Skocz do zawartości

Filmowe Mortal Kombat raz jeszcze?

Featured Replies

Opublikowano

8 to ostatni odcinek?

• Odpowiedzi 193
  • Wyświetleń 23,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Już 26 września rusza drugi sezon.   https://www.youtube.com/watch?v=46l9Zc7DBxE

• Jax to M.J White, znany aktor. No i mistrz sztuk walki, czyli bedzie film, ni ma chu ja.

• Przecież wiadomo, że jest tego więcej. Bo co miał niby wspólnego filmowy RE z grą? Większość tych ekranizacji to syf. Są wyjątki jak MK, POP, czy Silent Hill. Ale i tak trochę tego mało.   Nie podob

Opublikowano

Nie, w sumie to nie wiadomo kiedy pojawi się 9 (podobno ostatni). Coś długa ta przerwa, ten 8 był jeszcze przed E3.

Opublikowano

Może się wstydzą pokazać to ludziom. Nie wiem, jak zakończą, ale nie zmienią tym raczej ogólnego odbioru całości

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przepis na nowego bohatera uniwersum Mortal Kombat.

1. Weź starą postać.

2. Zmień jej kolor ubioru.

3. Nazwij trochę inaczej.

4. Nowa postać gotowa. KONIEC.

Opublikowano

O, nowy Iron Man.

Teraz już wiemy skąd taka przerwa - na efekty się wyżarli.

Cicho liczę, że w drugim sezonie dostaną trochę więcej funduszy i jednak wyjdzie z tego coś zjadliwego, a nie kolejna porcja 5-8min origin stories.

• 1 rok później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Z tego co kojarze to sezon 1 to byla taka popierdo.lka? Baraka byl jakims doktorem kanibalem cos takiego? Bo to wyzej w koncu wyglada jak prawdziwymy MK a ze nie ogladalem pierwszego sezonu to chyba nic nie stracilem?

Opublikowano

Wyglada duzo lepiej niz pierwszy sezon. Szkoda ze o filmie cos cicho.

Opublikowano

no to były takie chu.jowe webisody, ale za drugi sezon odpowiadają ci sami ludzie więc chyba dostali większy budżet bo wygląda to o wiele ciekawiej. jest temat o serialu w dziale "seriale" tam wrzucałem swego czasu przegląd postaci które się pojawią (wymieniali m.in kung-lao).

btw czy mi się wydaję czy zgarnęli shang-tsunga z serii filmowej? o_O

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Całkiem całkiem, aczkolwiek równie dobrze mógłby być to zupełnie osobny serial, gdyż nawiązania do pierwszego sezonu są albo skromne, albo mocno na siłę. Niemniej jednak ciekaw jestem czy i kiedy doczekamy się trzeciego sezonu oraz czy wiązać się to będzie z powrotem innych postaci, które już pokazali.

Opublikowano

Szkoda, że nie trzymają się kanonu MK1 - Mk3/UMK3/Trilogy. W miniaturce zobaczyłem, że w trzecim epie jest Kenshi, a jak wiadomo postaci stworzone od czwórki i dalej były tragiczne (może poza Quan Chi).

inb4 palette swapping jest świetny.

Edytowane przez mate5