Opublikowano 16 października 201014 l Najlepsze są oczy Scorpiona. Brakuje tylko Reksia jako przewodnika. Niedługo zrobią realistycznego Tetrisa i Pacmana . Zatwardziali fani seri growych sa najgorsi ku.r.w.a. Nic nie mozna zrobic inaczej? Musi byc toczka w toczke jak w grze? Nic od siebie? Zmiany koncepcji? A ch.u.j w du.pe z powielaniem schematow, ten filmik z jutuba ryje czache i ja to kupuje. Diametralna odmiana od znanej ekranizacji "MK", choc zla nie byla i spelniala zamysl adaptacji gry na srebrnym ekranie ja chce CZEGOS SWIEZEGO! ;[ Wbijcie sobie do baniakow, ze mozna robic tez film na motywach z gry. No jasne, że można zrobić inaczej. Np Max Payne'a. :potter: Jakiś typ oparł gniota na znanej licencji tak by ktokolwiek się tym zainteresował. W roli Liu Kanga proponuję. Only One Man Can Stop The Yakuza! Edytowane 16 października 201014 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 16 października 201014 l Ja tego nie kupuje. "Johnny Cage zamordowany przez Barake" to az kluje w serce.
Opublikowano 16 października 201014 l Dorosly czlowiek Harlequin, Eddy Gordo w roli Baraki, WTF is this shit? Edytowane 16 października 201014 l przez Gość
Opublikowano 16 października 201014 l Ale w sensie, że co za dorosły, poważny, brutalny klimat jak dla Was? Normalny facet powinien się cieszyć
Opublikowano 16 października 201014 l To jest slabe, wole Gora, Shang Tsunga i walke o los Ziemi. No i latajace projectile.
Opublikowano 16 października 201014 l No ok ale to już było i raczej nie wróci więc czemu nie spróbować czegoś nowego. Na dodatek prezentującego się ciekawie i obiecująco... No dobra to inaczej a gdyby to nie był "trailer" Mortala tylko całkowicie innego, nowego filmu to byłbyś zainteresowany? Poza tym za niedługo wyjdzie gra tam będzie typowy, stary klimat MK.
Opublikowano 16 października 201014 l Nie bylbym zaintereowany, szczegolnie oszalalym chirurgiem plastycznym z Rio De Janeiro.
Opublikowano 16 października 201014 l Ale w sensie, że co za dorosły, poważny, brutalny klimat jak dla Was? Normalny facet powinien się cieszyć Tak (pipi)a, murzyn ze deformowanym łbem to bardzo dorosły i poważny klimat. Już nie wspominajć o reszcie wykolejeńców.
Opublikowano 16 października 201014 l To jest slabe, wole Gora, Shang Tsunga i walke o los Ziemi. No i latajace projectile. No i Fatality.
Opublikowano 16 października 201014 l Ale w sensie, że co za dorosły, poważny, brutalny klimat jak dla Was? Normalny facet powinien się cieszyć Tak (pipi)a, murzyn ze deformowanym łbem to bardzo dorosły i poważny klimat. Już nie wspominajć o reszcie wykolejeńców. W porównaniu do starych filmowych Mortali; TAK. Edytowane 16 października 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 16 października 201014 l Ale w sensie, że co za dorosły, poważny, brutalny klimat jak dla Was? Normalny facet powinien się cieszyć Tak (pipi)a, murzyn ze deformowanym łbem to bardzo dorosły i poważny klimat. Już nie wspominajć o reszcie wykolejeńców. W porównaniu do starych filmowych Mortali; TAK. NIE, bo tamte nie były na serio. Ot adaptacje kąsolomaniakowej gry, siakieś turnieje, inne wymiary i tym podobne pierdoły. A to stara się być na serio, co już samo w sobie jest beką. Taki MK w naszym realnym świecie. To taka sama bzdura jak filmowy Dragon Ball, tylko wykonanie pewnie lepsze. Edytowane 16 października 201014 l przez Junkhead
Opublikowano 16 października 201014 l Proponuje ucznia technikum o profilu elektryka na Raidena w tym nowym Mortalu.
Opublikowano 16 października 201014 l Podoba mi się, nawet bardzo;] Ale stary MK(tylko jedynka) też był bardzo okej
Opublikowano 16 października 201014 l Ale w sensie, że co za dorosły, poważny, brutalny klimat jak dla Was? Normalny facet powinien się cieszyć Tak (pipi)a, murzyn ze deformowanym łbem to bardzo dorosły i poważny klimat. Już nie wspominajć o reszcie wykolejeńców. W porównaniu do starych filmowych Mortali; TAK. NIE, bo tamte nie były na serio. Ot adaptacje kąsolomaniakowej gry, siakieś turnieje, inne wymiary i tym podobne pierdoły. A to stara się być na serio, co już samo w sobie jest beką. Taki MK w naszym realnym świecie. To taka sama bzdura jak filmowy Dragon Ball, tylko wykonanie pewnie lepsze. No ale co to zmienia? To i to jest tylko filmem to znaczy ten nowy MK nie jest filmem nawet nie jest trailerem na dobrą sprawę tak nawiasem mówiąc. A taki Mroczny Rycerz jest na serio według Ciebie? @ No pewnie, że jedynka była okeyyyyyyy dla mnie to najlepszy film na podstawie gry. Ale to było 100 lat temu chętnie zobaczyłbym ten nowy projekt i tyle... choć nie zapowiada się nie to, że powstanie. Edytowane 16 października 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 16 października 201014 l Filmowy MK to i dla mnie najlepsza ekranizacja gry. Z bijatyki wycisnęli całkiem dużo. Oczywiście już druga część to shit, z kiepskimi efektami, z masą wrzuconych postaci, które nie miały nawet 5 minut dla siebie itd, ale jedyneczka była bardzo dobra. :] Natomiast ten reboot to będzie (o ile powstanie) taka sama lipa. Wole oglądać Scorpiona w szlafroku, niż jakiegoś ślepego przydupasa i czarnego Barakę.
Opublikowano 16 października 201014 l A ja rownie dobrze zobaczyłbym to i to, a poziom filmu to już zupełnie inna sprawa i na pewno nie zależy od tego jak bardzo film bedzie przypominał gre
Opublikowano 16 października 201014 l Najlepsze są oczy Scorpiona. Brakuje tylko Reksia jako przewodnika. Niedługo zrobią realistycznego Tetrisa i Pacmana . Zatwardziali fani seri growych sa najgorsi ku.r.w.a. Nic nie mozna zrobic inaczej? Musi byc toczka w toczke jak w grze? Nic od siebie? Zmiany koncepcji? A ch.u.j w du.pe z powielaniem schematow, ten filmik z jutuba ryje czache i ja to kupuje. Diametralna odmiana od znanej ekranizacji "MK", choc zla nie byla i spelniala zamysl adaptacji gry na srebrnym ekranie ja chce CZEGOS SWIEZEGO! ;[ Wbijcie sobie do baniakow, ze mozna robic tez film na motywach z gry. No jasne, że można zrobić inaczej. Np Max Payne'a. :potter: To troche tak, jakby powiedziec na przykladzie jednej brzydkiej kobiety, ze wszystkie to "je.b.a.ne pasztety". Spoko kontre pusciles tylko, ze generalnie nie masz sily przebicia w tych swoich frazesach i emotikonkach wiec na przyszlosc napisz mi po prostu "nie zycze sobie takiego MK". Ale co moze znaczyc twoj glos? Najwazniejsze, ze mi sie podoba wiec do konsoli wracaj a na VHSie pusc sobie "Mortal Kombat" tylko najpierw glowice przeczysc. Podoba mi się, nawet bardzo;] Ale stary MK(tylko jedynka) też był bardzo okej Zgadzam sie z gekonem. Poprzednia ekranizacja gry byla swietna jesli rozpatrywac ja w kategorii "kocham gre i ogladajac film wielokrotnie spadam z fotela podziwiajac z jaka zajawka Anderson to wszystko pokombinowal". Ale do cholery czas idzie do przodu i ilez razy mozna ogladac film zbudowany na podobnej zasadzie? Kolejne czesci "MK" byly zalosne, czemu? Bo po 1 czesci MK nie da sie juz nakrecic cos lepszego w tym wydzwieku. Przecież wiadomo, że jest tego więcej. Bo co miał niby wspólnego filmowy RE z grą? Większość tych ekranizacji to syf. Są wyjątki jak MK, POP, czy Silent Hill. Ale i tak trochę tego mało. Nie podoba mi się ta realistyczna konwencja i tyle. Za bardzo to odbiega od źródła. Idąc takim tropem mogą spokojnie i Crasha przerobić. Zdecydowanie wolałbym odświeżonego pierwszego MK z efektami i reżyserią walk na miarę obecnych czasów. Przy dobrym budżecie mogłoby to nieźle zaskoczyć.
Opublikowano 17 października 201014 l Mnie się podoba to nowoczesne podejście do Mortala, ale fakt, zbyt realistyczne to też nie może być bo to już nie będzie Mortal Kombat poprostu. Mogliby to nakręcić w takiej konwencji, ale jednak fatale, charakterystyczne ciosy specjalne oraz klimat powinien pozostać. Bo to Mortal Kombat a nie Tom Yum Goong albo inne filmy z Van Damme'em.
Opublikowano 17 października 201014 l W przypadku Mortala nie może być mowy o żadnym PG-13 ani nawet PG-16 czy ile tam mają. Jedynie R rated, nie ma innej opcji.
Opublikowano 17 października 201014 l Jaka nutke wujek, dorosly czlowiek harlequin, gosciu oblany cieklym azotem, gosciu z bielmem zamiast oczu, ostra fantazja.
Opublikowano 17 października 201014 l Mnie się podoba to nowoczesne podejście do Mortala, ale fakt, zbyt realistyczne to też nie może być bo to już nie będzie Mortal Kombat poprostu. Mogliby to nakręcić w takiej konwencji, ale jednak fatale, charakterystyczne ciosy specjalne oraz klimat powinien pozostać. Bo to Mortal Kombat a nie Tom Yum Goong albo inne filmy z Van Damme'em. Podziemne walki w realnym swiecie i fatality? E tam, czemu nie. :biggrin: Tu i tak widac, ze w genezie powstania postaci mozna wyczuc nutke science fiction wiec czemu by nie pojechac po bandzie? Ja tu widze tylko jedna mozliwosc, fatality to sie pojawi jak scorpion rozwali sub-zero. Zreszta trzeba by w ogole rozkminic jaka metke wiekowa mial dostac ten film, jako ze film skierowany jest do kin mogliby puscic wersje ugrzeczniona zeby gawiedz przyszly i zarolbiliby kase a na dvd puscic hardkorowe unrated i bylby spokoj. Chyba na odwrót. Scorpion co najwyżej zamiast zionąć ogniem, zabije go oddechem po spirycie rektyfikowanym.
Opublikowano 17 października 201014 l Cholerni, fanatyczni, konserwatywni obrońcy krzyża nawet tutaj ;/. "Nie oddamy Mortala !!!", "Prawdziwy Mortal Kombat jest tutaj !!!" Ile Jarek płaci Wam za obronę MK? ;] Edytowane 17 października 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 17 października 201014 l Ale w sensie, że co za dorosły, poważny, brutalny klimat jak dla Was? Normalny facet powinien się cieszyć Jeśli zmieniony zostaje całe uniwersum łącznie z postaciami to nazwanie tego Mortal Kombat jest zwyczajnym żerowaniem na naiwności ludzi, którzy nie obejrzawszy wcześniej trailera pójdą do kina mając w pamięci dawne czasy. Swoją drogą dorosły i poważny? Przepraszam ale idąc na MK nie szukam drugiego Bergmana.
Opublikowano 17 października 201014 l Dobra ale Wy chyba zapominacie o jednej istotnej rzeczy to nie jest trailer filmu który trafi za rok, dwa do kin. To nie jest urywek nowego Mortala który kiedyś wyjdzie. To nie jest scena z filmu. To jest na dobrą sprawę NIC (póki co) więc nie ma co płakać, że uniwersum wywalone czy coś takiego. Jak ogłoszą, że projekt powstaje i wyjdzie kiedyś tam to można zacząć stękać (zainteresowani) ale teraz... Edytowane 17 października 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 17 października 201014 l Właśnie o to chodzi, ciekawe ile osób zainteresowałby w ogóle ten zwiastun, gdyby nie był oparty o znaną licencję. Na szczęście chyba jeszcze Warner Bros nie wyłożył kasy, więc jest dobrze.