Skocz do zawartości

O.S.T.R. - Tylko dla dorosłych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja krótka opinia:

w stosunku do poprzednich płyt poziomem bitów czy tekstów jest tylko poprawnie, czasami dobrze, jednak całość nadrabia pomysł z historyjką Nikodema i ukrytą płytą, dlatego dla mnie jest to jedna z lepszych płyt OSTRego, i na pewno najlepsza z płyt wydanych po 2007 roku :)

Opublikowano

Dobra płytka, lecz niestety chyba nic już nie przebije Tabasko czy masz to jak w banku. TdD miało być powrotem do dawnego stylu, ale żaden to dawny styl tylko wyrobiona renoma i zapodawanie dobrego poziomu. Fajny patent z historią, druga płytka średnia (hejt), a pierwsza na prawdę trzyma poziom artystyczny (props). Adama fanem zawsze będę(Tabasko w sercu jak rodzina), ale teraz wspaniale wypada tylko na kawałkach u kogoś (feat). Kolejna płyta za rok (pewnie tak)? Nic dziwnego kasa potrzebna.

Opublikowano

A czy w tym coś złego skoro każda płyta jest przynajmniej dobra? Trzyma poziom więc nie ma co hejtować, że płyta co rok jak to jego praca. To nie Pezet, że wypuscił 2 dobre krążki potem kolejne wypuszcza z częstotliwością raz na 3 lata w dodatku z poziomem bardzo kiepsko.

Ja trochę się zawiodłam na samym TDD (cd 2). Niby jest wszystko spoko i bardzo dobrze bo nie ma się do czego przyczepić ale oczekiwałam czegoś na kształt JTTS czy OCB. W sensie, że cała płytka super a dodatkowo kilka kawałków rozpier.dala membrany.

A jest tylko (aż?) solidnie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Płyta : koncept dobra, plus za pomysł, bardzo dobre bity, Ostr jako raper mnie aż tak nie wkur.wia jak niektórych. Co do drugiej płytki, to jeszcze nie przesłuchałem dokładnie, ale na wyrywki kilka kawałków sprawdziłem (te, którymi się najbardziej ludzie podniecają) i średniawo.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

ekstra płytka , w moim zestawieniu 2 pod względem za(pipi)istości na pierwszym miejscu tabasko . Jak komuś się nie podoba to nie wiem może niech idzie tego typa mesa jak śpiewa o wódce ciągle

Opublikowano

Nie wiem jak można jarać się Ostrym. Mnie osobiście jego skrzeczący głos męczy po kilku sekundach.