Obsolete 973 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 Na Kabala bym nie liczyl, to nie jest postac wiodaca w serii (mimo, ze jedna z bardziej popularnych). Jak nie chca zje,bac klimatu to Raydena i Goro tez odpuszcza. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 (edytowane) dobra zrobiłem mały research i widzę, że tego gościa co gra barakę zobaczymy jeszcze w tym roku w roli eddy'ego gordo w ekranizacji tekkena. blondyna też słusznie wydawała mi się znajoma przez dłuższy czas (chyba od drugiego sezonu) grała jedną z ważniejszych postaci w boston public. tą byłą prawniczkę co postanowiła zostać nauczycielką w imię służby społeczeństwu. premiera jednak raczej 2010/2011. Edytowane 8 czerwca 2010 przez Walter_Cronkite Cytuj
Gość Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 WB ma tez zajac sie grami z universum? Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 Ostatnia dobra gra spod znaku MK wyszla 14 lat temu, wiec to raczej malo istotne kto zrobi nastepna;] Cytuj
Gość Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 W sumie racja, ake ludzic sie mozna ze nowy Mortal bedzie czyms na miare SF4. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 (edytowane) jedyny sensowny pomysł na reboot serii to jak dla mnie coś na kształt shaolin monks. tylko lepiej. ale kogo obchodzą jakieś gry komputerowe? jak oglądaliście walkę baraka vs. cage nie nasuwały wam się skojarzenia z pierwszą sceną watchmenów? Edytowane 8 czerwca 2010 przez Walter_Cronkite Cytuj
Gość Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 Nasuwa mi sie tylko na mysl, ze byla lepsza. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 (edytowane) w ogóle jak scorpion pierwszy raz się odezwał myślę sobię: "krystian bale?! baz jaj...". dobra mam kolejnego newsa: larnell stoval potwierdza, że są to materiały z filmu. gość jest cenionym w środowisku autorem choreografii scen walk, niedawno chociażby w wypuszczonym na dvd/blu-ray undisputed 3: redemption. Edytowane 8 czerwca 2010 przez Walter_Cronkite Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 Haha to jest (pipi)a restart serii. Kapitalny pomysł, Mortala usadzić w klimatach Piły, horroru. Byle było kurevsko krwawo. Jestem za. Tylko Sonya. Nie lubię tej starej d.upy z Boston Public. dobra mam kolejnego newsa: larnell stoval potwierdza, że są to materiały z filmu. gość jest cenionym w środowisku autorem choreografii scen walk, niedawno chociażby w wypuszczonym na dvd/blu-ray undisputed 3: redemption. No to akurat świetny news bo walki w Undisputed 3 wyglądają kapitalnie. Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 No a Lateef Crowder (Baraka) to naczelny capoeirista w filmach ostatnio W Tom Yun Goong w walce w wodzie, ostatnio w undisputed 3, w tekkenie. Calkiem spoko walczacy aktor. A Scorpion to Kazuya z Tekkena Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 łooo dzięki za info, szukałem nazwiska tego gościa. będzie gwiazdą jeśli ten film osiągnie sukces (tak uderzając w kasandryczne tony). kurde no oglądałem jeden serial z nim (daybreak), ale to było dawno i nie pamiętam. no, ale już na jesień zobaczymy go w jednej z głównych ról w świetnie zapowiadającym się the event więc obadamy jak się sprawdza. zaraz sobie odpalę odcinki 24 z nim. nawiasem mówiąc to ten tekken raczej będzie ok. widziałem dokument z planu i walka jin vs. yoshimitsu - whoa! poza tym za kaskaderkę odpowiada ten francuski parkourowiec co robił chyba do trzynastej dzielnicych i innych takich również. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 wyglada za(pipi)iscie, na imdb nie ma nic o tym oprocz kilku newsow i nikt nie wie czy to na pewno film bedzie czy moze gre promouja. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 (edytowane) Najbardziej życzyłbym sobie mimo wszystko grę. Trudną, piękną, mega brutalną z takimi właśnie wstawkami filmowymi. Jak widzę przejście tej serii na "poważne" tory to jednak nie widzę w tym gry ale film. Chyba, że nas BARDZO zaskoczą na e3. Edytowane 9 czerwca 2010 przez Wiolku Cytuj
Mq 73 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 Z tego co czytam w necie ten "trailer" to demo, ktore zrobil rezyser by zachecic WB do zaangazowania sie w produkcje filmu. Reakcja studia nie jest znana. Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 Z tego co czytam w necie ten "trailer" to demo, ktore zrobil rezyser by zachecic WB do zaangazowania sie w produkcje filmu. Reakcja studia nie jest znana. Niestety to prawda. http://www.ppe.pl/news-1314-Nadzieja_umiera_ostatnia.html Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 Tak patrze na yt i wczoraj ten trailer mial 200 wyswietlen, dzs juz ponad 750 tysiecy, jest spora szansa na powstanie tego filmu. Jestem dobrej mysli. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 Poczekamy, zobaczymy. Teraz wszystko w rękach WB, niech ten film ma z 2mln wyświetleń i tak to nie będzie oznaczało, że się za to zabiorą. Ja jestem zaskoczony pomysłem i byłoby ciekawie gdyby taki film powstał. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 (edytowane) http://www.collider.com/2010/06/09/kevin-tancharoen-interview-mortal-kombat-rebirth-feature-film/ obszerny wywiad z reżyserem. gość ma na koncie tylko jeden film, zeszłoroczny remake fame o_O. to co widzieliśmy na jutubie powstało w dwa dni, za 7,5 tysiąca dolców. widać, że to hardkorowy fan mortala. w planach oprócz postaci, które widzieliśmy jest jeszcze m.in kung lao, kabal, kano i kitana. btw. ostatnio widziałem kac vegas i scorpion grał bodyguarda kena jeonga Edytowane 15 lipca 2010 przez Walter_Cronkite Cytuj
Tori 12 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Nie wchodziłem tu z 1/2 roku... a tu takie miłe zaskoczenie. Jednak nie nastawiam się na mega wypas, bo już kilka filmów miało fajne trailery i każdy myslał, że sam film będzie emanować przedstawionym w kilkuminutowym demie klimatem. Coś wiadomo o premierze? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Opublikowano 14 sierpnia 2010 od czasu publikacji wywiadu, który wkleiłem niestety cisza . nie pierwszy i nie ostatni projekt, który może umrzeć w powijakach. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Niekoniecznie. Słabo się ostatnio orientuję w świecie gierek, ale zdaje się, że nowego Mortala na kąsole rzeźbią, więc jak się dobrze sprzeda, to może film dostanie zielone światło. Oby. Cytuj
Labik 10 Opublikowano 15 października 2010 Opublikowano 15 października 2010 (edytowane) mam jedno male pytanie.. co to kur%@ ma byc? Stary dobry kiczowaty mortal kombat zmienili na jakis 'ucywilizowany'? baraka murzyn a do tego tanczy capo.:potter: Edytowane 15 października 2010 przez Labik Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 15 października 2010 Opublikowano 15 października 2010 (edytowane) Najlepsze są oczy Scorpiona. Brakuje tylko Reksia jako przewodnika. Niedługo zrobią realistycznego Tetrisa i Pacmana . Edytowane 15 października 2010 przez Zwyrodnialec Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 października 2010 Opublikowano 16 października 2010 z takimi nie pogadasz... fan club psyko z refleksem godnym szachisty się obudził. Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 16 października 2010 Opublikowano 16 października 2010 (edytowane) Zatwardziali fani seri growych sa najgorsi ku.r.w.a. Nic nie mozna zrobic inaczej? Musi byc toczka w toczke jak w grze? Nic od siebie? Zmiany koncepcji? A ch.u.j w du.pe z powielaniem schematow, ten filmik z jutuba ryje czache i ja to kupuje. Diametralna odmiana od znanej ekranizacji "MK", choc zla nie byla i spelniala zamysl adaptacji gry na srebrnym ekranie ja chce CZEGOS SWIEZEGO! ;[ Wbijcie sobie do baniakow, ze mozna robic tez film na motywach z gry. Nie mieszaj w to wszystkich fanów, wystarczy poczytać komentarze i to co się działo po ujawnieniu tego filmiku; podobało się fanom ;]. Ja tam również wliczam się do grona/fanów "zachwyconych". Dobrze napisane, łap plusa Edytowane 16 października 2010 przez SłupekPL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi