Opublikowano 23 października 201410 l Bez sensu tak ewidentnie czuć to przewijanie akcji między ostatnimi odcinkami. Obstawiam ze finał będzie do du.py i posypia się zasłużone grube hejty
Opublikowano 23 października 201410 l hejty to już są zasłużone, przecież ten sezon powstał tylko po to żeby uśmiercić kilka zaj.ebistych postaci bez większego sensu. Ewidentnie widać tu brak pomysłu, yebać
Opublikowano 24 października 201410 l Też jestem bez hajpu na finał najlepszy moment tego sezonu to http://youtu.be/pPBRsfLvZBU?t=2m5s nie wiem czego się spodziewać po finale, retrospekcje są słabe i tylko zamulają odcinek, rudą to nie wiem co jeszcze w tym serialu robią
Opublikowano 24 października 201410 l Ten Van Alden to w ogole nie wiem po co byl w serialu. Chyba jako comedy relief.
Opublikowano 24 października 201410 l van aldena to ty szanuj. scena jak go capone prawie odje.bał po oskarżeniach luciano goty.
Opublikowano 24 października 201410 l Ooo, premiumy gankuja na mnie Nie wiem, brzydkie te valden i ciapciowate takie
Opublikowano 24 października 201410 l micheal shannon to jeden z najlepszych jak to mówią aktorów charakterystycznych. szacunek się należy.
Opublikowano 24 października 201410 l Wiadomo, scena 'chrztu' z pierwszego sezonu przeszła do historii telewizji.
Opublikowano 24 października 201410 l Super postać. Tylko nie wiem czemu, ale czuję, że czegoś nie dostałem od tej postaci. Że nie dano jej rozwinąć skrzydeł przez to ucięcie serialu.
Opublikowano 26 października 201410 l Fajny materiał wspominkowy. Mimo tego, że sezon 5 trochę obniżył poziom, a retrospekcje nie pokazały w zasadzie niczego nowego, o czym nie było wspomniane na przełomie 1 i 2 sezonu, to i tak serialu będzie mi brakować. W przyszłym roku kończy się też Mad Men, więc dobrze, że chociaż True Detective i Fargo będą kontynuowane.
Opublikowano 27 października 201410 l No tak chuyowego zakoczenia serialu to ze swieca szukac , ogromny zawod, caly ten sezon.
Opublikowano 27 października 201410 l Gorsze od LOST i źródełka i kościoła ?? Albo od finału drugiej serii Under The Dome? Bo nie chce mi się wierzyć.
Opublikowano 27 października 201410 l No na pewno nie az tak zle, moze troche wyolbrzymilem skale bo pisalem pod wplywem emocji w trakcie napisow koncowych, no ale zle, taki serial zaslugiwal na znacznie bardziej wyebany w kosmos ostatni sezon jak i final :confused: Edytowane 27 października 201410 l przez Bansai
Opublikowano 27 października 201410 l Gown.o obesrane , niestety Edytowane 27 października 201410 l przez erix
Opublikowano 27 października 201410 l zostały mi chyba ze 3 odcinki ale po tym co piszecie to nawet mi się nie chce oglądać
Opublikowano 27 października 201410 l Spodziewałem się o wiele więcej...ehh Najlepsza scena to jak Al Capone żegnał się z synem. No po prostu mistrzostwo Edytowane 27 października 201410 l przez sprite
Opublikowano 27 października 201410 l Słabiutko ale to było do przewidzenia. 5 sezon niestety nie dotrzymał poziomu nawet tych słabszych odcinków z poprzednich