Skocz do zawartości

Filmowe Mortal Kombat raz jeszcze?

Featured Replies

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 193
  • Wyświetleń 23,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Już 26 września rusza drugi sezon.   https://www.youtube.com/watch?v=46l9Zc7DBxE

• Jax to M.J White, znany aktor. No i mistrz sztuk walki, czyli bedzie film, ni ma chu ja.

• Przecież wiadomo, że jest tego więcej. Bo co miał niby wspólnego filmowy RE z grą? Większość tych ekranizacji to syf. Są wyjątki jak MK, POP, czy Silent Hill. Ale i tak trochę tego mało.   Nie podob

Opublikowano

Wie ktoś może jak długie będą te odcinki? Mam nadzieję, że nie będą krótsze niż 20 minut.

Opublikowano

Trochę krótkie te odcinki. Co najmniej 25 minut powinny trwać.

Opublikowano

bo inne seriale sa platne

true story teehee.gif

Toz w tym serialu nie ma zadnego klimatu MK. To wyglada jak fanowski marny filmik z aktorami troche lepszymi jak w W11.

Edytowane przez Labik

Opublikowano

kich.uj trailer wrzucasz, skoro na poprzedniej stronie link do pierwszego odcinka już jest?

Słabe gU.wno póki co.

Opublikowano

A ty chyba nie zauważyłeś, że trailer jest pewnie z całego serialu zmontowany a nie pierwszego odcinka, więc sio.

Opublikowano

ej, a wiadomo jak czesto beda wychodzic odcinki? 10 minut raz w tygodniu to bylby niesmaczny zart

pierwszy ep nie najgorszy, ale nawet przez sekunde nie zblizyl sie do epy rebirth

Opublikowano

ten trailer niby filmu bije serial na glowe

Opublikowano

Sonya jeszcze w żadnym filmowym MK nie była tak brzydka. :potter:

Pierwszy odcinek bardzo średniawy, jedyne co pokazali, to jak dojdzie do tego, że Kano będzie miał te oko, a Jax nowe łapy.

Opublikowano

Ona niezla chyba byla, pamietam ja z innego serialu, tylko stara jest teraz.

Opublikowano

grała w boston public. serial słabizna.

Opublikowano

grała w boston public. serial słabizna.

Spoko, to jest film pocięty na 12 części a Ty po 12 minutach oceniasz całość jako 'słabizna'.

Giń!

Opublikowano

to już było widać po klipie z beznadziejnej walki jax vs. kano (w roli którego swoją drogą obsadzili jakiegoś ciotowatego angola). tandetne strzelaniny i sztampowa fabuła z pełnego odcinka utwierdziły mnie tylko w tym przekonaniu. oczywiście oglądam dalej.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Przeca to kicha jest. Nie ma sie czym podniecac. Jakby to bylo cos to nie puszczaliby za freka raczej.

Opublikowano

Olewam to i pykne calosc jak juz wyemituja wszystkie epy.