Siara 0 Opublikowano 25 stycznia 2010 Opublikowano 25 stycznia 2010 (edytowane) Dosyć dawno temu padł mi pomarańczowy talerz w perkusji i jak wiadomo nie da się grać. Więc przerzuciłem się na RB i jakoś szło, ale chciałbym mieć w pełni funkcjonalny sprzęt i pograć sobie np. w GH:Metallica. Czy wiecie gdzie można talerz dokupić ? Może ktoś z was ma na sprzedaż ? Może znacie sposób na naprawę ? Zamieniałem talerze miejscami i pomarańczowy dalej nie działa także wina jest w talerzu, a nie w wejściach etc. Edytowane 25 stycznia 2010 przez Siara kolejny kĄsolomaniak;/ Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 25 stycznia 2010 Opublikowano 25 stycznia 2010 rozkręć o ile się da i zobacz, czy czasem kabelek jakiś się nie urwał od jakiegoś czujnika ;f Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 25 stycznia 2010 Opublikowano 25 stycznia 2010 Na eBay'u na pewno tanio znajdziesz. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 25 stycznia 2010 Opublikowano 25 stycznia 2010 Szybciej i taniej będzie kupić zestaw RB. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi