erix 303 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Ogolnie to strasznie smutno, serial juz nie zdazy wrocic do swojej szczytowej formy. Bardzo zle sie stalo , ze taki spadek formy na samym finiszu, bo ogolnie produkcja byla wysmienita. Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Sezon finałowy jest całkiem dobry, ale cały czas mam wrażenie że ominąłem bardzo ważny sezon Fatalnie się stało że musieli przeskoczyć taki kawał czasu. Rozumiem że oglądalność i te sprawy, ale dla mnie to nie fair, chciwe (pipi)ki. Nawet Tarantino musi się użerać z kasą na kolejny film. Z drugiej strony tylko chciwi i oszczędni się bogacą. No ale nic, dobrze że w ogóle ten sezon powstał. Podoba mi się wątek z Margaret, fajnie było znów widzieć ich razem. Jak zwykle błyszczy Al Capone. Wątek Van Aldena i szeryfa rozkwitł w 5 odcinku. Ależ to było pyszne! Bardzo jestem ciekaw jak im pójdzie powierzone zadanie. No a Lansky i Luciano to klasa sama w sobie. Szkoda że tego pierwszego tak mało w tym sezonie. Najbardziej niepotrzebnym wątkiem jest oczywiście Gillian w psychiatryku. Mam nadzieję że na koniec wytnie jakiś numer jak będą jej chcieli coś wyciąć 2 1 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 Kurwa co za odcinek 1 Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 O tak, dwa ważne zgony, piękna końcówka z urwaną piosenką. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 Nelson Van Alden Albert White [*] aux mógłbyś koorva ospoilerować, nie każdy chce znać takie detale. Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 lol, przecież nie napisałem kto ginie. To chyba logiczne że w ostatnim sezonie gangsterskiego serialu ginie połowa obsady. Cytuj
KOŁD 1 101 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 (edytowane) Masorz przewrażliwiony juz na te spoilery chyba jestes a odcinek mocny szkoda ze jeszcze tylko 2 przed nami Edytowane 14 października 2014 przez Codename Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 Jakby ktoś szukał młodego Nuckyego http://www.filmweb.pl/person/Marc+Pickering-7615 Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 Odnośnie finału 2 sezonu. Uśmiercenie Jimmiego to nasranie do mordy widzowi. Postać, która była idealną przeciwwagą dla Thomsona i jego irlandzkiej dziwki zostaje ot tak odstrzelona? Nie wiem kto ma ten serial pociągnąć dalej. Zaczynam już rzygać politycznym pierdzeniem wielce NIETYKALNEGO Thomsona i jego przydupasów. Zrobiła się w moich oczach z tego serialu bajka, w której krul Nucky jest nie do zayebania, bo jak inaczej to odbierać? i widzu drogi oglądaj kolejne 3 sezony z tym przekonaniem. Agent Van Alden od pierwszych scen serialu był wymarzonym stróżem prawa do ścigania tych wszystkich alkoholowych cieciów. W 2 sezonie jego postać byłą praktycznie nic nie znacząca, co było żałosnym marnotrawstwem i ostatnia jego scena sugeruje, że już nie wróci. Nawet jeśli wróci to i tak nie będzie takim bezwzględnym kozakiem jak w 1 sezonie. Wielki ch... w oczy scenarzystom. Na sporo naiwności i głupot przymykałem oko, ale w finale strzelili sobie w ryj. Aż odechciało mi się oglądać to dalej. Mocno się poziom obniża w 3 i 4 sezonie? 1 1 Cytuj
erix 303 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 Sezony 3,4 są ok , ale ogólnie od 2 już z górki. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 Ostatni sezon < każdy inny. Powstał chyba tylko po to, żeby uśmiercić kilka postaci. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 października 2014 Opublikowano 18 października 2014 Odnośnie finału 2 sezonu. Uśmiercenie Jimmiego to nasranie do mordy widzowi. Postać, która była idealną przeciwwagą dla Thomsona i jego irlandzkiej dziwki zostaje ot tak odstrzelona? Nie wiem kto ma ten serial pociągnąć dalej. Zaczynam już rzygać politycznym pierdzeniem wielce NIETYKALNEGO Thomsona i jego przydupasów. Zrobiła się w moich oczach z tego serialu bajka, w której krul Nucky jest nie do zayebania, bo jak inaczej to odbierać? i widzu drogi oglądaj kolejne 3 sezony z tym przekonaniem. Agent Van Alden od pierwszych scen serialu był wymarzonym stróżem prawa do ścigania tych wszystkich alkoholowych cieciów. W 2 sezonie jego postać byłą praktycznie nic nie znacząca, co było żałosnym marnotrawstwem i ostatnia jego scena sugeruje, że już nie wróci. Nawet jeśli wróci to i tak nie będzie takim bezwzględnym kozakiem jak w 1 sezonie. Wielki ch... w oczy scenarzystom. Na sporo naiwności i głupot przymykałem oko, ale w finale strzelili sobie w ryj. Aż odechciało mi się oglądać to dalej. Mocno się poziom obniża w 3 i 4 sezonie? przecież śmierć dżimiego to goty scena. ale fakt, potem jest już coraz gorzej i w sumie serial mógłby się na tym skończyć. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 18 października 2014 Opublikowano 18 października 2014 Je tam skończyć, wtedy byśmy nigdy nie poznali Gypa Rosettiego i innych GOTY zakapiorów. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 października 2014 Opublikowano 18 października 2014 no rosetti był spoko, ale sezon po chu.ju. nadal niby fajnie się oglądą, ale daleko do poziomu dwóch pierwszych wg. mnie. 1 Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 18 października 2014 Opublikowano 18 października 2014 Mój ranking sezonów BE 2>1>4>3 Za dwa epy dojdzie ocena piątego. Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 20 października 2014 Opublikowano 20 października 2014 5x7 GOTY odcinek! uwaga gruby spojler! RIP Mickey Doyle, świetna scena negocjacji. Wydymali i upokorzyli Nuckiego. Dranie! Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 21 października 2014 Opublikowano 21 października 2014 Nucky strasznie zmiekl, dal sie zrobic jak szmate. Szkoda co poniektorych postaci, ale i tak jedna z nich zyla farciarsko az za dlugo No i historia z redhead psycho incest mommy mnie nie rusza, ni stad ni z dupy niby takie wiezi maja z Nuckym. Cytuj
erix 303 Opublikowano 22 października 2014 Opublikowano 22 października 2014 No wlasnie , hui mnie w finalowych epach rozterki rudej obchodza, nie wybacze im tego ... Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 października 2014 Opublikowano 22 października 2014 W ostatnim odcinku powinni wszystkich w Hiroszimie zabić bombą, bo już naprawdę zniszczyli ten serial. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 A spodziewałeś się Rozjusz, że cold blooded killerzy będą triumfować na koniec? Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 Nie wiem czego rozi się spodziewał, ale serial [*]. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 A spodziewałeś się Rozjusz, że cold blooded killerzy będą triumfować na koniec? Nie, chodzi mi po prostu o kontynuowanie guwnianych wątków. Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 Zgadzam się, że to najgorszy sezon ale dla mnie i tak jest cały czas lepszy niż 90% innych seriali. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 motyw z rudą szmatą to już było przegięcie Cytuj
agst 138 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 Teraz już wiadomo po co Ruda cały czas żyje, ale i tak nie jestem przekonany. Najgorsze jest to, że chyba ten wątek będzie najważniejszy w nadchodzącym finale. Słabo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi