Skocz do zawartości

Boardwalk Empire

Featured Replies

Opublikowano

Bez sensu tak ewidentnie czuć to przewijanie akcji między ostatnimi odcinkami. Obstawiam ze finał będzie do du.py i posypia się zasłużone grube hejty

• Odpowiedzi 436
  • Wyświetleń 31,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No to i ja coś napiszę o sezonie, bo omijałem wcześniej temat bojąc się spojlerów.   Ja nie jestem zawiedziony, bo nie spodziewałem się nie wiadomo czego, jak nagle trzeba przyspieszyć wszystkie wąt

• Właśnie skończyłem oglądać ten serial. Rozumiem, że jak tu już było pisane co się stało, to nie ma co się bawić w spojlery? Bo przynajmniej ja mam zwyczaj, że jak czegoś nie oglądałem, to nie czytam o

• Ja (pipi)e za mało scen z omarem i tym drugim murzyncem, skradli odcinek

Opublikowano

hejty to już są zasłużone, przecież ten sezon powstał tylko po to żeby uśmiercić kilka zaj.ebistych postaci bez większego sensu. Ewidentnie widać tu brak pomysłu, yebać

Opublikowano

Też jestem bez hajpu na finał :( najlepszy moment tego sezonu to 

nie wiem czego się spodziewać po finale, retrospekcje są słabe i tylko zamulają odcinek, rudą to nie wiem co jeszcze w tym serialu robią

Opublikowano

van aldena to ty szanuj. scena jak go capone prawie odje.bał po oskarżeniach luciano goty.

Opublikowano

Van Alden jedna z lepszych postaci serialu.

Opublikowano

GOTY postać. Nie znasz się ewidentnie.

Opublikowano

micheal shannon to jeden z najlepszych jak to mówią aktorów charakterystycznych.

Man-of-Steel-EW-3.jpg

szacunek się należy.

Opublikowano

Wiadomo, scena 'chrztu' z pierwszego sezonu przeszła do historii telewizji.

Opublikowano

Super postać. Tylko nie wiem czemu, ale czuję, że czegoś nie dostałem od tej postaci. Że nie dano jej rozwinąć skrzydeł przez to ucięcie serialu. 

Opublikowano

Fajny materiał wspominkowy. Mimo tego, że sezon 5 trochę obniżył poziom, a retrospekcje nie pokazały w  zasadzie niczego nowego, o czym nie było wspomniane na przełomie 1 i 2 sezonu, to i tak serialu będzie mi brakować. W przyszłym roku kończy się też Mad Men, więc dobrze, że chociaż True Detective i Fargo będą kontynuowane.

Opublikowano

No tak chuyowego zakoczenia serialu to ze swieca szukac :/, ogromny zawod, caly ten sezon.

Opublikowano

Gorsze od LOST i

źródełka i kościoła

??

Albo od finału drugiej serii Under The Dome?

Bo nie chce mi się wierzyć.

Opublikowano

No na pewno nie az tak zle, moze troche wyolbrzymilem skale bo pisalem pod wplywem emocji w trakcie napisow koncowych, no ale zle, taki serial zaslugiwal na znacznie bardziej wyebany w kosmos ostatni sezon jak i final :confused:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Gown.o obesrane , niestety :(

Edytowane przez erix

Opublikowano

zostały mi chyba ze 3 odcinki ale po tym co piszecie to nawet mi się nie chce oglądać :/

Opublikowano

Spodziewałem się o wiele więcej...ehh

Najlepsza scena to jak

Al Capone żegnał się z synem. No po prostu mistrzostwo

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Słabiutko ale to było do przewidzenia.

5 sezon niestety nie dotrzymał poziomu nawet tych słabszych odcinków z poprzednich :/