Opublikowano 31 stycznia 20169 l w zyciu po pierwszej rundzie nie obstawilbym ze niemcy wygraja ten turniej
Opublikowano 1 lutego 20169 l Hiszpania gorsza, rzucili tylko 17 a my 23! To tak jakbysmy z nimi wygrali roznica 8 bramek.
Opublikowano 29 maja 20168 l to jest zawalowa abstrakcja - 45 minuty biedy vive w finale LM, wegrzy robia co chca, 20:28 i (pipi)a magia, cud, czary, 13minut bez bramki rywali i vive dochodzi i 3sekundy przed koncem rzuca na remis 29:29 (a jeszcze dwa karne vive zmarnowalo) dogrywka uffff
Opublikowano 29 maja 20168 l No trochę chuyowo, że dopiero teraz się dowiedziałem o tym meczu Chociaż karne sobie obejrze
Opublikowano 29 maja 20168 l Polskie druzyny czy klubowe czy repra chyba nie potrafia wygrywac meczow jak normalni ludzie xD Jakby mi ktos kiedys powiedzial, ze na sporcie ktory znam tylko z wf'u strace tyle nerwow to bym nie uwierzyl
Opublikowano 29 maja 20168 l nie tyle abstrakcyjne emocje w tym meczu, 3sekundy przed koncem regulaminowego czasu vive robi remis, w ostatniej sekundzie dogrywki wegrzy remis, w karnych pierw broni bramkarz zespolu wegier ale no kuvva vive 3/4 meczu nie istnialo, nagle z dupy szmal dostaje god mode i w 13 minut z 20:28 na 28:28
Opublikowano 29 maja 20168 l Co tam się kur.wa działo Wielkie gratulacje! Kto by pomyślał, że VIVE wygra Ligę Mistrzów w handballa? Szkopy i ich potężna liga, Francuzi z PSG na czele, Węgrzy, Hiszpanie z Barceloną, a jednak!
Opublikowano 29 maja 20168 l NIesamowity mecz, oczywiście nie wierzyłem ze 8 bramek odrobią ale to był szok. Teraz na canal plus sport 2 powtorka leci na spokojnie przy piwku oglądam jeszcze raz. SZOK 8 bramek straty i jeszcze ta bramka Lijewskiego pare sekund przed koncem MASAKRA
Opublikowano 31 maja 20168 l Adam Hoffman (ex-PIS) wskakuje na bandwagon i został wiceprezesem polskiego zwiazku pilki recznej
Opublikowano 14 stycznia 20178 l No raczej niewiele osiągniemy w tych mistrzostwach, z taką grą nawet trudno mówić o wyjściu z grupy.
Opublikowano 14 stycznia 20178 l to juz bylo pewne w momencie podawania skladow na impreze - przeciez juz nikogo nie ma z asow(zostal daszek ale kurde on asem kadry nigdy nie byl nie liczac przeblyskow w katarze), nic nie trwa wiecznie, a nowi to nie ten poziom, daj boze ze za pare lat sie ograja bo boje sie, ze w ogole dlugo bedziemy czekac na kolejna tak mocna kadre
Opublikowano 15 stycznia 20178 l O panie, trochę nam się kadra skończyła. Trzeba poukładać nową kadrę, z tego turnieju już nic nie będzie.
Opublikowano 16 stycznia 20178 l Z dwa lata ręcznej nie oglądałem aż do dzisiaj. Chyba w swoim życiu nie widziałem tak słabej repry, masakra. Smuteczek, złote pokolenie na emeryturze. Ciekawe czy w ciagu kilku lat pojawiają się jakieś młode talenty.
Opublikowano 16 stycznia 20178 l No niby to są młode talenty i nasza przyszłość. Tak w ogóle, to co oni mają za stroje? Jak zespół z B Klasy.