MichAelis 5 621 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 Po cyckach. Nie ma gorszego filmu od gulczas a jak myslisz, chyba ze antychryst. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 sa znaki, o kurfa, teraz sobie cos przypomnialem, lece Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 to juz nie ma po co isc 3/10. Mogło być lepiej. A od Antychrysta i Gulczas a jak myslisz gorszy jest Yrrekkkk i kosmiczna nominacja. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 Teraz czekamy na oficjalne info od reżysera, czy to cycki Trzebiatowskiej czy dublerki. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 Po cyckach. Nie ma gorszego filmu od gulczas a jak myslisz, chyba ze antychryst. pragne w tym miejscu przypomniec Yyyyrek kosmiczna nominacja ktory byl filmem gorszym. Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 yyyrek to film kultowy. Cytuj
Dziewiątek 88 Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 po zwiastunach było widać że to kolejne (pipi) dla mas, ale jak się dowiedziałem że w filmie wykorzystano gagi zaje.bane z internetu to mi ręce opadły. jednak laski pokroju Lain i chłopcy słuchający techno będą zachwyceni. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 jednak laski pokroju Lain i chłopcy słuchający techno będą zachwyceni. Generalnie już są, na pierwszej stronie tematu Lain generalnie dostała orgazmu po seansie. Generalnie nikt nie żałował kasy, ale ona generalnie miała bilety za free. Cytuj
Dziewiątek 88 Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 generalnie polskie kino od jakiegoś czasu jest tak przewidywalne że po zwiastunach można poznać czy film jest czegoś wart. to całe ciacho można wrzucić do tego samego wora w którym leżą komedie romantyczne. trza dać aktorów "na topie", jakąś mało skomplikowaną historię, kilka prostych żartów, dużo reklam w tv i polaczki już lecą do kin generalnie tak właśnie jest. Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 Najgorsze jest to, że zrobił to Vega . A ja miałem wobec niego nadzieję, miałem. Cytuj
Cris 120 Opublikowano 20 stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 stycznia 2010 Przynajmniej sobie zarobił chłopak. Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 I widział cycki Trzebiatowskiej na żywo. No nic... teraz ma przynajmniej kasę na nowe Pitbulle Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 Vega to ma robić trylogię Thorgala podobno. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 (edytowane) Wpjerdolę się do tematu, bo takie gó.wno trzeba sprzątać jeszcze zanim zacznie yebać. Byłem na tej szmirze w dniu premiery. Ku.rwa, tyle stania w kolejce tylko po to, żeby się przez kilka następnych dni zastanawiać nad tą decyzją i rozkminiając, co mi sęe podobało. Cały film był suchy dla mnie. Sztuczny śmiech publiczności, sam próbowałem zarechotać kilka razy, ale nie łapało. Przyznać muszę jednak, że scena z Kononowiczem jako prokuratorem, a dokładnie jego kwestia mnie rozje.bały. Mój człowiek świadkiem, że jak tylko się odezwał zacząłem wyć, zagłuszając wszystkich i wszystko, wyskoczyłem z fotela i zacząłem machać łapami w akcie panicznego ryku. To jednak tyle. Nie mówię już o scenach, w których następuje wymiana zdań, po czym cisza...i nagle cięcie albo coś, co w ogóle nie jest pomysłowe i właściwe. Trzebiato pokazuje cycki, jednak daję im 4/10. Wyglądają na poprawiane komputerowo. W ogóle gra tej aktorki przypominała mi aktora grającego Michaela Scofielda w PB. Żarty na poziomie plebsu z Biedronki i warszawskiej Pragi i Bródna. Dla mnie cały film kończy się na zwiastunie, gdzie jest fajny montaż i zawarte z nim sceny mogą się podobać, jeżeli nie zna się ich kontekstu w filmie i dalszego rozwinięcia. Do tego warto dorzucić teledysk tytułowej piosenki i mamy trochę rozrywki. Muszę przyznać, że piosenka dla mnie jest całkiem fajną przytupówą. Werdykt: 3/10 Edytowane 20 stycznia 2010 przez Keymaker Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 Wiecie, że Ciacho od Kinomaniaka (No wiecie tego co chleje na wizji mleko z kieliszka od szampana) dostało 1/10 i to tak zawyżona ocena dzięki Karolakowi i komuś tam jeszcze? Jak posłuchałem jakie ma argumenty to już nie chcę iść na to coś do kina i w ogóle nie chcę tego oglądać kiedykolwiek. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 (edytowane) Kinomaniak dał 1/10 ? o_0 No to pozamiatane. Lain oficjalnie została forumowym bezguściem tak przy okazji. Edytowane 20 stycznia 2010 przez Keymaker Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 Biorąc pod uwagę, że Transformers 2 dostało "3" od niego jeżeli dobrze pamiętam, to skala katastrofy musi być większa niż na Haiti. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 (edytowane) Ja lubie kinomaniaka bo gościu jest konkretny i wystawia zaje.biście surowe oceny. Co u nas na forumie ma 30/10 i niego ma 8/10 i jest owszem wychwalane ale jednocześnie ganione za błędy i niedociąginęcia. No co tu dużo gadać - zajo recenzent filmowy. Lepszego nie znam. Edytowane 20 stycznia 2010 przez Gooral Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 Ja lubie kinomaniaka bo gościu jest konkretny i wystawia zaje.biście surowe oceny. Co u nas na forumie ma 30/10 i niego ma 8/10 i jest owszem wychwalane ale jednocześnie ganione za błędy i niedociąginęcia. No co tu dużo gadać - zajo recenzent filmowy. Lepszego nie znam. Jezeli dal avatarowi wiecej niz 2/10 to ch uj nie recenzent. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 (edytowane) No dał 8/10. Czyli ch uj. Przykro mi Obso, że nikt się nie zgadza dać Avkowi 2/10. Nawet ja. Edytowane 20 stycznia 2010 przez Gooral Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 No to twoj ulubiony recenzent dal 8 filmowi ktory wg Ciebie zasluguje na 5-6 Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 (edytowane) No. I? Powtarzam gościu jest konkretny bo wystawia za(pipi)iście surowe oceny. Avatarowi nie dał jak reszta ludu 30/10 i nie zeszczał się pod siebie po wyjściu z kina, płacząc z zachwytu. Ocenia najbardziej surowo jak tylko się da ale i on ma swoje perełki, które u niego dostają pkt więcej za "to coś". "To coś" miał widocznie dla niego Avek. Edytowane 21 stycznia 2010 przez Gooral Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 dobra je bac tego pedala, to nie temat o nim Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi