nie bronią jakimś gejowym TSem czy coś. Edytowane 2 kwietnia 2011 przez ako Cytuj
Gość ako Opublikowano 2 kwietnia 2011 Opublikowano 2 kwietnia 2011 (edytowane) To ja będę okolo 20. Edytowane 2 kwietnia 2011 przez ako Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 2 kwietnia 2011 Opublikowano 2 kwietnia 2011 Um a jak was znalezc ? jak dolaczyc do serwa ? pls bez tekstow "PIKOL (pipi)ISTOSCI NAZAREJSKIE NOOBIE YEBANY", jestem noob jeszcze ;_; Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 2 kwietnia 2011 Opublikowano 2 kwietnia 2011 Um a jak was znalezc ? jak dolaczyc do serwa ? pls bez tekstow "PIKOL (pipi)ISTOSCI NAZAREJSKIE NOOBIE YEBANY", jestem noob jeszcze ;_; Żeby dołączyć się do serwera na którym siedzi kumpel musisz go mieć na swojej friendliście. Tam wtedy klikasz strzałkę i wziuuuum ;p PS Stona: Rozi? Jaki Rozi? ten nasz Kurczaczek z Rożna ? xD Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 2 kwietnia 2011 Opublikowano 2 kwietnia 2011 Dobra stona jest w friendsach. jak cus to jezdem PikolPL, postaram sie pograc z wami dzisiaj. Cytuj
Gość ako Opublikowano 2 kwietnia 2011 Opublikowano 2 kwietnia 2011 PS Stona: Rozi? Jaki Rozi? ten nasz Kurczaczek z Rożna ? xD Zara.... tez go pamiętam, bez kitu, niech jeszcze Kurczaka przyprowadzi ze sobą to będzie ubaw xDDDDDDDD Cytuj
Stona 569 Opublikowano 2 kwietnia 2011 Opublikowano 2 kwietnia 2011 Rezazjel czy jakoś tak. W grze jest jako turazz chyba. Nie wiem, bo podobno oni zmieniają nicki jak rękawiczki, grają w COD i CSa i są uber. I nie łapią żartów o polu siłowym Kubicza PIKOL, zainstaluj sobie mumble. Info masz w pierwszym posćie. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 2 kwietnia 2011 Opublikowano 2 kwietnia 2011 Gracie czy nie ? tego bumbla skonfigurowac nie moge, ale slysze was. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 2 kwietnia 2011 Opublikowano 2 kwietnia 2011 tego bumbla skonfigurowac nie moge, ale slysze was. Wyłącz MUTE xD Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Nawet fajnie sie gralo. tylko troche za pro dla mnie jestescie jeszcze Co chwile balem sie czy mi Kubicza kose w plecy nie wślizgnie, pare razy mu udaremnilem Cytuj
Gość ako Opublikowano 3 kwietnia 2011 Opublikowano 3 kwietnia 2011 No to ja znikam panowie, do czwartku wieczór lub piątku Kubicz cheater, nie grajcie z nim! Cytuj
Stona 569 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Nawet fajnie sie gralo. tylko troche za pro dla mnie jestescie jeszcze Co chwile balem sie czy mi Kubicza kose w plecy nie wślizgnie, pare razy mu udaremnilem Poodkrywaj bronie, bo z tym co biegasz, masz utrudnione zadanie. A Kubicz tak już ma, że bez czitów na nóż nie potrafi grać ;/ Cytuj
hayami 18 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Opublikowano 3 kwietnia 2011 (edytowane) Słowo broń nie występuje w liczbie mnogiej.Tak na marginesie. Multi w BFBC2 to jedyny słuszny wybór:) Edytowane 3 kwietnia 2011 przez hayami Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Słowo broń nie występuje w liczbie mnogiej.Tak na marginesie. http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=11154 @Pikol Na początku pograj sobie na soft medykiem - zapoznasz się z mapami a przy tym zarobisz sporą ilość punktów przy podnoszeniu i leczeniu. Jak będziesz na 16 lvl to odblokujesz amunicję typu magnum - jest to podstawowy perk, który stosujesz w 90% przypadków (jedyny moment w którym stosujesz marksmana to jak wybierasz broń na daleki zasięg, która nie jest do tego przystosowana ale może sprawdzić się jako "snajperka" tj. M16A4, MG36). Kubicza się nie bój - chłopak jest bardzo podatny na wszelkiej maści shotguny Cytuj
Gość ako Opublikowano 3 kwietnia 2011 Opublikowano 3 kwietnia 2011 (edytowane) Kubicza się nie bój - chłopak jest bardzo podatny na wszelkiej maści shootguny Owszem, z tą jedną uwagą, że nie ma w nich slugów, bo te przez atakującego Kubicę przenikają Co do softa medykiem to nie wiem czy to dobre wyjście, IMO lepiej grać szturmowcem, za wszelką cenę odblokować zestaw M416 + magnum + 40mm SGN + kolimator i wtedy się gra zaczyna, a do tego czasu już spokojnie opanuje reguły jakie rządzą grą i wszystkie mapki. No i tak jak już wczoraj mówiliśmy, nie graj AEKiem, XM8 jest około miliarda razy lepsze na początek. Edytowane 3 kwietnia 2011 przez ako Cytuj
Razel 6 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Opublikowano 3 kwietnia 2011 (edytowane) Hahaha, wszyscy się boją kosy kubicza No i kubicz, a nie Kubicz ^_^ Edytowane 3 kwietnia 2011 przez Razel Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Opublikowano 3 kwietnia 2011 (edytowane) Co chwile balem sie czy mi Kubicza kose w plecy nie wślizgnieNie Ty jeden Kubicza się nie bój - chłopak jest bardzo podatny na wszelkiej maści shotgunyO 'rly?! śmiem się nie zgodzić!Moja dupa spotkała jego małego przyjaciela znaaaaaaaaaaaaaacznie częściej niż jego twarz spotkała mojego dużego przyjaciela Edytowane 3 kwietnia 2011 przez Kazuun Cytuj
Gość ako Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Wiecie co się stanie dziś wieczór? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Wiecie co się stanie dziś wieczór? Jeżeli to nie ma nic wspólnego z cycatą brunetką z 'trzeciego' w moim pokoju to mnie to nie interesuje xD Cytuj
Gość ako Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Ty to byś od razu za dużo chciał Cytuj
django 549 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Dobra, działa. Jakies dobre serwery dla nubów? Bo z ludzmi na 50lvlu to mi sie srednio widzi grac ;f Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi