Mordechay 680 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=nKesVgrwqC0 Cytuj
Gość ako Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 (edytowane) Własnie tutaj przybyłem, z zamiarem wklejenia tego samego... wow. Ponoć mają być 3 epizody, w sumie 90 minut. Dwa pierwsze w BC2, trzeci w BF3. Pierwszy pojawi się w tym miesiącu. <subscribe> http://www.youtube.com/DragonSunProductions </subscribe> Edytowane 8 stycznia 2012 przez ako Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 Trivia wyglądają miażdżąco O.o Cytuj
Gość ako Opublikowano 20 lutego 2012 Opublikowano 20 lutego 2012 (edytowane) ooooo jak mi ładnie wyszło [kills/hs/fired/hit/acc/time]: Było? http://www.youtube.com/watch?v=uwkJe0WezDw Edytowane 20 lutego 2012 przez ako Cytuj
Gość ako Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 Ktoś jednak znalazł dobry sposób na wykorzystanie Blackhawka w walce I mały powrót do przeszłości Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 Drugi film to nieuczciwa ustawka i fake - nie ma tam moich vidsów Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 Cold War, White Pass, Oasis i zero kampiących snajperów, bo zwyczajnie się nie dało. Teraz Teheran, Caspian, Wake i strach wyjść z bazy, bo cała mapa usiana latarkami. Oczywiście teraz Dice przesadzi w drugą stronę i da mapy wielkości pudełka po butach. Cytuj
Gość ako Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 No, ogólnie to ten... chyba jeszcze macie BC2 na dysku, co? Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 Cold War, White Pass, Oasis i zero kampiących snajperów, bo zwyczajnie się nie dało. No ty chyba chory. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 Cold War, White Pass, Oasis i zero kampiących snajperów, bo zwyczajnie się nie dało. No ty chyba chory. Oasis raczej nie miało. A przynajmniej nie w wyraźnej ilości. Pozostałe dwie miały jak każde. Cytuj
Gość ako Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 Na Cold War to chyba jedynie na tej górce, co niektórzy wiedzieli jak wejść. Ale i tak nie dawało to zbyt dużej widoczności, jeżeli wziąć pod uwagę ilość domków i wielopoziomowy układ mapy. White Pass? Też zdarzały się jakieś wyjątki, jak ludzie próbowali kampić na skarpie przy B, ale czy było to skuteczne to ciężko ocenić. To samo jednak można powiedzieć o Oasis, gdzie trafiali się geniusze kampiący na wzniesieniach i wyspach, chociaż rewelacyjnych wyników to oni nie nabijali, bo mało który miał na tyle umiejętności żeby ściągać ludzi pojawiających się na ułamek sekundy w oknach/przejściach Cytuj
Stona 569 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 Oaza nie miała snajperów? To już panowie zapomnieli jakie kampy odchodziły na górkach na końcu planszy albo po bokach? Kampa za rzeką po prawej stronie albo na wzgórzach po lewej? Oj oj, załącza się syndrom "kiedyś było lepiej" Cytuj
Gość ako Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 Ja tam nie twierdzę że nie miała, twierdzę że ich skuteczność była skutecznie ograniczana przez układ mapy. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 Do czasu aż grało się na mapie ze standardową ilością ticketów Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 Ja tam nie twierdzę że nie miała, twierdzę że ich skuteczność była skutecznie ograniczana przez układ mapy. Kuurde, jak sie kiedys przyzwyczaiłem na sqdm do biegania po tych szerokich uliczkach, tak potem, gdy snajperzy zaczęli byc coraz bardziej uciążliwi byłem zmuszony do ciągłego skakania przez parapety, kucania i ogólnie przesadzonej ostrożności, byle tylko nie oberwać, hc dla snajperow to raj. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 ...hc dla snajperow to raj. Jak i dla Engi z RPG, czołgów, heli i innych pojazdów.... Cytuj
Stona 569 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 Jak i dla ludzi z refleksem, przeglądem pola walki oraz dobrą celnością. Fuuuuuuuuuuuuuuuuuu Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 dobrą celnością. Fuuuuuuuuuuuuuuuuuu Akurat sc wymaga lepszej celności. ...hc dla snajperow to raj. Jak i dla Engi z RPG, czołgów, heli i innych pojazdów.... Pisałem o sqdm. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 Akurat sc wymaga lepszej celności. IMHO wymaga cierpliwości, a nie celności. No chyba że chcesz mi wmówić że walenie headów na odległość większą niż 50m z celownikiem 3,4 to skill, a nie szczęście. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 Akurat sc wymaga lepszej celności. IMHO wymaga cierpliwości, a nie celności. No chyba że chcesz mi wmówić że walenie headów na odległość większą niż 50m z celownikiem 3,4 to skill, a nie szczęście. z tego co kojarzę to sam Stonek wrzucałeś linki do ENIGMY, gdzie koleś z 3,4x robi heady po prawie pół kilometra. i nie wygląda to na szczęście Cytuj
Gość ako Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Dopieściłem gadżety <no life> Cytuj
kubicz 191 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Wciaz brakuje toola i defi. Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Ja nie wiem, jak ty możesz jeszcze w to grać. Ostatnio, co z tobą grałem, to lagi, cofanie postaci, no dla mnie masakra. Kiedyś grało się zdecydowanie lepiej. Nie wiem co oni zrobili z tymi serwerami, ale kicha straszna. Cytuj
Gość ako Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Wciaz brakuje toola i defi. Do toola i defi nie ma gwiazdek, nie liczy sie Brakuje też lekkich pojazdów, stacjonarek i łódek, ale to już by był masochizm... Ja nie wiem, jak ty możesz jeszcze w to grać. Ostatnio, co z tobą grałem, to lagi, cofanie postaci, no dla mnie masakra. Kiedyś grało się zdecydowanie lepiej. Nie wiem co oni zrobili z tymi serwerami, ale kicha straszna. Na 100% wina po Twojej stronie, ja czegoś takiego nie mam (i kilka osób z którymi grałem też nie mają problemów). Na pewno nic się nie zmieniło na gorsze po stronie samej gry. Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 No to nie wiem. Ja w kompie nic nie zmieniałem, neta mam dobrego (od stony), a BC2 ma czkawkę. Będę musiał zbadać sprawę! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi