Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 100,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie mam problemów z graniem po polskawu, tak zainstalowałem, bo grałem w single'a i się już przyzwyczaiłem ;)Poza tym, to nie BF2 żeby musiał znać nazwy flag , bo tu masz po prostu ABCD

• http://www.fileplay.net/keys   Klucz rozdają co godzinę. Na próbę dziś zdobyłem jeden. Zajęło mi to minutę [utworzenie konta>meil>odbiór klucza.]

• Nie wiem co to są baraksy o.O W BC2 masz statsy na stronach oraz w menu gry.

Opublikowano

Wyszedł paczyk! Ach to podniecenie.

Opublikowano

Wszystko fajnie, ściągnąłem patch, klikam żeby się instalował - nie da się, jest napisane, że gra nie jest zainstalowana. Robiłem reinstall Windowsa, pliki z grą zostały, ale nie ma jej w rejestrze i w origin (w sensie, że jest do ściągnięcia, ale nie zainstalowana) = nie mogę spaczować plikiem, który ściągnąłem. Ehh...

Opublikowano

No ale to Ty z(pipi)ałeś. Co za pomysł żeby tylko przenieść pliki gry? :D Nie wywalało Cię z serwerów przez PB?

Opublikowano

PB sobie updatowałem przez program PBupdate :P

Na całe szczęście jestem hackerem i crackerem w jednej osobie. Okazało się, że folder miałem Battlefield Bad Company 2. A Origin przy ściąganiu robi Battlefield( TM) (normalnie napisane w nawiasie) Bad Company 2. Szybka zmiana nazwy folderu i działa ;-)

Do steama im jeszcze troszkę brakuje. Nigdy nie musiałem reinstalować steama po reinstallu windowsa, ani żadnej gry w tym programie. Wszystko działało.

No nic. Skończyło się updatować, zobaczymy czy działa :D

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

Ale ja wiem jak to działa na stimie, dziwię się że Ci to działa w ten sposób bez stima ;)

długo się ściąga ten patch ;/

Opublikowano

I jeszcze pewnie ukryta beta BF3 ;)

Opublikowano

Panowie dziala Wam dobrze robienie screenshotow?U mnie zrzuca jakos dziwnie tylko 1/4 ekranu.

Opublikowano

Właśnie sobie odpaliłem z nudów po paru dobrych tygodniach i jakiś patch się ściąga, tylko że strasznie wolno.

Co to jest?

Opublikowano

Zmiany:

- naprawiono niektóre problemy z wyciekami pamięci,

- wyeliminowano crashe gry w momencie, w którym gra próbowała wczytać dużo zasobów (wysokie detale, duże FOV, granie na wielu monitorach); to powinno pomóc użytkownikom grającym na kilku monitorach,

- okienko czata nie powoduje już lagów,

- przezroczystość i czas wyświetlania okienka czata można ustawić w pliku settings.ini,

- tag klanowy jest zapamiętywany podczas używania autologowania,

- adresy url banerów mogą mieć teraz do 252 znaków długości,

- zabezpieczenie SecuROM zostało usunięte z wersji gry spoza Steam,

- drobne ulepszenia wydajności gry,

- zmniejszono laga typu rubberbanding na serwerach z 24 lub więcej graczami,

- PrintScreen zapisuje zrzut ekranu w folderze Documents\BFBC2\Screenshots

Opublikowano

Odpaliłem, pograłem 1 rundę na HM , rozpykałem wszystkich, wyłączyłem.

Ja zmian nie widzę :D

Opublikowano

Nie wiem czy to wina tego nowego patcha, czy cos innego.Gralem sobie dzis na paru serwerach z malym pingiem i strzaly wchodzily w przeciwnikow bez problemu, a i tak mnie zabijali ze 100% zdrowia.Sprawdzalem pingi i raczej niskie,wiec albo cheaty albo patch znowu cos zwalil.

Opublikowano

Nie graj na SC ;)

Na HC raczej czegoś takiego nie zauważyłem. No ale grałem tylko 1 rundę [16kilów]. Raczej wszystko wchodzi tak jak wchodziło.

Opublikowano

To mówicie ze hitboxami się nie zajęli... :P

Opublikowano

Nie wiem, ja tam czołgiem jeździłem. Nawet czopkę trafiłem z połowy mapy :D

Z karabinu zabiłem z 5 osób i wydawało mi się że jeśli chodzi o celowanie, to nic się nie zmieniło.

Opublikowano

No to własnie największy problem z hitboxami był zawsze w przypadku czołg vs. helka, nie zlicze ile razy helke się trafiało i leciała dalej ;)

Opublikowano

Ta, ile to razy ja dostałem i nawet 1% energii nie zszedł :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy jesli mam jedna kopie gry (jeden cdkey) to czy gra moze byc odpalona na dwoch kompach jednoczesnie, grajac przez multi?

Opublikowano

Nie da się, próbowałem.

Opublikowano

To jest ból. Patch jest taki duży bo jest w nim map pack 7 i Vietnam.

Czy ktos moze to potwierdzic? Vietnam dali?

Opublikowano

Co potwierdzić? Że patch jest za(pipi)iście duży? Ja potwierdzam, ściąga się długo jak na kilka poprawek ;)

aaaaaaaa, Vietnama za darmo nie dali :D

Opublikowano

Dobra ściągam BC2. Nabije jakis lv, poznam mapki i mozemy omowic sie na mala wojenke. Macie jakies ulubione mapy na ktorych gracie? Jakies konkretne?