Skocz do zawartości

Piłka ręczna

Featured Replies

Opublikowano

Niemcy na naszym terenie wygrywają Euro, najgorzej, w piz.du.

• Odpowiedzi 361
  • Wyświetleń 62,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• komentatorzy prze.uje, klimat x100000000000000000000000   no prosze cie - 2 bramki na minute przed koncem czy bramki w ostatnich sekundach w hokeju to raz na ruski rok, fakt zdarza sie ale no (pipi)

• nic tak nie podnosi ciesnienia jak mecze polskiej reprezentacji szczypiornistow

• Ja też dziś w euforii jestem, ale zaraz się nasuwa (odpukać) typowo polskie lekceważenie przeciwnika i zachłyśnięcie się zwycięstwem nad świetną drużyną Chorwacji, a potem sprowadzenie na ziemię przez

Opublikowano

w zyciu po pierwszej rundzie nie obstawilbym ze niemcy wygraja ten turniej

Opublikowano

Hiszpania gorsza, rzucili tylko 17 a my 23! To tak jakbysmy z nimi wygrali roznica 8 bramek.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

to jest zawalowa abstrakcja - 45 minuty biedy vive w finale LM, wegrzy robia co chca, 20:28 i (pipi)a magia, cud, czary, 13minut bez bramki rywali i vive dochodzi i 3sekundy przed koncem rzuca na remis 29:29 (a jeszcze dwa karne vive zmarnowalo)

dogrywka uffff

Opublikowano

No trochę chuyowo, że dopiero teraz się dowiedziałem o tym meczu :/

Chociaż karne sobie obejrze

Opublikowano

kosmos, kosmos, ten mecz mial wszystko

Opublikowano

Polskie druzyny czy klubowe czy repra chyba nie potrafia wygrywac meczow jak normalni ludzie xD 

Jakby mi ktos kiedys powiedzial, ze na sporcie ktory znam tylko z wf'u strace tyle nerwow to bym nie uwierzyl

Opublikowano

nie tyle abstrakcyjne emocje w tym meczu, 3sekundy przed koncem regulaminowego czasu vive robi remis, w ostatniej sekundzie dogrywki wegrzy remis, w karnych pierw broni bramkarz zespolu wegier ale no kuvva vive 3/4 meczu nie istnialo, nagle z dupy szmal dostaje god mode i w 13 minut z 20:28 na 28:28

Opublikowano

Co tam się kur.wa działo :D Wielkie gratulacje! Kto by pomyślał, że VIVE wygra Ligę Mistrzów w handballa? :) Szkopy i ich potężna liga, Francuzi z PSG na czele, Węgrzy, Hiszpanie z Barceloną, a jednak!

Opublikowano

NIesamowity mecz, oczywiście nie wierzyłem ze 8 bramek odrobią ale to był szok. Teraz na canal plus sport 2 powtorka leci na spokojnie przy piwku oglądam jeszcze raz. SZOK 8 bramek straty i jeszcze ta bramka Lijewskiego pare sekund przed koncem MASAKRA

Opublikowano

Adam Hoffman (ex-PIS) wskakuje na bandwagon i został wiceprezesem polskiego zwiazku pilki recznej :teehee:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

No dobrze się turniej olimpijski zaczyna  :pope:

Opublikowano

I jeszcze trener Chińczyk bije Polaków :[

Opublikowano

za cieplo i duszno bylo na sali, nie otworzyli dachu nad narodowym

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

bolesna zmiana warty w reprezentacji :/

Opublikowano

Jak kaleczą  :geek:  Japsy pewnie też im wpier/dolą.

Opublikowano

to juz bylo pewne w momencie podawania skladow na impreze - przeciez juz nikogo nie ma z asow(zostal daszek ale kurde on asem kadry nigdy nie byl nie liczac przeblyskow w katarze), nic nie trwa wiecznie, a nowi to nie ten poziom, daj boze ze za pare lat sie ograja bo boje sie, ze w ogole dlugo bedziemy czekac na kolejna tak mocna kadre

Opublikowano

O panie, trochę nam się kadra skończyła. Trzeba poukładać nową kadrę, z tego turnieju już nic nie będzie.

Opublikowano

Z dwa lata ręcznej nie oglądałem aż do dzisiaj. Chyba w swoim życiu nie widziałem tak słabej repry, masakra. Smuteczek, złote pokolenie na emeryturze. Ciekawe czy w ciagu kilku lat pojawiają się jakieś młode talenty.

Opublikowano

No niby to są młode talenty i nasza przyszłość.

Tak w ogóle, to co oni mają za stroje? Jak zespół z B Klasy.