Kazuun 221 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Tse tse tse :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Jest gdzies dostepne demo bc2? chcialbym zobaczyc czy moj super sprzet pociagnie to zlo Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Nie ma, nie maaaaaaaaaaaaaaaaaa <nutki bajmu> Napisz jaki masz sprzęt, to Ci powiemy. Śpiesz się, bo do końca dnia BC2 jest za 50% ceny na EAstore. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 (edytowane) C2d e6300 1.86 GHZ 2ghz ram win xp GF 8800GTS 320mb oraz intel T5500 2ghz 3gb ram win7 Radek hd 3470 z tym ze ten 2 to laptop na system req labs wychodzi ze lap pociagnie co jest dla mnie dziwne ;O ps nie spieszy sie. na allegro bc2 chodzi po 28zl Edytowane 25 Kwietnia 2011 przez szpic Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 (edytowane) Na allegro to uważaj... Przeczytaj sobie moje wcześniejsze posty w tym temacie (a dokładniej chodzi o BF BC2 Vietnam). Edytowane 25 Kwietnia 2011 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 No z allegro uważaj, bo wałki na kluczach robią. Komp pociągnie , lapek już raczej słabo widzę. Mówimy ofkoz o multi PS. Jak ustawiłem 3GHz na ramie na lapku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 (edytowane) nie smiej sie kazdy sie moze pomylic Mowicie ze pc pociagnie. Jak to ma sie z tym ze niby podaje ze min 2ghz trza miec? Pewnie na minimalnych bedzie smigac jak kupie uzywana z allegro to moze sie zdarzyc jakis zbanowany key czy cos? i czy jak gosc zaznacza ze jest juz zalozne konto to ja nowego nie moge zalozyc? Edytowane 25 Kwietnia 2011 przez szpic Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Nie patrz na minimalne wymagania podawane przez producenta. Są (pipi) warte i nie ma się co nimi sugerować. Zarówno w jedną, jak i w drugą stronę. Kupując używanego keja ryzykujesz jeszcze bardziej niż kupując "nowy" za 20pln. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Dobra dzieki za pomoc, ale nic z tego jednak ;( Nie mam ani kredytówki ani paypal wiec nie zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Jednak slaba psycha jest slaba. Ako znowu pokazal, ze jest leszczykiem i boi sie wyzwan. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Jednak slaba psycha jest slaba. Ako znowu pokazal, ze jest leszczykiem i boi sie wyzwan. Co odwalił, bo na GG widzę, że biedaczek ma opis "RAGE MODE ENABLED" ?:> Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Przez 2 rundy z rzędu graliśmy vs kolo o nicku roma27 który od momentu spawna od razu włączał CG/RPG i napierdalał albo... kampił i napierdalał. Kubicz zgrywa twardziela, bo był z nim pewnie w teamie albo to jakiś jego ziom z N+ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 (edytowane) Jednak slaba psycha jest slaba. Ako znowu pokazal, ze jest leszczykiem i boi sie wyzwan. Cicho tam, Warszawioku pieroński! Co odwalił, bo na GG widzę, że biedaczek ma opis "RAGE MODE ENABLED" ?:> Po prostu Edziu, dzisiaj byłem w pogoni za Twoim życiowym wynikiem, a że nie chciałem Cię zrzucić z tronu, spasowałem w połowie rundy Kilka dni przerwy, ot co. Wracam w czwartek wieczór Edytowane 25 Kwietnia 2011 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Prawda jest taka, ze ako jest slabiutki i psycha mu siada w najwazniejszych momentach. ^_^ Ja tam gralem z nimi 1 runde i jakos typ zbytnio mi nie przeszkadzal (nie, nie byl w moim zespole). Pozostalym chyba tez nie, gdyz tylko Stona i ako wrzucali mu na czacie, reszta ludzi po prostu grala w BBC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 @ako: there there! *hug* Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Warszawa niech nie gada, lepiej kombinuj kiedy na łikend kolegów z Nełoplus, to sobie urządzimy potyczkę PE vs. NEO. Wynik już każdy zna, no ale żebyście mieli jakieś złudzenia to zagrajmy :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Warszawa niech nie gada, lepiej kombinuj kiedy na łikend kolegów z Nełoplus, to sobie urządzimy potyczkę PE vs. NEO. Wynik już każdy zna, no ale żebyście mieli jakieś złudzenia to zagrajmy :potter: Ostatnio było 3vs4, Stona nam przeszkadzał przy próbie wejścia na daszek, porozumiewaliśmy się via chat i chłopaki wygrały o włos. Gdybyś słyszał kubicza na TS jak mu pod koniec rundy ciśnienie podskoczyło jak było 104-107 a ja im wpadłem do hangaru równając do 107 Przez 2 rundy z rzędu graliśmy vs kolo o nicku roma27 M2 CARL GUSTAV AT Kills: 9,044 Przyznam, że sam mam 1,2k z CG ale to było za czasów czystego BC, bez jakichkolwiek poprawek (ci co grali pamiętają - każdy biegał z CG), gdzie 90% wyniku nabiłem na SQD//White Pass. Obecnie nawet nie mogę patrzeć na CG. Nie wiem jak chlopakowi nie znudziło się 9k z broni dostarczającej najmniej przyjemności fragowania. Jedno jest pewne - za bardzo się denerwujecie. Tak samo było w przypadku II@300 gdzie admini nadużywali swoich praw. Wystarczyło olać temat, wyjść i znaleźć inny serwer - ja na ten przykład, mimo że w przeciwieństwie do ako i Razela nie dostałem bana, już nigdy tam nie zagram, bo nie pozwolę sobie aby rządził mną jakiś pryszczaty nastolatek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 (edytowane) Jedno jest pewne - za bardzo się denerwujecie. Tak samo było w przypadku II@300 gdzie admini nadużywali swoich praw. Wystarczyło olać temat, wyjść i znaleźć inny serwer - ja na ten przykład, mimo że w przeciwieństwie do ako i Razela nie dostałem bana, już nigdy tam nie zagram, bo nie pozwolę sobie aby rządził mną jakiś pryszczaty nastolatek Oj tam oj tam, nie ma grania bez fakania A swoją drogą jest tylko jeden dobry serwer na Isla@300, mam go w ulubionych, nazwy nie pamiętam. Home of GP to już wiemy jak wygląda i ja sie tam nigdy nie pojawię, a Best of BC2 to polecam tylko jak ktoś chce widzieć cheaterów w akcji (ostatnio w ciągu jednej partii dwóch spotkałem, nie wiem czy ten serwer ma skopane ustawienia PB czy co). Edytowane 26 Kwietnia 2011 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Jedno jest pewne - za bardzo się denerwujecie. To jest wojna, a nie pierd*lona gra video! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 (edytowane) Ło kurfa, 9000 killsów z jednej broni - i to jeszcze CG? Kurde, chłopak nie umie niczym innym grać? I tak jak mówił Rinek - przecież to się może znudzić (mnie się znudziło 40mm po zrobieniu platyny i jak mnie wróg nie zmusza kampieniem się to nie biorę). Aż się zaczynam bać co będzie w BF3 się działo, skoro mapy mają być bardziej nastawione na urban-style. Przecież CG na takim Karkandzie zamiecie.... PS: ako, jak ciśnienie skacze w trakcie gry to zrób jak ja: zaparz rumianek, daj se offline na 10 min, strzep i wracaj do gry pełen sił i spokoju ducha! Edytowane 26 Kwietnia 2011 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Dobra leszczyki, koniec tego pierd*lenia. Zdobylem 41 lvl i jestem juz warty zloto. Oczekuje wiec, iz odbijecie sobie zabrane tagi. PS Kazuun (i duch Edka), zapominasz, ze ako to ork z Mordoru a oni slyna ze slabej psychiki. ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Nie wiem jak z psychą, ale wiem, że uzębienie to mają w stanie opłakanym.... wręcz opłakującym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 PS: ako, jak ciśnienie skacze w trakcie gry to zrób jak ja: zaparz rumianek, daj se offline na 10 min, strzep i wracaj do gry pełen sił i spokoju ducha! Demyt, wiedziałem że coś robię źle! Rumianek dodać, powiadasz? Nie wiem jak z psychą, ale wiem, że uzębienie to mają w stanie opłakanym.... wręcz opłakującym. Eeee? @kubicz: ja je sobie nadrobie killsami z broni, bocie 1 taga za 10 Twoich zgonow to dobra wymiana Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 @kubicz: ja je sobie nadrobie killsami z broni, bocie 1 taga za 10 Twoich zgonow to dobra wymiana Ano dobra, szkoda tylko, ze nie jest mozliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Przecież Ty nie umiesz strzelać Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi