Skocz do zawartości

Piłka ręczna

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj mówiłeś coś innego.

Ja jako ekspert chciałbym zauważyć, że gdyby Polacy grali równo całe mecze, to spokojnie bylibyśmy mistrzami świata!

Opublikowano

a mi się podoba kiedy mecze są rozstrzygane w końcówce, ba, to przecież esensja sportu. emocje winduja się na taki poziom, że oglądam mecz na stojąco. kurde, co jak co ale jako eksperci to powinniście to wiedzieć. i mam nadzieję, że z Chorwacją też wynik się rozstrzygnie w ostatniej akcji. oczywiście na naszą korzyść. a Bielecki to już chyba tylko rzucać bramki potrafi. sporo piłek traci przy podaniach, ograniczone pole widzenia daje się we znaki. no ale to tylko moja opinia, a expertem nie jestem.

Opublikowano

Znam rodzine Lijewskich no i sorry. Oni od razu powiedzieli, ze nie ma zadnych szans na medal, bo towarzystwo jest ze soba ostro sklocone i caly ten wyjazd nie ma sensu. Szczypiornisci shanpili polski narut, na czele z niemieckim trenerem Herr Wentom.

Opublikowano

Jako ekspert chciałbym zauważyć że właśnie przegrywamy 19-14 pomimo tego że nasi bramkarze non-stop coś wybraniają. No urwa, jak można mieć tak niską skuteczność w ataku ?

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Ładnie dzisiaj powalczyli, to się nazywa charakter i serce do walki, grając w osłabieniu i przegrywając 2 pkt wyjść na 2 punktowe prowadzenie na 1 minutę przed końcem meczu - klasa! Brawo panowie!

Opublikowano

Albo:"Jak tego nie wygracie,to macie wpie.rdol" ^_^

A tak na serio ,to szacun odrobić taką stratę,oby w następnych spotkaniach grali coraz lepiej i zdobyli medal,najlepiej złoty.W każdym razie brawo!

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

(pipi)a oglądaliście? Ale dobry mecz był. Przy przewadze jak stracili piłkę to już myślałem, że po zabawie, ale obrona Kasy i brama na 2sek przed końcem i 25-24! Szkoda tej porażki ze Słowacją. Ogólnie jakby poprawili skuteczność to spokojnie grupa była do wygrania. Został im chyba mecz z Koreą, ostatnią w tabeli, która przegrała nawet z Arabami.

Idą na medal.

Opublikowano

No, meczyk przedni, całe piękno piłki ręcznej. Polacy pokazali charakter, ale z tym medalem bym był ostrożny- to jednak w dużej mierze nowa drużyna, kilku graczom brakuje doświadczenia, więc nie wymagajmy zbyt wiele.

Opublikowano

Do medalu to im bardzo daleko i jedna wygrana z drużyną kalibru Serbii tym bardziej o tym nie świadczy. Sam zespół mówił przed turniejem, że w obecnej formie układania tej drużyny na nowo, wyjście z grupy to ich cel optimum. Oczywiście bardzo bym tego chciał ja i wszyscy kibice i różne cuda już się w sporcie działy, ale osobiście uważam, że będzie to ciężkie aby osiągnąć tutaj strefę medalową.

A mecz za(pipi)isty.

Opublikowano (edytowane)

Jutro trzeba wygrać z Koreą i stracić przy tym jak najmniej sił. Może by rezerwy uruchomić, szwab coś wymyśli pewnie.

Edit:

Jutro mecz z Węgrami. Powinno być do przodu, przegrana będzie kompromitacją. W ćwierćfinale trafimy pewnie na Danię i tam już będzie naprawdę ciężko.

Edytowane przez krupek1