Gooral 9 Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 (edytowane) Faktycznie, to temat o gównie na 1/10 więc to prawie tak jakby tematu nie było. Bo komu chce się gadać o tym czymś? Edytowane 21 stycznia 2010 przez Gooral Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 No Lain mogłaby jeszcze pokazać sztuczkę z chwaleniem tej kupy :potter: Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 Podobno Żmuda-Trzebiatowska zdradziła, że to cycki dublerki. 0/10 Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 22 stycznia 2010 Opublikowano 22 stycznia 2010 Dopiero co dali na forum -_- Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 22 stycznia 2010 Opublikowano 22 stycznia 2010 Podobno Żmuda-Trzebiatowska zdradziła, że to cycki dublerki. Nie mogła znieść krytyki z foruma to wymyśliła taką plotę. Do sequela musi coś z tymi cyckami zrobić, chyba, że pokaże co innego to ok. Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 22 stycznia 2010 Opublikowano 22 stycznia 2010 Po co dublerka do pokazywania cycków? No chyba że sama ma skowyrne. Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 22 stycznia 2010 Opublikowano 22 stycznia 2010 Film chu.jowy, ale topic bekowy. Cytuj
mishka 5 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 No dał 8/10. Czyli ch uj. Przykro mi Obso, że nikt się nie zgadza dać Avkowi 2/10. Nawet ja. Ktos sie zgodzil... Ja Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 No dał 8/10. Czyli ch uj. Przykro mi Obso, że nikt się nie zgadza dać Avkowi 2/10. Nawet ja. Ktos sie zgodzil... Ja No... to wszystko zmienia. Cytuj
mishka 5 Opublikowano 29 stycznia 2010 Opublikowano 29 stycznia 2010 No dał 8/10. Czyli ch uj. Przykro mi Obso, że nikt się nie zgadza dać Avkowi 2/10. Nawet ja. Ktos sie zgodzil... Ja No... to wszystko zmienia. zmienia czy nie zmienia, sa gusta i gusciki - przynajmniej Obso nie jest osamotniony Cytuj
Soq 226 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Kur.wa, dlaczego nie widziałem tego tematu wcześniej? Nie zmarnowałbym wtedy dwóch godzin z mojego życia Doskonały przykład tego, że im więcej znanych nazwisk na ekranie, tym większa chu.jowizna z tego wychodzi. Jak już Shtas wspomniał 90% żartów jest wziętych żywcem z internetowych memów, więc jak ktoś się orientuje w grocie nestle, this is sparta itp. to będzie bardziej zażenowany niż rozbawiony. Nie polecam... Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 (pipi) tak sobie myślę jak coś takiego mogło wyjść z rąk autora chociażby pitbulla. grube miliony musiały wchodzić w grę. Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Może skopiuję swoją krótką wypowiedź na temat tego filmu z filmwebu: 'Nie o taką Polskę walczyliśmy. Właśnie obejrzałem ostatnie kilkadziesiąt minut tego czegoś i powoli dochodzę do siebie, zbieram myśli. Takteż pytam, do ciężkiej cholery jak to możliwe że naród Kieślowskiego, Polańskiego, Wajdy, Gajosa, Kreczmara czy Frycza wydał na świat taką bandę beznadziejnych debili jak wszyscy twórcy tego 'ehkm' filmu na czele z bezmózgim reżyserem z mega-przerośnietym ego i ekipą obleśnych pseudogwiazdek zwanych aktorami które w przerwach między tańcami na lodzie, śpiewaniem, zaszczycaniem swoją obecnością gwiazdroskich rubryk Faktu itp postanowiły poudawać że potrafią grać... Autentycznie na widok mord Małaszyńskiego czy Karolaka mój organizm powoli wypracowywuje reakcję obronną, czyli wymioty. Czuję się obrażony tym przygnębiającym gównem, ktrórego nawet cycki Marty Żmudy (których zresztą nie widziałem, jakoś mi umknęły) nie uratują, każdy kto przyłożył rękę do powstania tego kuriozum powinien złożyć przysięgę że nigdy nie zbliży się do kamery, ot dla dobra widzów...' Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Dlaczego ten film osiągną taki sukces w Polce? Aha no bo to Polska. Cytuj
mishka 5 Opublikowano 25 września 2010 Opublikowano 25 września 2010 a jak to sie stalo, ze wisniewski odniosl sukces? to jest zagadka... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi