Skocz do zawartości

Mass Effect 2 DLC

Zeratul

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Chyba sobie kpicie! Spotkanie shadow broker'a(kimkolwiek lub czymkolwiek on jest) dobrym pomysłem? Bio pokaże SB to nie mam wątpliwości, że ME3 zacznie się od magicznego pojawienia się Reaperów i misji Szepcia w poszukiwaniu tajnej-super-ultra-broni.

EDIT

Obejrzałem ten filmik,

SB zostaje zabity! Chore! Liara zdobywa cała jego wiedzę...

Obym nie zapeszył z tym ME3...

Edytowane przez Cethu
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Mam takie pytanie - mam możliwość wymiany na Mass Effect 2, ale bez kodu na Cerberus Network. Czy byłby ktoś uprzejmy napisać mi co dokładnie on daję np. w punktach i ewentualnie ocenę realnej przydatności tych elementów? Będę bardzo wdzięczny :)

Edytowane przez KIELiCH
Opublikowano (edytowane)

jak wyjdzie jakieś nowe bezpłatne DLC do ME2 to bez dostępu do sieci cerberusa nie dostaniesz np. zaeed'a, zbroi cerberusa, nowej strzelby i innych pierdół. wtedy albo ni ma albo można kupić na XLA za 1600(dobrze napisałem?) MSP. jednak taką Kasumi możesz pobrać z XLA.

Fajne te nowe DLC, chociaż lepiej jakby dali jakąś zbroje której nie było w pre-orderach bo np. dla tych co ze sklepu PE kupowali to jakieś 60 MSP straty. ale przyjmę z otwartymi ramionami zbroję zbieraczy i jakąś nową snajperkę:P

Edytowane przez gkihdghdhj
Opublikowano (edytowane)

Kielich - kod Cerberus Network daje:

1) DLC no name (zeby nie spoilerowac) ;

2) Zaeed - Price of Revenge - dodatkowa postać - 1misja;

3) Zbroja Dragon Age Origins - jeśli wykorzystałeś kod w DA to automatycznie w sieci CN pojawi się ta kozacka zbroja do pobrania;

4) Jakieś tam pierdoły w postaci dodatkowych broni i zbroi - mniej istotne.

DLC z Kasumi jest osobno do pobrania już nie z CN , a bezpośrednio z XBL i kosztuje 560MSP.

Ogólnie warto mieć dostęp do CN , choć za 1200MSP to raczej tylko dla zagorzałych fanów. Ja na ME grosza nie szczędze :thumbsup:

Edytowane przez TheBesTia
  • 1 miesiąc temu...