Stona 569 Opublikowano 15 lipca 2011 Opublikowano 15 lipca 2011 No to wyjdę z pracki godzinę wcześniej XD Avek nowy, bo mnie tutaj uśmiercili na forum przez ugotowanie z pyrami Cytuj
Gość ako Opublikowano 15 lipca 2011 Opublikowano 15 lipca 2011 Ta, ucieczka z pracy, ładnie, ładnie Ja będę ok. 21 jak zwykle. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 15 lipca 2011 Opublikowano 15 lipca 2011 Ta, ucieczka z pracy, ładnie, ładnie Ja będę ok. 21 jak zwykle. Jak zwykle coś Cię nie widać ;f Cytuj
Gość ako Opublikowano 17 lipca 2011 Opublikowano 17 lipca 2011 <nieśmiało sugeruje aby wieczorkiem coś pyknąć, na dobre rozpoczęcie nowego tygodnia> Cytuj
Razel 6 Opublikowano 17 lipca 2011 Opublikowano 17 lipca 2011 Pograłem pierwszy raz od dawna w rusha i... sqdm > inne tryby ^_^ Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 17 lipca 2011 Opublikowano 17 lipca 2011 z czystej ciekawości odpaliłem dzisiaj normalny tryb: - pierwszy serwer: kick za aimbota - drugi serwer: kick, bo miałem ratio większe niż 2.0 - trzeci serwer: kick, bo drużyna była z lekka niekumata i postanowiłem zmienić stronę - czwarty serwer: kick, reason: no-scoping - piąty serwer: kick, reason: suicide c4 quad - szósty serwer: najlepsze - kick za to, że miałem 14 fragów pod rząd a to był serwer dla nowych graczy. Mniejsza z tym, że wszystkie fragi zrobione przy pomocy M9, bo serwer ma zasadę, że każdy z lvl 30+ musi używać tylko pistoletów. - siódmy kick: nie, wróć - ten jest najlepszy. ako kojarzysz Kanał panamski i te wielkie, blaszane garaże na które da się wejść? Kick, reason: using game glitches Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 17 lipca 2011 Opublikowano 17 lipca 2011 @Rinek: czy tylko ja tu widze jakąs dziwną hipokryzję? Server dla newbie, ale mają zasady co do ludzi lvl 30+? WTF? Myślałem, że na 30 to już nie jesteś świeżak tylko coś już tam się o grze wie... a jedyne co możesz to się polepszyć w skillu xD Cytuj
Gość ako Opublikowano 17 lipca 2011 Opublikowano 17 lipca 2011 (edytowane) Czekaj czekaj, co rozumiesz przez "normalny tryb"? Nie-HC? To widzę że serwery SC są "od dzieci, dla dzieci". Siódmy kick faktycznie zabawny, goście sami nie wiedzieli jak tam wejść to się rozpłakali A z tym aimbotem to zawsze wiedziałem, spoczko Serwer z ograniczeniem na pistolet dla lv. 30+ to też czysty śmiech, ktoś miał ciężki dzień jak to wymyślał Edytowane 17 lipca 2011 przez ako Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 17 lipca 2011 Opublikowano 17 lipca 2011 To jeszcze nic - ten serwer z pistoletami miał jeszcze inne zasady: - jak KD podskoczy ponad 2.0 dostajesz automatycznego kicka - nawet jak jesteś na 1lvl to w momencie jak nabijesz 10 fragów masz obowiązek przełączyć się na pistolety - wyobrażacie sobie gościa z 1lvl walczącego na pistolety z 50lvl, który raz że jest lepiej wyrobiony a dwa, że ma SW1911 i magnum? - w momencie jak masz wynik powyżej 20 (nawet jak to będzie 1:1) admin daje kicka za ping - tak, nawet nie powie za co tylko ściemni, że za ping. Skąd wiem? Bo wchodziłem 3 razy, 3 razy nabiłem ponad 20 fragów i 3 razy dostałem kicka za ping - nie możesz posiadać drugiego żołnierza - gość dostał kicka za to, że grał nowym ludkiem. kick reason: "hurr durr diz iz ur 2nd soldier, uze ur primary one" Panowie, jaja jak berety. Soft to inna gra, soft to inna społeczność i inne podejście do rozgrywki. W pewnym momencie przestały mnie dziwić akcje jak gość na Oazie przebiega obok migającego mcoma, wsiada w czołg i odjeżdża czy medyk, który zamiast apteczki podchodzi do mnie, myśli chwilę po czym wyciąga defibre, zabija mnie i ożywia (pewnie chodziło o to, że apteczkę wyrzucił wcześniej a nie chcial czekać na odnowienie) 1 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 17 lipca 2011 Opublikowano 17 lipca 2011 W tle podczas rozgrywki powinno lecieć zapętlone http://www.youtube.com/watch?v=t6FUR_nhGX8 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 19 lipca 2011 Opublikowano 19 lipca 2011 XD Czyli rozwiązanie jest stanie, a nie leżenie Cytuj
Gość ako Opublikowano 20 lipca 2011 Opublikowano 20 lipca 2011 Cholera, chyba muszę zrobić sobie tydzień przerwy, aż te noobki z letnich wyprzedaży nauczą się w to grać Cytuj
Razel 6 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 To zacznij grać na lepszych serwach, ot co ^_^ Cytuj
Gość ako Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 To zacznij grać na lepszych serwach, ot co ^_^ Gam na najlepszych, SFW Muszę poprawić K/D ratio To trzeba grać, a coś Cię ostatnio nie widać - i sam muszę z nupkami walczyć na Atacamie Cytuj
Stona 569 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 Gramy coś? Bo nie wiem czy odpalać kolejną misję w CoH Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Ładne bagiety na serwerach so - połowa graczy ma zresetowany staty, a podczas gry zle naliczane są fragi Y_Y Cytuj
Stona 569 Opublikowano 23 lipca 2011 Opublikowano 23 lipca 2011 No z tego powodu daliśmy sobie wczoraj spokój. Nie jara mnie granie bez unlocków Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 24 lipca 2011 Opublikowano 24 lipca 2011 Już się pogubiłem w liczeniu ile razy zoom bug zwalił mi fragi. Da się to jakoś wyeliminować? Albo jest jeszcze jeden babol - napis "przeładowanie" pojawia się kiedy nie jest to konieczne i na dodatek świeci przez łądne 2 minuty >.>. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 24 lipca 2011 Opublikowano 24 lipca 2011 Zumbuga nie da się naprawić. Z tego co zauważyliśmy, to chyba jest wina serwera. Z tym przeładowaniem się jeszcze nie spotkałem. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 29 lipca 2011 Opublikowano 29 lipca 2011 Ja zoom buga mam tylko jak zaczynam runde, potem już okay. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 2 sierpnia 2011 Opublikowano 2 sierpnia 2011 (edytowane) Wtf, znowu wszystkie serwery offline ;/. Zauważyłem sporadyczne i nagłe spadki fps do nawet 10 i to nie zawsze, gdy się dużo dzieje na ekranie np. śnieżyca, wybuch i nawet po zmianie na ustawienia minimalne. Osochozi? Jeszcze tydzień temu gra chodziła płynnie na full. W ogole gra w to ktoś jeszcze ? :[ Edytowane 2 sierpnia 2011 przez Mordechay Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi