kasper 3 Opublikowano 9 marca 2010 Opublikowano 9 marca 2010 (edytowane) . Edytowane 10 marca 2010 przez kasper Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 Moja krótka opinia: w stosunku do poprzednich płyt poziomem bitów czy tekstów jest tylko poprawnie, czasami dobrze, jednak całość nadrabia pomysł z historyjką Nikodema i ukrytą płytą, dlatego dla mnie jest to jedna z lepszych płyt OSTRego, i na pewno najlepsza z płyt wydanych po 2007 roku Cytuj
Kaucz 6 Opublikowano 14 marca 2010 Opublikowano 14 marca 2010 Dobra płytka, lecz niestety chyba nic już nie przebije Tabasko czy masz to jak w banku. TdD miało być powrotem do dawnego stylu, ale żaden to dawny styl tylko wyrobiona renoma i zapodawanie dobrego poziomu. Fajny patent z historią, druga płytka średnia (hejt), a pierwsza na prawdę trzyma poziom artystyczny (props). Adama fanem zawsze będę(Tabasko w sercu jak rodzina), ale teraz wspaniale wypada tylko na kawałkach u kogoś (feat). Kolejna płyta za rok (pewnie tak)? Nic dziwnego kasa potrzebna. Cytuj
Reiko 12 Opublikowano 14 marca 2010 Opublikowano 14 marca 2010 A czy w tym coś złego skoro każda płyta jest przynajmniej dobra? Trzyma poziom więc nie ma co hejtować, że płyta co rok jak to jego praca. To nie Pezet, że wypuscił 2 dobre krążki potem kolejne wypuszcza z częstotliwością raz na 3 lata w dodatku z poziomem bardzo kiepsko. Ja trochę się zawiodłam na samym TDD (cd 2). Niby jest wszystko spoko i bardzo dobrze bo nie ma się do czego przyczepić ale oczekiwałam czegoś na kształt JTTS czy OCB. W sensie, że cała płytka super a dodatkowo kilka kawałków rozpier.dala membrany. A jest tylko (aż?) solidnie. Cytuj
kotlet_schabowy 2 730 Opublikowano 27 kwietnia 2010 Opublikowano 27 kwietnia 2010 Płyta : koncept dobra, plus za pomysł, bardzo dobre bity, Ostr jako raper mnie aż tak nie wkur.wia jak niektórych. Co do drugiej płytki, to jeszcze nie przesłuchałem dokładnie, ale na wyrywki kilka kawałków sprawdziłem (te, którymi się najbardziej ludzie podniecają) i średniawo. Cytuj
Sig 395 Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 ekstra płytka , w moim zestawieniu 2 pod względem za(pipi)istości na pierwszym miejscu tabasko . Jak komuś się nie podoba to nie wiem może niech idzie tego typa mesa jak śpiewa o wódce ciągle Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 Nie wiem jak można jarać się Ostrym. Mnie osobiście jego skrzeczący głos męczy po kilku sekundach. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 Producentem jest zaje, ale od Tabasko rzadko kiedy mu wychodzi fajny, a zarazem składny tekst. To tak, jakby semi-freestyle na tych płytach dawał. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 no skończył się na dżezie w wolnych chwilach, taka prawda. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 już wtedy mu odpier.dalało. ja otwarcie mówię: nie rozumiem tekstów ostrego. Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 no skończył się na dżezie w wolnych chwilach, taka prawda. Racja, Jazz w wolnych chwilach to ostatnia dobra płyta OSTREGO. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 OSTR skończył się na saturatorze. Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 11 października 2010 Opublikowano 11 października 2010 Nigdy się nie zaczął. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 11 października 2010 Opublikowano 11 października 2010 już wtedy mu odpier.dalało. ja otwarcie mówię: nie rozumiem tekstów ostrego. Bo nie jesteś z ełdezetu 8) Pozdro dla tró ziomków, je/bać pozerke. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi