Opublikowano 13 stycznia 201015 l Warto przeznaczyć na to kilkanaście złotych przez pójście do kina? Czy lepiej czekać na AVI Oglądał ktoś?
Opublikowano 13 stycznia 201015 l Dzisiaj byłam w kinie. Powiem jedno - cała sala lała ze śmiechu. Nikt po wyjściu nie żałował wydanej kasy. Ja generalnie bilety za darmo miałam, ale też bym wydała te 15 zł. Generalnie - więcej takich filmów.
Opublikowano 13 stycznia 201015 l Generalnie to chu,j kogo obchodzi ze mialas bilety generalnie za darmo. Generalnie czekam na recenzje kogos kto generalnie zna sie na filmach.
Opublikowano 13 stycznia 201015 l Jest coś takiego jak ignor na posty baranie. Nie pasuje - to nie komentuj i idź się focić z telewizorem.
Opublikowano 13 stycznia 201015 l Ale ty capslook trochę za krótki jesteś w HP, żeby Lain pojeżdzać. <_< Z drugiej strony to jednak nie chce mi się wierzyć, że to dobry film. Aż takiego dobrego biustu to ona nie ma. Edytowane 13 stycznia 201015 l przez Mr. Blue
Opublikowano 13 stycznia 201015 l Capslock slucha Lady Gagi. Nie moge sie doczekac az pojde do kina, na pewno lepsze od avatara.
Opublikowano 13 stycznia 201015 l Ale ty capslook trochę za krótki jesteś w HP, żeby Lain pojeżdzać. <_< Z drugiej strony to jednak nie chce mi się wierzyć, że to dobry film. Aż takiego dobrego biustu to ona nie ma. Zeby ja pojezdzac to ponoc wystarczy grac w tekkena, a ja mam staz od 2005. Wystarczy. Mam nadzeieje ze Vega dał rade, ponoc zmuda pokazuje cycki, z drugiej strony trailery jakos nie robia. poczekam na recki innych.
Opublikowano 14 stycznia 201015 l chu.jowizna , mozna zamykać . Edytowane 14 stycznia 201015 l przez _M_
Opublikowano 14 stycznia 201015 l Generalnie czekam na DVDrip. Liszowska - jak ona mnie wku.rwia <grrr>. Trzebiatowska serio pokazuje cycki czy to tylko chwyt reklamowy? Edytowane 14 stycznia 201015 l przez Walter_Cronkite
Opublikowano 14 stycznia 201015 l Film chu.jowy. Gagi zaj.ebane z internetu albo z basha albo z innego e-gó.wna. Mimo, że lubię Karolaka i Kota i są ze 2 śmieszne sceny to nie warto iść na to do kina. Za rok będzie na tvnie, a za półtora w Gali. No chyba, że nie jesteście na bieżąco z tym co się dzieje w e-świecie.
Opublikowano 14 stycznia 201015 l Podobno widać je tylko przez sekundę. Właściwie to przez 0,02 sekundy. Operator musiał aż zwalniać taśmę by sprawdzić, czy cycki Trzebiatowskiej się nagrały. A na poważnie to czy z Liszowską i Kotem może wyjść dobry film? Edytowane 14 stycznia 201015 l przez Humulus XP
Opublikowano 14 stycznia 201015 l Lain jest wniebowzięta. Dostateczne świadectwo, że to kolejny szajs dla miłośników najlepszych komedyjek romantycznych z telenowelowską obsadą.
Opublikowano 14 stycznia 201015 l Wolę się jarać polskim filmem (który o dziwo - jest dobry) niż szajsowatym 2012, do którego scenariusz równie dobrze mogłaby napisać moja 11-letnia siostra. Wolę się jarać polskim filmem (który o dziwo - jest dobry) niż szajsowatym 2012, do którego scenariusz równie dobrze mogłaby napisać moja 11-letnia siostra.
Opublikowano 14 stycznia 201015 l Skoro widziałaś już film to rozjaśnij sytuację. Czy cycki Trzebiatowskiej widać przez sekundę czy 0.02 sekundy?
Opublikowano 14 stycznia 201015 l Ale fail. Wiadomo, że skoro cycki Trzebiatowskiej widać tylko przez chwilę, to wszyscy ściągną film z netu, żeby zrobić pauzę. To w końcu dobry, czy niedobry ten film?
Opublikowano 14 stycznia 201015 l Wylazł z ciebie inteligent. (z Drelaradoxacośtamcośtam) Edytowane 14 stycznia 201015 l przez Mr. Blue
Opublikowano 14 stycznia 201015 l [kąsolomaniak]kot przypomina myszaqa[/kąsolomaniak] Co do filmu to nie spodziewam się czegoś dobrego, no ale może w końcu jakaś dobra komedia będzie, bo od testosteronu sucho.
Opublikowano 14 stycznia 201015 l Uważasz, że testosteron był dobrym filmem ? Nie wiem dlaczego ktoś nazwał to komedią. ;f
Opublikowano 14 stycznia 201015 l Uważasz, że testosteron był dobrym filmem ? Nie wiem dlaczego ktoś nazwał to komedią. ;f nie zapominaj że ty jesteś kobietą i tego filmu nie rozumiesz ;p
Opublikowano 14 stycznia 201015 l Właśnie. Dajcie screena z cyckami - oszczędzę 15 zł lub 700 mb transferu.