ChaosPL 0 Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 (edytowane) Witam, mam taki problem - chciałbym kupić nowe piosenki do RB, ale gdy wchodzę w Music Store mam wszystkie tytuły "purchased" chociaż żadnego z nich nie kupiłem. Czym to jest spowodowane i czy jest opcja żeby to naprawić ? Poszukałem trochę na forum, ale nie potrafię znaleźć odpowiedzi na to pytanie. Jeśli jest już taki temat - z góry przepraszam. teleportuję to do działu... Muzyka gracza? Nie wiem czy to tu, czy w PS3 czy na X360. Nie mam kĄsoli, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem... /Stona Edytowane 20 stycznia 2010 przez stona ... Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 Jeśli wszystko masz 'Purchased' spróbuj ściągnąć je na dysk, powinieneś to zrobić bez problemu, a przy okazji ominiesz płacenie : ) [podejrzewam, że masz konsolę Wii, na której coś takiego występuje] Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 Jak wyzej, kupowałeś ostatnio konsolę Wii na allegro? Od 's1ntex'? Sprzedawałem wii i był tam ten hack zainstalowany. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi