Skocz do zawartości

Naughty Bear

Słupek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tematyka + nawiązania do klasyki horrorów mnie jak najbardziej interesują;) sam pomysł na głównego "herosa" oraz świat w którym działa też;)

tylko jestem ciekaw samego gameplay'u:)o nim jak na razie nic praktycznie mi nie wiadomo:P

Edytowane przez xzdunx
Opublikowano

Wow!! Ja kcem! Za(pipi)iste. Akcje z egzekucjami, plus momenty gdy pokazuja jak inne miski reaguja na reakcje. Plus za(pipi)isty akcent narratora. Bedzie demko? Fuck, ale boner!:D

Opublikowano

Dla mnie to jest jedne wielkie WTF.

Na początku byłem zainteresowany tytułem potem mi przeszło ale nie w tym rzecz. Do niedawna miała to być gra na psn/xla w granicach od 30 do 60 zł zapewne raptem bez żadnej wzmianki, zapowiedzi okazuje się, że to gra pudełkowa za 200 zł.

No chyba ich posrało.

Gość Albert Wesker
Opublikowano

Jak ktoś chce pograc, to edycja na X360 jest tą lepszą. IGN oceniło wersję Xboxową na 3.0, a PS3 na 2.5 :lol:

Opublikowano

Dla mnie to jest jedne wielkie WTF.

Na początku byłem zainteresowany tytułem potem mi przeszło ale nie w tym rzecz. Do niedawna miała to być gra na psn/xla w granicach od 30 do 60 zł zapewne raptem bez żadnej wzmianki, zapowiedzi okazuje się, że to gra pudełkowa za 200 zł.

No chyba ich posrało.

Ja też się strasznie zdziwiłem jak się dowiedziałem, że ta gra zmierza w formie pudełkowej. Na początku nawet pisałem posty o tej grze w dziale "gry na psn" teehee.gif . Ta gra nie jest warta tych 200 zł.

• Minusik 1
Opublikowano

No faktycznie crapszot straszny, ale jednego nie mogę odmówić NB. Animacja miśka, ogólnie jego ruchy + animacje wykończeń powodują mimowolny uśmiech na mojej twarzy. Szkoda, że praktycznie cała reszta leży i kwiczy.

Opublikowano (edytowane)

Już za późno i tak się skusiłem:) w weekend obadam i dam znać mniej więcej we wtorek co i jak:)

Udało mi się na allegro znaleźć nówkę za 149 więc tak źle nie jest:)

Edytowane przez xzdunx