Jejax 0 Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 Witam! Mam mały problem. Otóż co należy zrobić żeby zaaplikować różne packi z samplam? Np. taki Vengeance Pack. Jest w formacie, którego fl studio nie czyta!!! Na filmiku z youtube'a widziałem jak koleś normlnie otwiera folder Vengeance, a w nim masa różnych vocali, loopów itd. Wie ktoś???? Z góry dziękuje Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 Dodaje odpowiedź. tak . hip-hop. I to wiele:) link ale nie ma w sondzie więc wstrzymam się od głosu. nie wiem co to za packi bo FL używam tylko jako samplera, z żadnych dźwięków raczej nie korzystam, tylko niektore wtyczki Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 29 stycznia 2010 Opublikowano 29 stycznia 2010 Witam! Mam mały problem. Otóż co należy zrobić żeby zaaplikować różne packi z samplam? Np. taki Vengeance Pack. Jest w formacie, którego fl studio nie czyta!!! Na filmiku z youtube'a widziałem jak koleś normlnie otwiera folder Vengeance, a w nim masa różnych vocali, loopów itd. Wie ktoś???? Z góry dziękuje Paczki z samplami w formacie wav wrzucasz do folderu pack, ktory znajduje sie w gdzies w folderze programu. Pozniej rozwijasz odpowiednie menu w programie i wszystko smiga jak ta lala. Fl musi czytac te sample, inaczej to nie bylyby sample vengeance. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi