Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Quaro

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ako
Opublikowano

Orientujecie się może, czy jak będę miał grę na innym kluczu (np. ze Steama) to czy mogę na niej grać na tym samym koncie EA/żołnierzu co na obecnej?

Gość ako
Opublikowano (edytowane)

No tak, tylko właśnie się zastanawiam czy klucz jest w jakiś sposób połączony z kontem, czy tylko z grą. Na logikę powinien być łączony z kontem, stąd nie jestem pewien czy da rade na dwóch kluczach grać ;)

Edytowane przez ako
Opublikowano

w BF2 dało się grac u kolegi z tego co pamiętam.

Podobnie masz z takim WoW'em - gracz ma swój klucz ale to na jakie konto się zalogujesz zależy od passów jakie wpiszesz.

Oj, najwyżej dostaniesz bana za multi-accounts - nikt płakać nie będzie xD

Gość ako
Opublikowano (edytowane)

To by wiele wyjaśniało... zachodzenie (e-)kolegów od tyłu, ostre narzędzia o podłużnym kształcie, ruchy ślizgowo-posuwiste z różnej odległości... :whistling:

Edytowane przez ako
Opublikowano

Złożony komp stoi już pod biurkiem, teraz tylko zassać BC2 i mogę z wami grać ;)

Może jeszcze dzisiaj, ale raczej już jutro.

Opublikowano (edytowane)

Jutro to za późno, bo mnie nie będzie - i kto będzie pokazywał jak się gra? :teehee:

Edytowane przez ako
Opublikowano
Złożony komp stoi już pod biurkiem, teraz tylko zassać BC2 i mogę z wami grać

zatem kilka tipów:

- za kubiczem nie biegaj, bo i tak nie dotrzymasz mu tempa; ten człowiek dosłownie chodzi po ścianach

- za Edkiem nie biegaj, bo on przyciąga granaty

- za ako nie biegaj, bo to łatwa blacha i każdy na niego poluje :P

- gramy na HC więc nie ma tam mapy, oznaczania, rewializacji i kill-cam a szarża a'la CoD w 99% przypadków kończy się 10sekundową przerwą na ochłonięcie :)

Jak wszystko odpalisz daj tutaj nazwę żołnierza, bo BC2 ma popsuty silnik zarządzający friendlistą i niekiedy trze3ba wysyłać zaproszenie kilka razy pod rząd. Jak podasz nazwę, to zawsze większa szansa, że chociaż u jednej osoby załapie.

Opublikowano

.....widać, że tylko Stona, Rinek i Szakira oferuję jakiś tam zadowalający stopień bezpieczeństwa.

Choć ja bym powiedział jeszcze:

- za Szakirą nie biega, bo on ciągle offline ;p

ako, ale nam pocisnęli :(

Opublikowano

Mój rycerz - brikp.

Dzisiaj sobie jeszcze odpalę i z grubsza przypomnę mapki Przyda się na HC które grałem może ze 3 razy

Opublikowano

ako, ale nam pocisnęli :(

Oj tam, przecież czitera co ma K/D prawie 2 z każdą rundą, nie będziemy słuchać :D

Mój rycerz - brikp.

Dzisiaj sobie jeszcze odpalę i z grubsza przypomnę mapki Przyda się na HC które grałem może ze 3 razy

Wysyłam zapkę <e-kolega> :wub:

Dobra panowie, a teraz Mumble odpalać i gramy, musze sie odstresować po 7h posiedzeniu nad projektem ;)

Opublikowano

Choć ja bym powiedział jeszcze:

- za Szakirą nie biega, bo on ciągle offline ;p

Borderlands troszkę mnie wciągnęło. Na BFBC2 już mi czasu nie starcza, bo muszę grać jeszcze w DA2 i Plants vs. Zombies! :ninja:

Poza tym będę w czwartek to mogę wam pokazać jak się biega! :potter:

Opublikowano (edytowane)

Borderlands troszkę mnie wciągnęło. Na BFBC2 już mi czasu nie starcza, bo muszę grać jeszcze w DA2 i Plants vs. Zombies! :ninja:

fkmii.jpg

Edytowane przez ako
Opublikowano

Mam takie pytanko. Czy jak kupię edycję pudełkową na pc to, czy będzie istnieć możliwość grania na dwóch profilach z osobnymi statsami na jednej kopii gry, tak by brat również mógł sobie czasem postrzelać, a przy tym mieć swoje wyniki, a nie moje?

Opublikowano

Dobra, kończcie grać w tego Wiedźmina 2 czy inne śmieszne erpegi, i jutro wieczorem widzimy się na polu bitwy :thumbsup:

Opublikowano

Mecz? A to nie pozamykali Wam stadionów na dobre, że tak na mecze się chodzi? :D

Opublikowano (edytowane)

Edek masz zadanie domowe - opanować jednoczesną obsługę Tab, Q, W, V i Ctrl ;)

Ja wiem, żem ja rocznik '86... Czarnobyl i te sprawy... ale wciąż mam tylko po 5 palców per dłoń :(

Edytowane przez Kazuun