Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 i dobrze. bieganie w kolorowych ciuszkach może i jarało mnie jak miałem 10 lat, ale teraz jeśli reboot serii to tylko w takiej postaci. baraka wygląda trochę kiczowato, zaskakujące jest postawienie scorpiona na pierwszym planie, ale całość materiału zdecydowanie na plus. jeśli już w pierwszy spojrzeniu na nowy film pokazują taki poziom brutalności to w filmie chce widzieć wyrywane kręgosłupy i flaki wypruwane na potęgę. Dlaczego zaskakujące? :] Jak to najbardziej znana obok Sub-Zero postać z tego uniwersum. Żadne tam Liu Kangi. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 Poprostu mnie to zniszczyło, świetna zmiana podejścia do uniwersum MK. Jezu, już bym do kina na to szedł. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 Dlaczego zaskakujące? :] Jak to najbardziej znana obok Sub-Zero postać z tego uniwersum. Żadne tam Liu Kangi. racja, ale jednak do tej pory to zawsze był czarny charakter. sam pomysł mi się jak najbardziej podoba, widać, że to będzie postać moralnie niejednoznaczna. GET OVER HERE! Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 uwazam ze bedzie "dobrze fhój" Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 nie spodziewalem sie czegos takiego. wyglada swietnie, taka forma (mroczna, ostra) mi odpowiada. gra jest dla dzieci i dzisiaj co najwyzej bawi, ale w takiej formule wyglada spoko. Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 Juz mi stoi. Kiedy premiera? Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 wow, ale czad. taki film faktycznie powstaje czy to jakies hui wie co? Black Dynamite jako Jack daje rade Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 Z jednej strony szkoda ze tak odeszli od fabuły z gry, z drugiej pomysl wydaje sie ciekawy. Moze z tego byc calkiem niezly film. Szkoda tylko ze Sub-zero chyba bedzie tym zlym? Cytuj
Gość Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 Jedynka milion razy lepsza i trzyma sie kanonu gry. Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 Całkiem srogo to wygląda. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 (edytowane) niekoniecznie złym. po prostu antagonistą scorpiona, tak jak to zawsze było w serii. imdb mówi o premierrze w 2013 . psyko ty jesteś takim ortodoksem czasem, że wysiadam. wiadomo, że jedynka to klvt, aż chyba sobie zaraz obejrzę, ale motherfucker, move on!. Edytowane 8 czerwca 2010 przez Walter_Cronkite Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 Sciema jakas, ta data jest podana juz dawno od czasow plotek o mortal kombat 3. Obstawiam premiere pod koniec roku/poczatek przyszlego. Ciekawe co z kategoria, erka mile widziana. Cytuj
szaden 228 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 Trailer zacny, bardzo dobry klimat itp. ale wszyscy wiemy jak to jest z trailerami Czekam i mam nadzieję, że nie zwalą tego tak jak nowego Street Fightera. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 Jedynka milion razy lepsza i trzyma sie kanonu gry. ty to jestes glupi, nie napisze jednak bo to jasne. Polecam w tym filmiku 0:33 do 0:35, sub-zero w mistrzowski sposob jest prowadzony za raczke do gleby, niczym babcia wchodzaca do pokoju psyko. Cytuj
Gość Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 Dobra milan, glupi to mozesz byc ty mlocie o aparycji cygana. Mecza mnie juz twoje docinki. Grales w pierwsze Mortale, jarales sie filmem jak wyszdedl, jedynka Andersona? Nie, to stul jadaczke. Kazdy kto ma inne zdanie od ciebie jest glupi? Co tu mamy? Bande cudakow i zwyroli, ktorzy beda sie byc, a cala licencja MK to tylko chwyt reklamowy. Mogli juz ekranizacje Thrill Killa'a zrobic. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 gralem i ogladalem, ale jestem tez juz po mutacji głosu, jak rowniez nie chwale z sentymentu koczowatego filmu akcji z dzecinstwa przy okazji porownujac je do 6 minutowego trailera filmu ktory juz teraz wyglada na sto razy lepszy. Zreszta z kim ja chce rozmawiac, powinienem Cie poszczuc moim krolikiem. Cytuj
Gość Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 Stary, ale ten caly refurbish serii, to podpiecie najostrzejszej dopuszczalnej w mainstreamowym kinie przemocy pod potezny trademark, ktory masa osob kojarzy lepiej lub gorzej. Liczy sie, ze KOJARZY. Jedynka nie byla kiczowata, w sensie byla podobna do gry z ugrzecznieniami i przeklamaniami co by calosc zamknac w jedym obrazie, sama gra tez byla groteskowa i jak to piszesz "kiczowata". Trailer wydaje sie byc ciekawy, moze byc cos fajnego z tego nowego Mortala, ale nie tego oczekiwalem. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 (edytowane) Wcale bym się nie zdziwił jakby to byłą zajawka MK9, a nie kolejnego filmu, zwłaszcza że E3 za kilka dni. Edytowane 8 czerwca 2010 przez Hela Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 No ja tak właśnie obawiam się czy to nie okaże się jakąś grą. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 to też by był jakiśtam kamień milowy bo jednak nie na co dzień zatrudnia się do promo gierki video aktora, który pojawił się w małej bo małej rólce w jednym z najbardziej kasowych filmów w historii i już jako główny bohater w jednej z lepszych komedii 2009 roku. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 Jax to M.J White, znany aktor. No i mistrz sztuk walki, czyli bedzie film, ni ma chu ja. 1 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 on przecież spawna też grał! tera pamiętam. Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 Oby, bo na ch.uj mi gra. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 Śmieszne to trochę Reptile jako dorosły płód arleklina, Baraka to kuzyn Wolverine'a, Jax jako dochodzeniówka, ciekawie jak wytłumaczą Raydena, Goro, czy Kabala Do tego jeszcze jakiś turniej na którym się wszyscy oni spotykają, może jakiś "Krwawy sport" czy ki wał? Ps. Wydawało mi się, że w którejś scenie obok Shanga, widać sznurówkę Scorpa, a teraz on w roli głównej? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi