Opublikowano 7 maja 201113 l Orientujecie się może, czy jak będę miał grę na innym kluczu (np. ze Steama) to czy mogę na niej grać na tym samym koncie EA/żołnierzu co na obecnej?
Opublikowano 7 maja 201113 l No tak, tylko właśnie się zastanawiam czy klucz jest w jakiś sposób połączony z kontem, czy tylko z grą. Na logikę powinien być łączony z kontem, stąd nie jestem pewien czy da rade na dwóch kluczach grać Edytowane 7 maja 201113 l przez ako
Opublikowano 7 maja 201113 l w BF2 dało się grac u kolegi z tego co pamiętam. Podobnie masz z takim WoW'em - gracz ma swój klucz ale to na jakie konto się zalogujesz zależy od passów jakie wpiszesz. Oj, najwyżej dostaniesz bana za multi-accounts - nikt płakać nie będzie xD
Opublikowano 7 maja 201113 l News dnia: Kubicz jest piękny, ma zgrabne bioderka i srebrną torebkę, pasująca pod kolor lakieru do paznokci!
Opublikowano 7 maja 201113 l To by wiele wyjaśniało... zachodzenie (e-)kolegów od tyłu, ostre narzędzia o podłużnym kształcie, ruchy ślizgowo-posuwiste z różnej odległości... Edytowane 7 maja 201113 l przez ako
Opublikowano 14 maja 201113 l Złożony komp stoi już pod biurkiem, teraz tylko zassać BC2 i mogę z wami grać Może jeszcze dzisiaj, ale raczej już jutro.
Opublikowano 14 maja 201113 l Jutro to za późno, bo mnie nie będzie - i kto będzie pokazywał jak się gra? Edytowane 14 maja 201113 l przez ako
Opublikowano 14 maja 201113 l Złożony komp stoi już pod biurkiem, teraz tylko zassać BC2 i mogę z wami grać zatem kilka tipów: - za kubiczem nie biegaj, bo i tak nie dotrzymasz mu tempa; ten człowiek dosłownie chodzi po ścianach - za Edkiem nie biegaj, bo on przyciąga granaty - za ako nie biegaj, bo to łatwa blacha i każdy na niego poluje - gramy na HC więc nie ma tam mapy, oznaczania, rewializacji i kill-cam a szarża a'la CoD w 99% przypadków kończy się 10sekundową przerwą na ochłonięcie Jak wszystko odpalisz daj tutaj nazwę żołnierza, bo BC2 ma popsuty silnik zarządzający friendlistą i niekiedy trze3ba wysyłać zaproszenie kilka razy pod rząd. Jak podasz nazwę, to zawsze większa szansa, że chociaż u jednej osoby załapie.
Opublikowano 14 maja 201113 l .....widać, że tylko Stona, Rinek i Szakira oferuję jakiś tam zadowalający stopień bezpieczeństwa. Choć ja bym powiedział jeszcze: - za Szakirą nie biega, bo on ciągle offline ;p ako, ale nam pocisnęli
Opublikowano 14 maja 201113 l Mój rycerz - brikp. Dzisiaj sobie jeszcze odpalę i z grubsza przypomnę mapki Przyda się na HC które grałem może ze 3 razy
Opublikowano 14 maja 201113 l ako, ale nam pocisnęli Oj tam, przecież czitera co ma K/D prawie 2 z każdą rundą, nie będziemy słuchać Mój rycerz - brikp. Dzisiaj sobie jeszcze odpalę i z grubsza przypomnę mapki Przyda się na HC które grałem może ze 3 razy Wysyłam zapkę <e-kolega> Dobra panowie, a teraz Mumble odpalać i gramy, musze sie odstresować po 7h posiedzeniu nad projektem
Opublikowano 15 maja 201113 l Choć ja bym powiedział jeszcze: - za Szakirą nie biega, bo on ciągle offline ;p Borderlands troszkę mnie wciągnęło. Na BFBC2 już mi czasu nie starcza, bo muszę grać jeszcze w DA2 i Plants vs. Zombies! Poza tym będę w czwartek to mogę wam pokazać jak się biega! :potter:
Opublikowano 15 maja 201113 l Borderlands troszkę mnie wciągnęło. Na BFBC2 już mi czasu nie starcza, bo muszę grać jeszcze w DA2 i Plants vs. Zombies! Edytowane 15 maja 201113 l przez ako
Opublikowano 15 maja 201113 l Mam takie pytanko. Czy jak kupię edycję pudełkową na pc to, czy będzie istnieć możliwość grania na dwóch profilach z osobnymi statsami na jednej kopii gry, tak by brat również mógł sobie czasem postrzelać, a przy tym mieć swoje wyniki, a nie moje?
Opublikowano 15 maja 201113 l Tak, podczas logowania wybierasz profil. Dzięki za info. Hmm, może się skuszę wkrótce na tego BC2 zwłaszcza, że teraz jego cena na niektórych sklepach jest całkiem spoko.
Opublikowano 15 maja 201113 l Borderlands troszkę mnie wciągnęło. Na BFBC2 już mi czasu nie starcza, bo muszę grać jeszcze w DA2 i Plants vs. Zombies!
Opublikowano 18 maja 201113 l Dobra, kończcie grać w tego Wiedźmina 2 czy inne śmieszne erpegi, i jutro wieczorem widzimy się na polu bitwy
Opublikowano 18 maja 201113 l Mecz? A to nie pozamykali Wam stadionów na dobre, że tak na mecze się chodzi?
Opublikowano 19 maja 201113 l Edek masz zadanie domowe - opanować jednoczesną obsługę Tab, Q, W, V i Ctrl
Opublikowano 20 maja 201113 l Edek masz zadanie domowe - opanować jednoczesną obsługę Tab, Q, W, V i Ctrl Ja wiem, żem ja rocznik '86... Czarnobyl i te sprawy... ale wciąż mam tylko po 5 palców per dłoń Edytowane 20 maja 201113 l przez Kazuun