Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Quaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba jednak na razie z wami nie zagram... nie spodziewałem się, że mój złomek nie uciągnie BFBC2 ze stabilnymi FPS'ami na minimalnych ustawieniach :sweat:

Niedługo go wymieniam, więc pewnie coś w przyszłości zagramy.

Opublikowano

Dobra Panowie, ja za jakieś 10-20 minut wskakuję na serwery, doskakiwać kto żyw :D

Opublikowano (edytowane)

Gracie jeszcze w tą gierkę? ;>

Edytowane przez ako
Opublikowano

Ta, grałem dziś chwilę na atacamie. Jako że nie było ogarnięte strzelca do mojego Heli from Hell , dałem sobie spokój :(

Ale weekend [bez soboty] jak najbardziej ;)

Opublikowano

Spox. No ja od dzisiaj zaczynam jak coś, w końcu święta idą to studenty mają wolne :potter:

Opublikowano (edytowane)

Si, zobaczymy jak to poleci 'na dwa baty' ;)

Póki co, to nareszcie skonfigurowałem mumble tak, żeby nie lagowało gry. Lepiej późno niż wcale :ninja: Tylko ktoś musi wbić i mi powiedzieć czy cokolwiek słychać, bo musiałem dość ostro zjechać po jakości dźwięku ;)

Edytowane przez ako
Opublikowano (edytowane)

Gramy dzisiaj cziterzy ? W ten swiety dzien ? ;)

Pytaaaaaaaaaanie.

Swoją drogą ten serv pistol only wczoraj był coś pokombinowany, grałem na normalnym SQDM dzisiaj i M93R całkiem ładnie kosi.

Edytowane przez ako
Opublikowano

Bo WY zawsze dwóch na raz gadacie i nie wiadomo komu wierzyć ;>

Zapraszam na serwery :potter:

Opublikowano (edytowane)

Ay ay, sir!

Tylko, qrna, ustalmy sobie w końcu na jakim komunikatorze siedzimy, bo na dwa nie pojade żeby wszystkich zadowolić :potter:

That's what she said !

Jupikajej, K/D 1.26 i rośnie, 50k zabitych się zbliża, 800h na liczniku i 10mln punktów także, SPM rośnie (ssij Kubicz :D)

Rock on! nerdvu.png

Edytowane przez ako
Opublikowano

Może w Łodzi mieli fatomowe fajerwerki, bo tak nagle zniknął :potter: