Skocz do zawartości

Filmowe Mortal Kombat raz jeszcze?

edgorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może się wstydzą pokazać to ludziom. Nie wiem, jak zakończą, ale nie zmienią tym raczej ogólnego odbioru całości

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

O, nowy Iron Man.

Teraz już wiemy skąd taka przerwa - na efekty się wyżarli.

Cicho liczę, że w drugim sezonie dostaną trochę więcej funduszy i jednak wyjdzie z tego coś zjadliwego, a nie kolejna porcja 5-8min origin stories.

• 1 rok później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Z tego co kojarze to sezon 1 to byla taka popierdo.lka? Baraka byl jakims doktorem kanibalem cos takiego? Bo to wyzej w koncu wyglada jak prawdziwymy MK a ze nie ogladalem pierwszego sezonu to chyba nic nie stracilem?

Opublikowano

no to były takie chu.jowe webisody, ale za drugi sezon odpowiadają ci sami ludzie więc chyba dostali większy budżet bo wygląda to o wiele ciekawiej. jest temat o serialu w dziale "seriale" tam wrzucałem swego czasu przegląd postaci które się pojawią (wymieniali m.in kung-lao).

btw czy mi się wydaję czy zgarnęli shang-tsunga z serii filmowej? o_O

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Całkiem całkiem, aczkolwiek równie dobrze mógłby być to zupełnie osobny serial, gdyż nawiązania do pierwszego sezonu są albo skromne, albo mocno na siłę. Niemniej jednak ciekaw jestem czy i kiedy doczekamy się trzeciego sezonu oraz czy wiązać się to będzie z powrotem innych postaci, które już pokazali.

Opublikowano (edytowane)

Szkoda, że nie trzymają się kanonu MK1 - Mk3/UMK3/Trilogy. W miniaturce zobaczyłem, że w trzecim epie jest Kenshi, a jak wiadomo postaci stworzone od czwórki i dalej były tragiczne (może poza Quan Chi).

inb4 palette swapping jest świetny.

Edytowane przez mate5