Skocz do zawartości

Piłka ręczna

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też dziś w euforii jestem, ale zaraz się nasuwa (odpukać) typowo polskie lekceważenie przeciwnika i zachłyśnięcie się zwycięstwem nad świetną drużyną Chorwacji, a potem sprowadzenie na ziemię przez lekceważony Katar.

Ost. tak było, jak w nożną wygraliśmy ze szkopstwem, a potem prawie przegraliśmy z niedocenianą Szkocją i w sumie nawet remis był rozczarowaniem.

Oby jednak tak nie było - sukces jest niesamowity i na pewno ponad stan - niech Polska pójdzie za ciosem i awansuje do finału, bo co najmniej srebro w tej imprezie będzie wspaniałym osiągnięciem :) Czekam na piątek.

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

(pipi)a mać, to jest niedopuszczalne, żeby takie cyrki się działy na arenie międzynarodowej. Narodowe sukcesy się osiąga szkoleniem w kraju i dobrą organizacją w związku. Pieniądze powinny tylko w sporcie klubowym rządzić.

Opublikowano (edytowane)

Co za wspaniały sport Hiszpania:Dania 25:24, bramka na szalę awansu padła na dwie sekundy przed końcem spotkania, piękny mecz

Edytowane przez Yakubu
Opublikowano

reczna jest goty, na imprezach mistrzowskich staram sie ogladac prawie kazdy mecz o stawke bo to z reguly w 90% przypadkow dreszczowce na wynik z roznica 1-2 bramek

jakbym mieszkal w kielcach to byl mial w pupsku ta cala korone i tylko vive w sercu - zazdroszcze tamtejszym fanom przezywania takich emocji na arenie krajowej i miedzynarodowej

Opublikowano (edytowane)

W piłce noznej jest inaczej , bo jak zagrasz w oficjalnym meczu w dorosłej reprezentacji jednego kraju i masz 18 lat minimum to nie bedziesz mogł tego zrobic w innym.

TO jest własnie blokada przed zakupami

Edytowane przez Welna
Opublikowano

Należy dodać, że sędziowie lubią pomagać gospodarzom w mistrzostwach i z pewnością w jutrzejszym spotkaniu nie będzie inaczej. No ale Katar w finale to już byłaby przesada, trzeba z nimi wygrać. Myślę, że jeśli Szmal będzie bronił tak jak wczoraj to wygrają, a prawdziwa wojna będzie w finale, gdzie podobnie jak z Chorwacją nie będziemy faworytami.

Opublikowano

boje sie tego dzisiejszego meczu. podobno niemcow tez ladnie krecili z katarem. chlopaki musza odskoczyc na poczatku tym kolesiom chuy wie skad to moze uda sie uniknac walkow na korzysc 'kataru'.

Opublikowano

oby nasi pokazali, że pieniądze to nie wszystko. Podobno za wygrany mecz dostają 100 tyś euro na głowę, to już się ładnie ustawili. Gwiazdy zarabiają 20 tyś euro miesięcznie. Kibice też opłaceni, cyrk.

Opublikowano

Ja mam jedynie nadzieję, że będę miał mały ruch w pracy i będę mógł w miarę w spokoju obejrzeć ten mecz na lapku. Jak grali z Chorwacją to niefajnie się oglądało, a na kilka ostatnich minut musiałem sklep zamknąć, bo Grażyny i Janusze zamiast w domu siedzieć i oglądać to kierwa latali do mnie, bo lotto trzeba wysłać. po(pipi)ani :/

Opublikowano

Niepokoi mnie trochę to, że dzisiaj nasi są w roli faworytów i w przypadku gdyby się okazało, że coś nie idzie, może wystąpić syndrom obesrania.

Jesteśmy znacznie silniejsi od tej zbieraniny przerzutów i to nie powinien być w żadnym razie mecz na styk, bo to będzie pole do popisu dla sędziów.

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj jak przystało na na prawdziwego Janusza mam zamiar obejrzeć pierwszy mecz Polaków na tych mistrzostwach,  liczę na was chłopaki 

EDIT

Katarski hymn brzmi jak typowa pieśń śpiewana przy ognisku na Bliskim Wchodzie

Edytowane przez asax
Opublikowano

Dwie akcje przerwane przez zjëbane podania, ale ci sędziowie to pośmiech.

Krecina mógłby się uczyć przekrectw

Sedziowie rzadza, Bielecki musialby oko stracic drugie zeby faul byl

I tak dostałby typek raptem upomnienie
Opublikowano

sedziowie swoje dodali ale trzeba przyznac ze katar gra bardzo dobrze, swietny kolowy, murzynek z drugiej linii atom w dloni, ojjj niesamowicie ciezko bedzie w drugiej polowie