Gość ako Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 A co to za różnica czy ma lvl. 50 czy 10? Mozna założyć drugiego żołnierza, a można też dobić do 50 lvl bedąc lamką (sie wie!), więc po prostu wbijaj na serwery i ownuj, tak jak i my robimy (też się wie!). No i około 21 jest obowiązek stawienia się na mumblu, bo inaczej Stona rozdaje bany na forumq :potter: Cytuj
django 549 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Bo (pipi) ciezko jest zdobyc chociazby defibrylator jak kazdy mnie sciaga z najlepszych broni w sekunde ;f Cytuj
Stona 569 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 (edytowane) Tak, te na których gramy XD Zainstaluj mumbla [patrz 1 post] , wbijaj wieczorem. Pokażemy Ci jak się traktuje ludzi ze wschodu A do tego czasu : wystrzegaj się PL serwerów , graj na HC serwerach [żółta czaszka, nie szara] , nabijaj lvle żeby odkryć broń. Edytowane 8 kwietnia 2011 przez Stona urwa, nie piszcie tak szybko postów, człowiek w pracy jest, na chwilę odejdzie od kompa a tu już miliard odpowiedzi ;/ Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Tak, te na których gramy XD xD A do tego czasu : wystrzegaj się PL serwerów Wczoraj graliśmy chwilę..... zabili ako ze 4 razy, się wkurzył chłopak.... i dostał bana xD PS: Wczoraj zabiłem Kubicza 3 albo 4 razy z noża *udaje tańczącego ze szczęścia banana* Cytuj
Stona 569 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Ja dziś będę późnym wieczorem/w nocy , kiedy Lubicze już śpią , więc liczę na lajtową rozgrywkę Cytuj
Gość ako Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Wczoraj graliśmy chwilę..... zabili ako ze 4 razy, się wkurzył chłopak.... i dostał bana xD Jakby mnie nie zabijał na spawnie, to bym mu nie powiedział co o nim myśle Ja dziś będę późnym wieczorem/w nocy , kiedy Lubicze już śpią , więc liczę na lajtową rozgrywkę :potter: Cytuj
Stona 569 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Wczoraj na własne oczy zobaczyłem "magnetyczną kosę Kubicza". Biegł na mnie na janusza od przodu. Zacząłem strzelać, lekko go obróciło i zaczęło go BOKIEM przyciągać do mnie. Zabiłem go [karabinem], a po chwili dostałem info że zginąłem od... jego noża XD No urwa jasne XD Dziś mam wolne, możemy ponerdzić Jak by się wszyscy zebrali, to byłoby już z 7 osób. Srogo Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Mnie prędko nie zobaczycie. Znowu mam odwyk. :confused: Cytuj
Gość ako Opublikowano 9 kwietnia 2011 Opublikowano 9 kwietnia 2011 (edytowane) No ja się pojawię na serwerach jak tylko skończę remont, to sobie poszczelamy Edek, tłumaczyć się z wczorajszej nieobecności, żołnierzu! Szakir, już tak nie lawiruj, dobrze wiemy że Ci dziewczyna zabrania grać O młodafoka, podbilem ratio na 1.24 <przekozak> Edytowane 9 kwietnia 2011 przez ako Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Katar psia jego jucha! Jak będę w stanie "żywym" to wpadnę dziś koło 20:00 z minutkami. *sionka nosa* Cytuj
kubicz 189 Opublikowano 10 kwietnia 2011 Opublikowano 10 kwietnia 2011 No i nie wpadles. A tak fajnie sie gralo. Szczegolnie na serwie z 300 ticketami, prawda Ako ? PS Ponizej bonus z okazji sprzedania tysiecznej kosy. Jak widac, bardzo lubie i szanuje Ako. Cytuj
Gość ako Opublikowano 10 kwietnia 2011 Opublikowano 10 kwietnia 2011 (edytowane) No i nie wpadles. A tak fajnie sie gralo. Szczegolnie na serwie z 300 ticketami, prawda Ako ? Tja, mój pierwszy rage quit w karierze, i to jeszcze przez jakiegoś pie*****nego Faflucha -.- PS Ponizej bonus z okazji sprzedania tysiecznej kosy. Jak widac, bardzo lubie i szanuje Ako. Pfff. 30 nie przekroczysz :potter: Edytowane 10 kwietnia 2011 przez ako Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Z każdą kolejną sekundą 'wystającą' ponad próg 1:30 musiałem panować nad sobą coraz bardziej by nie wybuchnąć śmiechem Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Teraz to mnie ako zadziwiłeś. Mówisz, że filmik fajny itp... ale ja tutaj nie widzę nic ponad to, że rusek przylazł do bazy USMC i chciał kolesia na wieży (domyślnie) ubić. Czy to nie jest typowy baserape którego nikt z nas nie lubi? Na który każdy z nas fluga? Tylko dlatego, że epicentrum walk jest w innym miejscu mapy przyzwala na takie zagrywki? Bo imho nie... Cytuj
Stona 569 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Chodziło raczej o motyw z "obróć się" Bo faktycznie kolo chciał sobie zrejpować bazę, co jest słabiaszcze. Chodź edziu, pogramy sobie trochę, bo mi się nudzi Cytuj
Gość ako Opublikowano 12 kwietnia 2011 Opublikowano 12 kwietnia 2011 (edytowane) Dokładnie, chodziło mi tylko o sam motyw ze snajperem, który jest, jak to się mówi, hilarious. Nie bój się Edziu, nie zacząłem popierać baserape Platyna z M249 SAW wbita, pytanie co dalej. Iść za radą Kubicza i postrzelać z drewnianych zabawek, czy może... o, już wiem. He, he. Do czwartku wieczór panowie Edytowane 12 kwietnia 2011 przez ako Cytuj
Stona 569 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Opublikowano 15 kwietnia 2011 No dziś mam w końcu wolny wieczór, to możem pocisnąć. Trzeba tylko jakoś odciąć Kubicza od netu :potter: Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Opublikowano 15 kwietnia 2011 I'll try to do my apperance today too Cytuj
Rik 13 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Czy kod do BF'a na EADM (Electronics Art Download-Manager) idzie jakoś podpiąć pod Steama? Bo skoro jest tutaj grająca ekipa to chętnie bym się podpiął. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Nie. A ekipa gra w wersję niestimową tylko normalną. Dodaj sobie nas do frendsów. Nicki masz w tabelce. Cytuj
Gość ako Opublikowano 15 kwietnia 2011 Opublikowano 15 kwietnia 2011 I dodaj sobie Mumbla do zainstalowanych programów :potter: Cytuj
Razel 6 Opublikowano 16 kwietnia 2011 Opublikowano 16 kwietnia 2011 (edytowane) Ależ wczoraj Stona pięknie pokazał jakim jest cieniasem z brakiem dystansu do siebie, a na dodatek niesamowicie zakompleksionym względem Warszawy. Brawo ! Edytowane 16 kwietnia 2011 przez Razel Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi