Figaro 8 300 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 (edytowane) Dosyć świeża komedia (dopiero 12 epów), emitowana na ABC. Opowiada historię trzech rodzin w stylu pseudodokumentu (jak The Office). Gra tam też stary Al Bundy . Ale najlepszy jest tam Phil, który - dzięki aktorowi - ma duży potencjał. I głównie dla niego warto to oglądać. Ważne, że odcinki są tworzone z dbałością o to, aby każdy widz z obojętnie jakim poczuciem humoru, pośmiał się przez te 20 minut. Co mnie drażni to za duża ilość dzieciaków ( nie lubię ich w filmach :F, tym bardziej komediowych) i to tyle. Ogólnie polecam obejrzeć, nie jest to poziom Office'a, Friendsów czy innym How i metów, ale z braku laku... A może Ci przypadnie do gustu bardziej niż wymienione obok. Edytowane 19 stycznia 2010 przez Figaro Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 Widziałem 2 pierwsze epy i jak narazie było bardzo sympatycznie i rzeczywiście śmiesznie. W najbliższej przyszłości zamierzam oglądać. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 Widziałem 2 pierwsze epy i średniawka raczej. Pierwsze skrzypce gra zdecydowanie ojczulek, który pragnie być cool i para gejów. Dobra jest tez ta córeczka w okularach. O'Neila mogłoby tu nie być co by nie niszczył moich idealnych wspomnień z czasów swojej roli zycia. No niby serial pod płaszczykiem komedii porusza wazne kwestie społeczne, jest w tym dość odwazny i przy tym momentami dość śmieszny, ale z nowych produkcji komediowych o wiele bardziej przypadło mi do gustu chociazby Community. Podobno w późniejsztch odcinkach pojawia się Edward Norton... Moze kiedyś wrócę do tego. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 (edytowane) No pojawia się w małej rólce:) Ale to jedyny taki wypad i nie ma więcej sław. Średniak, ale można obejrzeć przy drugim śniadaniu. Zdecydowanie najlepszy jest ojczulek, który pragnie być cool Edytowane 19 stycznia 2010 przez gekon Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 Bardzo lubię, jeden z moich ulubionych seriali komediowych ostatnich lat. Dużą zaletą są krótkie odcinki, które bez reklam wychodzą po jakieś 20 minut. Dzięki temu jest to wszystko bardzo kameralne i bez typowych dla sitcomów nudnych, dennych scen. Bohaterów po pewnym czasie lubię wszystkich bez wyjątku, żarty czasami bardzo zabawne, nigdy nie osiągają natomiast dna. W dodatku sielski klimacik i ideologia serialu naprawdę podnoszą na duchu - to nie jest komedia cyniczna. Super. Moja ulubiona postać: bez wątpienia Manny. Jakie ten koleś teksty odwala, to normalnie uśmiech gwarantowany. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 24 stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 stycznia 2010 Hmm, nie spodziewałem się, że Tobie się to spodoba. I serio, Manny? Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 No kurczę, jak on podtrzymuje te dżentelmeńskie tradycje, albo gada ze "swoją siostrą" o życiu, to ja jestem poskładany. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 23 września 2010 Autor Opublikowano 23 września 2010 1 odcinek 2 sezonu jest jednym z najlepszych w serialu Cieszę się, że istnieje inteligentna komedia (obok 30 rock) na rynku i to jeszcze odnosząca sukces. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 13 października 2010 Autor Opublikowano 13 października 2010 Odcinek o trzęsieniu ziemi - win. Jeden z lepszych w serialu. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 3 marca 2011 Opublikowano 3 marca 2011 Wczoraj sciagnalem 1 sezon, dzisiaj z zona obejrzelismy 12 odcinków. Fajny serial, ciezko mi to wymowic ale taki... cieply ;] Nie ma nienawisci, nie ma cynizmu, ciaglych sekualnych aluzji, golych cyców, i przeklinania. A mimo to jest doskonały. Oneill jest swietny, prawie kazda scena z nim i z Munnym to mistrzostwo. Sa sceny w tym serialu gdzie czlowiek wybucha szczerym smiechem, i w sumie chcialby miec takiem cieple klimaty rodzinne u siebie, pomimo przeroznych niecodziennych sytuacji i osobowosci. Gorzej ze za pare dni bede musial czekac tydzien na odcinek. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 16 marca 2011 Autor Opublikowano 16 marca 2011 Nowe odcinki są zaiste świetne. Odcinek w którym nakryto rodziców podczas seksu czy gdy para gejów spotkała ex Mitchella - naprawdę świetne. Polecam. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 18 października 2012 Autor Opublikowano 18 października 2012 Ogląda to ktoś jeszcze? 4 sezon rozpoczęty i niesamowite, że dalej utrzymują wysoki poziom. Odcinek o wazektomii świetny, scena z ławką - rl. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 18 października 2012 Opublikowano 18 października 2012 Obejrzałem 1 i 2 sezon. Po fenomenalnym 1, 2 był trochę gorszy że nie przekonał mnie do zassania 3. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 października 2012 Opublikowano 18 października 2012 robisz wielki błąd mój padawanie Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 18 października 2012 Opublikowano 18 października 2012 ja ogladam jak zbierze sie około 5-6, bo pojedyńczo to zal ze koniec ;/ odcinek jak rudy popylał po parkingu w przebraniu spider-mana xD ogladam z zonka i rzymy Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 października 2012 Opublikowano 18 października 2012 no jak już się człowiek zestarzeje to podejrzewam, że można bardziej docenić Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 15 grudnia 2012 Opublikowano 15 grudnia 2012 Sezon 3 zaliczony jakiś czas temu. Żałuję że zwątpiłem w ten serial. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 lily od kiedy podrosła to kradnie każdy odcinek Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 Obejrzałem 3 pierwsze odcinki i nawet mi się podobały, ale z nieznajomego powodu przestałem oglądać dalej. Może warto wrócić tam gdzie skończyłem? Czy serial trzyma fason do najnowszej serii? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 cały czas niezmiennie jest zaje.bisty. a od kiedy haley pojawia się już tylko na skajpie, to skupiają się trochę bardziej na młodszej części rodzeństwa i to daje szanse na rozbudowę wcześniej trochę pomijanych postaci. bardzo prawdziwy, ciepły, mądry i zabawny serial. taki dla całej rodziny do obejrzenia przy obiedzie w niedzielę. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 W takim razie ściągam wszystko co wyszło, danke szun. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 sorry jestem jakieś 4 odcinki w tył Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=hHdAjbCKlQM xD Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 14 lutego 2013 Opublikowano 14 lutego 2013 clive bixby is back, bitches. http://www.youtube.com/watch?v=CiRTb7CIJm8 xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi