Paliodor 1 791 Opublikowano 18 czerwca 2011 Opublikowano 18 czerwca 2011 Jesteś pewny, z tego co widziałem na pudełku w MM, jest tylko logo z polską wersją językową i żadnej wzmianki o ang. Czyżby po prostu nie dali takiego info na okładce? Pytam się bo jest promocja na EA Classics w MM i pomyślałem, że za 40zł to by się nawet opłacało, tylko ten dub... Cytuj
Stona 569 Opublikowano 18 czerwca 2011 Opublikowano 18 czerwca 2011 Jak wrócę do domu, to sprawdzę. W multi mam po ang. Cytuj
Gość ako Opublikowano 18 czerwca 2011 Opublikowano 18 czerwca 2011 Jak wybierzesz przy instalacji żeby było po angielsku, to cała gra będzie po angielsku. Też mam wersję pudełkową od premiery i można wybrać język. Cytuj
kubicz 189 Opublikowano 18 czerwca 2011 Opublikowano 18 czerwca 2011 Mozna wybrac polski przy instalacji i ustawic angielskie glosy w opcjach. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 18 czerwca 2011 Opublikowano 18 czerwca 2011 Sam miałem z tym problemy, nawet zadawałem pytania samemu EA i się okazało ze na płycie masz wersję ANG i PL. Tylko pudełko trochę źle o tym informuje. Ja mam grę pudełkową z dnia premiery (no prawie) i mam ang grę w pełni. Cytuj
Gość ako Opublikowano 18 czerwca 2011 Opublikowano 18 czerwca 2011 Mozna wybrac polski przy instalacji i ustawic angielskie glosy w opcjach. Spoko, gdyby nie to ze akurat polskie teksty pisane w tej grze wołają o pomstę do nieba Cytuj
Gość szpic Opublikowano 19 czerwca 2011 Opublikowano 19 czerwca 2011 jak sie polaczyc z tym mumblem? co i jak klikac? Cytuj
django 549 Opublikowano 19 czerwca 2011 Opublikowano 19 czerwca 2011 1. Odpalasz mumbla 2. Wyskakuje lista serwerow (jezeli nie to klikasz w ikonke globusa czy czegos) 3. Przylaczasz sie 4. ??? 5. PROFIT Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 19 czerwca 2011 Opublikowano 19 czerwca 2011 Wiem, że nie do końca właściwy topic ale.... Stona, Kubicz.... słabe nerwy są słabe Panowie Ako, wymiękli chłopacy, nie ? Cytuj
Gość ako Opublikowano 19 czerwca 2011 Opublikowano 19 czerwca 2011 Nooo, może już im psycha siada na starość.... dawno w BFa nie grali, pewnie mieli podobnego weak-rage'a i odinstalowali Cytuj
Gość ako Opublikowano 19 czerwca 2011 Opublikowano 19 czerwca 2011 Nie strać zapału przez najbliższe 3 dni Cytuj
Paliodor 1 791 Opublikowano 20 czerwca 2011 Opublikowano 20 czerwca 2011 No i kupiłem jednak tego BC2 w MM. I tak jak mówiliście jest wersja ang. na płycie do wyboru. Co za idiota robił tą okładkę, że nie podał informacji o tym, że jest i wersja ang. do wyboru... A wracając do samej gry to na Acer Aspire 5820TG chodzi ten BC2 prawie na max detalach, obniżyłem tylko cienie, jakieś HBAO i od razu więcej fps'ów przybyło. Tak z ciekawości to możecie polecić jakieś dobre serwery gdzie warto byłoby zagrać? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 20 czerwca 2011 Opublikowano 20 czerwca 2011 Serwery HC z autoadminem. Zależy czy lubisz CQ czy Rasz. Wpisz w szukajkę SFW , ja tam gram najczęściej. Aha, pod żadnym pozorem nie graj na PL serwach Cytuj
Paliodor 1 791 Opublikowano 20 czerwca 2011 Opublikowano 20 czerwca 2011 Dzięki za info. Ja w ciągu mojej całej przygodzy z multi w różnych grach na polskich serwerach grałem dosłownie kilka razy i tyle mi wystarczy. Tak z innej beczki, to czy problemy ze statystykami często występują. Bo dzisiaj tak z ciekawości chciałem sprawdzić czy działają i póki co mam 0 w każdej ramce. Tak samo z próbą zalogowania na konto by pograć. Próbowałem przed chwilką i pisze, że spróbuj za moment... Cytuj
Stona 569 Opublikowano 20 czerwca 2011 Opublikowano 20 czerwca 2011 Wszystkie pacze Ci się pościągały? Aktualnie nie ma żadnych problemów z logowaniem. Tak samo ze statami [choć te czasami potrzebują kilku h na aktualizację]. Cytuj
Paliodor 1 791 Opublikowano 20 czerwca 2011 Opublikowano 20 czerwca 2011 No tego 2,5giga patcha pobrałem i wczoraj się pykało na multi, dzisiaj chciałem pograć i nie chce się zalogować do konta. Może to po prostu jakiś błąd ze strony systemu EA. Spróbuję jeszcze potem się dołączyć. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 20 czerwca 2011 Opublikowano 20 czerwca 2011 Dziwne. No ja Ci teraz nie sprawdzę, bom w pracy. A jaki masz komunikat? Cytuj
Paliodor 1 791 Opublikowano 20 czerwca 2011 Opublikowano 20 czerwca 2011 Dobra poszło teraz. I dzięki za zainteresowanie sprawą. W tym tyg. mam nocki, a pogoda za oknem nieciekawa więc w sam raz by pograć chwilkę. Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 20 czerwca 2011 Opublikowano 20 czerwca 2011 Ostatnimi czasy coś jest nie tak z serwerami - pingi powyżej 300, zrywa połączenie, zeruje statystyki. Ostatnio nawet wyzerowało mi konto i usunęło SPECACT - wchodzę, w rogu widzę 50lvl, ładuję się na serwer a tam zero broni, zero punktów, zerowy poziom postaci. Nie pomogło ani wylogowywanie ani ponowne odpalenie gry. Co do serwerów to osobiście polecam wszystko od Z-Gaming oraz AdA - jest autoadmin, są sensowne zasady (tzn. nie ma kar za zabicie gościa na Oazie kiedy on kampi we własnej bazie a ja ściągam go z wysokości B), nie ma limitów na klasy, nie ma głupich zakazów (tak jak te z serwera ako - zakaz używania F2000 i shotgunów ze slugami) i długość rozgrywki jest odpowiednia (tj. nie jest tak krótka jak klasyczny CQ i nie jest tak długa jak TDM do 300 punktów gdzie pod koniec rozgrywki na mapie nie ma nawet trawy, bo wyżarły ją granaty). Jak nazywa się Twój żołnierz? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 20 czerwca 2011 Opublikowano 20 czerwca 2011 300 tiketów? Phi, co powiesz na 1000? XD Ako to lubi, c'nie Ako? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 20 czerwca 2011 Opublikowano 20 czerwca 2011 Jak nazywa się Twój żołnierz? Rinuś, nie znamy się aż tak długo i aż tak dobrze, żeby się dzielić takimi informacjami *rumieni się* No ale kurde, w sumie fajny facet z Ciebie - a niech stracę w razie czego - na swojego mówię Duży John. A TFFój, ma jakieś sŁitaŚne imiem ? Aaaaa, skont klikaSh Rinuś?! Cytuj
django 549 Opublikowano 20 czerwca 2011 Opublikowano 20 czerwca 2011 300 tiketów? Phi, co powiesz na 1000? XD Ako to lubi, c'nie Ako? 500-600 jest IMO optymalnie. 200/300 to za szybko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi