Skocz do zawartości

Piłka ręczna

Featured Replies

Opublikowano

No z dópy sie nie wzieli w tym półfinale zarazy jedne .Grają dobrze plus sedziowanie na ich korzyśc będzie ciężko .

• Odpowiedzi 361
  • Wyświetleń 62,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• komentatorzy prze.uje, klimat x100000000000000000000000   no prosze cie - 2 bramki na minute przed koncem czy bramki w ostatnich sekundach w hokeju to raz na ruski rok, fakt zdarza sie ale no (pipi)

• nic tak nie podnosi ciesnienia jak mecze polskiej reprezentacji szczypiornistow

• Ja też dziś w euforii jestem, ale zaraz się nasuwa (odpukać) typowo polskie lekceważenie przeciwnika i zachłyśnięcie się zwycięstwem nad świetną drużyną Chorwacji, a potem sprowadzenie na ziemię przez

Opublikowano

Kołowy 120kg, ledwo dotknie a już efekt jakby kazub uderzyl ogorka :[

Opublikowano

polska tez dzis slabo, cala pierwsza polowa to gra na jureckiego - rzucal super ale na polfinal to za malo, obadamy po przerwie co sie wydarzy

Opublikowano

No nasi spokojnie 3-4 setki zmarnowali, ale Wyszomirski dzis tez puszcza wszystko prawie.

Opublikowano

No to raczej po meczu. Biegler to czeka aż będziemy dziesięcioma przegrywali i dopiero czas weźmie ?

Opublikowano

Głupio tak pisać, ale nie ma szans :(

Przy 100% skuteczności i najwyższej formie Kasy nawet nie ma pewności na remis :/

Opublikowano

obrona i bramka dzis nie istnieje - 40min i 21 bramek puszczonych - tyle to my przewaznie po calym spotkaniu tracilismy

Opublikowano

Gruby dostał dopiero karę za złapanie dwóch polaków

Ale dostał! :D jest ok

Opublikowano

Dobra, po tej akcji to już nie mam złudzeń. (pipi)a 16 dobitek trzeba żeby wreszcie nie pier/dolnąc w bramkarza ja pier.dole

Opublikowano

Niech Szmalu wyciągnie jeszcze ze 2 i będzie dobrze może.

Ten Sarić :/

Edytowane przez Darude

Opublikowano

Wku.rwia mnie to, że przegrywamy ze zlepkiem opłaconych najemników :/ Wstyd i tyle

Opublikowano

Wstyd dla feneracji ze zezwala na takie wałki

KUŔWA JAKIE EMOCJE!

Opublikowano

Wstyd jak chu/j, międzynarodowy dzień napier/dalania w bramkarza. Do meczu o 3. miejsce mogą w ogóle nie startować, bo czy to Francja czy to Hiszpania to są 3 klasy wyżej od tej randomowej zbieraniny

Opublikowano

Chvjowe i jednostronne sędziowanie było do przewidzenia. Szkoda tych głupich błędów obronie.

Opublikowano

sedziowie pomagali ale katar zagral dobrze, polacy tragicznie w obronie, w ataku wszystko w bramkarza, a szmal zagral dzis najgorszy mecz na mistrzowstwach

smuteczek bo petro dolary gora :( :( :( :(

Opublikowano

co za ch.ujnia, ja pie.rdole.  Nie przegraliśmy przez sędziów, strzelaliśmy w bramkarza nawet dobitki, obrona słabo, szmal tak samo. Jak ja się teraz w katarze pokaże? Serio będzie mi wstyd. 

ide na skoki

Opublikowano

Najgorsze jest to, że gdyby nie błędy w obronie to chúja mogliby zrobić arabusy tymi dolarami