Shankor 1 595 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Końcówka 13 odcinka w 4 serii jest mistrzowska. To jest chyba najzabawniejszy moment w tym serialu. http://www.youtube.com/watch?v=pM-ljFyUMLo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 (edytowane) cały czas niezmiennie jest zaje.bisty. a od kiedy haley pojawia się już tylko na skajpie, to skupiają się trochę bardziej na młodszej części rodzeństwa i to daje szanse na rozbudowę wcześniej trochę pomijanych postaci. bardzo prawdziwy, ciepły, mądry i zabawny serial. taki dla całej rodziny do obejrzenia przy obiedzie w niedzielę. chyba dla jakieś modern family bo jak takie starsze to jakby zobaczyli parę gejów, którzy zaadoptowali dziecko to by się chyba na plecy wyje'bali Edytowane 15 Lutego 2013 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Dlatego ten serial nie nazywa się Moher Family. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 No dobra, zabrałem się wreszcie i zaliczyłem pierwszy sezon w parę dni. Generalnie mówiąc - serial rządzi. Nie było nawet jednego słabszego odcinka, jak dla mnie to mega wysoki poziom, porównywalny nawet do pierwszego sezonu The Big Bang Theory. Zgadzam się, że cool ojczulek najlepszy, ale reszta też wymiata. Albo te ciągłe nawiązania do tego, że Gloria jest kolumbijką, jak poszedł tekst: - in my culture people love to work! - I know and that's why I hire people from your culture to prawie umarłem ze śmiechu XD Pierwszemu sezonowi daję 10/10 i idę oglądać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 no i wystartował piąty sezon, lily jak zwykle rządzi: -what if he never comes back? -nobody leaves home and never comes back... -... I did. xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 O, dzięki za przypomnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 boze, dlaczego ten serial nie leci codziennie, ja zbeiram pare odcinków i ogladamy sobie w ciagu, bo pojedyncze dawki bolą ;/ ostatni odcinek to była miazga, cała scena z Ronaldo to był oscar (pipi)a, Ci aktorzy po prostu aż promienieją talentem komediowym, a scenarzysta wymiata. Mimo ze poziom gejostwa był bardzo wysoki rżałem jak gejowski koń. A haley czasami jest tak goraca ze pobija obie mamuski razem wziete. Szkoda tylko ze w realu biega z nieogolonymi wasami Oby ciagneli to az Oneill nie umrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 "czasami kiedy czytasz mi bajkę udaję, że zasypiam żebyś sobie poszedł" xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 (edytowane) Oldschoolowe chusteczki dla gości,którzy się wzruszą. Ronaldo, czekaj! Francuskie bistro z winem w kieliszkach bez nóżek.Za dużo powiedziałem. mistrzostwo, oni tworzą czasami monty pythona na nowo. Edytowane 3 Listopada 2013 przez _Milan_ Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) boze, dlaczego ten serial nie leci codziennie, ja zbeiram pare odcinków i ogladamy sobie w ciagu, bo pojedyncze dawki bolą ;/ ostatni odcinek to była miazga, cała scena z Ronaldo to był oscar (pipi)a, Ci aktorzy po prostu aż promienieją talentem komediowym, a scenarzysta wymiata. Mimo ze poziom gejostwa był bardzo wysoki rżałem jak gejowski koń. A haley czasami jest tak goraca ze pobija obie mamuski razem wziete. Szkoda tylko ze w realu biega z nieogolonymi wasami Oby ciagneli to az Oneill nie umrze. Może dlatego, że ma twarz 3latki? <halopolicja> Nie no ok, mi też się podoba, ale i tak wole patrzeć na cycki Vergery Edytowane 4 Listopada 2013 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 haley w 7 odcinku:O gdyby tylko nie te wasy Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 y'all fightin'? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Dopiero teraz nadrabiam ostatnie 8 odcinków 5ego sezonu i odcinek w Las Vegas to było mistrzostwo. Excelsior Ultra Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 muszę przyznać że mnie już serial zmęczył, nagle z docinka na odcinek pojawila sie u mnie frustracja, pradopodobnie przez powtarzajace sie zarty i schematycznosc fabuły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Może mnie by też zmęczyło, ale miałem przerwę od kwietnia. No i za dużo odcinków naraz też nie wychodzi temu serialowi zbyt dobrze. Poza tym dalej bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 najnowszy odcinek goty. ten poprzedni w koledżu z philem, haley i młodym zamkniętymi w jednym pokoju też git. bardzo dobrze się sezon zaczął. uwielbiam ten serial . Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 cicho, jeszcze dwa lata trzeba poczekać żeby można było coś takiego pisać. fajnie że kontynuują wątek haley i andy'ego. mam nadzieję, że będą żyli długo i szczęśliwie <3. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 w stanach to jest "statutory rejp" ! Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 jeszcze ze dwa sezony i może przestanie w swetrach chodzić <zaciera_rączki> Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Jak tam Tekson 6ty sezon, daje radę? Ja odpadłem po 2 epach, czyli w październiku jakoś. Ale to dlatego, że był prawdziwy nawał innych seriali. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) cały czas trzyma poziom. zaje.bisty był odc walentynkowy zz tradycyjnym role playingiem Phila i claire w hotelowym barze. Edytowane 30 Marca 2015 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 "get off the area directly above my lawn!" . Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Jestem na 9ym odcinku i taka scena. Cam siedzi z Lily przy białej kanapie, na której leży tylko kot. -Larry może, a ja nie? -On jest biały. -Sami mnie wybraliście. -Nie to miałem na myśli! Ogólnie serial ciągle daje radę, a na pewno jest sto razy bardziej śmieszny od Big Banga obecnie. Niestety najsłabszym motywem jest teraz cały wątek gejrodzinki (z małymi wyjątkami jak powyżej). Dobre też było jak Phil robił indyka do erotycznego głosu Nigelli Lawson XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ermund 107 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 poprzedni sezon zakończył się z przytupem: https://youtu.be/eU9ucCASCMQ a obecny też trzyma fason: xdd chyba sobie sprawię taką koszulkę Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 SANDŻEJ TY CHUYU! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi