Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Quaro

Rekomendowane odpowiedzi

C2d e6300 1.86 GHZ

2ghz ram

win xp

GF 8800GTS 320mb

oraz intel T5500 2ghz

3gb ram

win7

Radek hd 3470

z tym ze ten 2 to laptop

na system req labs wychodzi ze lap pociagnie co jest dla mnie dziwne ;O

ps nie spieszy sie.

na allegro bc2 chodzi po 28zl :)

Edytowane przez szpic

nie smiej sie ;)

kazdy sie moze pomylic :)

Mowicie ze pc pociagnie. Jak to ma sie z tym ze niby podaje ze min 2ghz trza miec?

Pewnie na minimalnych bedzie smigac

jak kupie uzywana z allegro to moze sie zdarzyc jakis zbanowany key czy cos?

i czy jak gosc zaznacza ze jest juz zalozne konto to ja nowego nie moge zalozyc?

Edytowane przez szpic

Jednak slaba psycha jest slaba. :( Ako znowu pokazal, ze jest leszczykiem i boi sie wyzwan. :P

Cicho tam, Warszawioku pieroński! :woot:

Co odwalił, bo na GG widzę, że biedaczek ma opis "RAGE MODE ENABLED" ?:>

Po prostu Edziu, dzisiaj byłem w pogoni za Twoim życiowym wynikiem, a że nie chciałem Cię zrzucić z tronu, spasowałem w połowie rundy ;)

Kilka dni przerwy, ot co. Wracam w czwartek wieczór ;)

Edytowane przez ako

Warszawa niech nie gada, lepiej kombinuj kiedy na łikend kolegów z Nełoplus, to sobie urządzimy potyczkę PE vs. NEO. Wynik już każdy zna, no ale żebyście mieli jakieś złudzenia to zagrajmy :potter:

Ostatnio było 3vs4, Stona nam przeszkadzał przy próbie wejścia na daszek, porozumiewaliśmy się via chat i chłopaki wygrały o włos. Gdybyś słyszał kubicza na TS jak mu pod koniec rundy ciśnienie podskoczyło jak było 104-107 a ja im wpadłem do hangaru równając do 107 ;)

Przez 2 rundy z rzędu graliśmy vs kolo o nicku roma27

M2 CARL GUSTAV AT

Kills: 9,044

Przyznam, że sam mam 1,2k z CG ale to było za czasów czystego BC, bez jakichkolwiek poprawek (ci co grali pamiętają - każdy biegał z CG), gdzie 90% wyniku nabiłem na SQD//White Pass. Obecnie nawet nie mogę patrzeć na CG. Nie wiem jak chlopakowi nie znudziło się 9k z broni dostarczającej najmniej przyjemności fragowania.

Jedno jest pewne - za bardzo się denerwujecie. Tak samo było w przypadku II@300 gdzie admini nadużywali swoich praw. Wystarczyło olać temat, wyjść i znaleźć inny serwer - ja na ten przykład, mimo że w przeciwieństwie do ako i Razela nie dostałem bana, już nigdy tam nie zagram, bo nie pozwolę sobie aby rządził mną jakiś pryszczaty nastolatek :)

Jedno jest pewne - za bardzo się denerwujecie. Tak samo było w przypadku II@300 gdzie admini nadużywali swoich praw. Wystarczyło olać temat, wyjść i znaleźć inny serwer - ja na ten przykład, mimo że w przeciwieństwie do ako i Razela nie dostałem bana, już nigdy tam nie zagram, bo nie pozwolę sobie aby rządził mną jakiś pryszczaty nastolatek :)

Oj tam oj tam, nie ma grania bez fakania :D

A swoją drogą jest tylko jeden dobry serwer na Isla@300, mam go w ulubionych, nazwy nie pamiętam.

Home of GP to już wiemy jak wygląda i ja sie tam nigdy nie pojawię, a Best of BC2 to polecam tylko jak ktoś chce widzieć cheaterów w akcji (ostatnio w ciągu jednej partii dwóch spotkałem, nie wiem czy ten serwer ma skopane ustawienia PB czy co).

Edytowane przez ako

Ło kurfa, 9000 killsów z jednej broni - i to jeszcze CG? Kurde, chłopak nie umie niczym innym grać? I tak jak mówił Rinek - przecież to się może znudzić (mnie się znudziło 40mm po zrobieniu platyny i jak mnie wróg nie zmusza kampieniem się to nie biorę).

Aż się zaczynam bać co będzie w BF3 się działo, skoro mapy mają być bardziej nastawione na urban-style. Przecież CG na takim Karkandzie zamiecie....

PS: ako, jak ciśnienie skacze w trakcie gry to zrób jak ja: zaparz rumianek, daj se offline na 10 min, strzep i wracaj do gry pełen sił i spokoju ducha! ;)

Edytowane przez Kazuun

PS: ako, jak ciśnienie skacze w trakcie gry to zrób jak ja: zaparz rumianek, daj se offline na 10 min, strzep i wracaj do gry pełen sił i spokoju ducha! ;)

Demyt, wiedziałem że coś robię źle! Rumianek dodać, powiadasz? :teehee:

Nie wiem jak z psychą, ale wiem, że uzębienie to mają w stanie opłakanym.... wręcz opłakującym.

Eeee? ;)

@kubicz: ja je sobie nadrobie killsami z broni, bocie :D 1 taga za 10 Twoich zgonow to dobra wymiana :thumbsup: